![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Tiem, kuri slāpst pēc kaut kā patiesi gay:
![]() -------------------- Press any key to continue
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
That's not gay, this is. :C
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Gribu prezervatīvus ar Gundamiem!
Un apenītes ar Setsunu... P.S. More gay: http://www.youtube.com/watch?v=aCj2gRy6HhY This post has been edited by Taka: Dec 31 2008, 23:16 -------------------- Press any key to continue
|
Masha |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 92 Joined: 22-April 05 ![]() |
man patiesi žēl laika, ko iztērēju noskatoties 12 sēriju. viss tipa tāda drāma, bet tā kā nejūtu nekādas simpātijas ne pret Saji, ne viņa beibi, tad...
nākošā sērija gan bija labāka. |
Taka |
![]()
|
Kā Tu vari nejust simpātijas pret Saji!!!!!
Tāda traģēdija! Un Luise - KĀ viņa cieš!!!! Jāiet arī man griezt vēnazzz... tikai jāatrod kandidāc... 12. epā ir standarta Gundamu gājieni - mid season hardware upgrade. un 13. epa vismaz nodemonstrē ka 00-Riser'i var palaist arī bez dokošanās, tās scēnas ātri mums apniktu. Doma tur tāda, ka GN particles ļauj komunicēt "pa tiešo" bez vārdiem, kas būtu ... ēē labi laikam? -------------------- Press any key to continue
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Geez, nu es esmu apjucis un nespēju izlemt, kas ir zilāks - šis vai Yatta. ._. |
Taka |
![]()
|
Kikyou: varam rīkot konkursu - kurš atradīs even more gay ?
![]() gribēju vēl bilst, ka 13. epā ir patiesi labs taktisks gājiens no Sumeragi. Izmantojot visas Gundamu iespējas un individuāli - katra Trans-AMu. Anyway - svētki beigušies, gaidīsim 14-to ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Masha |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 92 Joined: 22-April 05 ![]() |
Ja Saji būtu ar 00 Riser aizlaidies meklēt Luizi, tad es laikam būtu uzmetusi šīs sērijas. un Luizes situācija- var jau būt, ka autori bija iecerējusi parādīt viņas tragēdiju un likt skatītājiem pieraudāt n-tos kabatlakatiņus, bet kā tas viss iznāca... drīzāk viņi ņirgājas par nabaga meiteni...
gaidu 14! |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Par Luīzi ir nevis jāraud, bet uz viņu jālamājas. Redz', Gundam'i novāc viņas radiniekus, bet šī izdomā iestāties A-LAWS un vēl viņus sponsorēt, lai šamie var nodarboties ar masu slepkavošanu, lai tikai pati tiktu pie sava robotiņa un atriebtos Gundam'iem. Ļoti jauki parāda cilvēku aprobežotību. Vispār šajā šovā labi parādīts kā cilvēkiem interesē tikai viņi paši- visi tik domā par to, cik A-LAWS ir ļauni, bet tai' pašā laikā komandē viņu pulkus.
Nu bet izskatās, ka es esmu vienīgais, kurš uztver šo anime tik nopietni. xD Varbūt tāpēc, ka šis ir mans pirmais Gundam, neredzu klišejas utt. ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Varbūt tāpēc, ka šis ir mans pirmais Gundam, neredzu klišejas utt. ![]() Atbildēji pats uz savu jautājumu ... p.s. es pats otro sezonu neskatos ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Taka |
![]()
|
Nonstops Tev būs pēc ~10 nedēļām...
Tramvajs - ja runājam par klišejām, šis Gundam šovs iemēģina jaunus ceļus, tāpēc nav tik traki. Uzskatu, ka priekš pirmā Gundam seriāla vispār ļoti labs. This post has been edited by Taka: Jan 14 2009, 23:19 -------------------- Press any key to continue
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
waapaac! šis tiešām ir gay ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Jaunais OP ar pusplikam meitenem... -1 point from the gay chart... 99 more to go...
![]() |
Taka |
![]()
|
16. epizodes kaujas īss pārstāsts:
"Omg omg omg Gundam! Fight me plz Gundam! ![]() "Go away, kid. I'm busy." "But Gundam! Omg omg I can do Trans-Am too! ![]() "WTF?!" "Omg omg omg see how great I am Gundam?! We should totally battle! It's like destiny or something! ^_~" "Oh, for crying out loud...fine! *Trans-Am!*" "O_O WTF DUDE HAX! I'm not playing with you anymore! You're mean! ;_; *leaves*" "Setsuna! Wtf was that?" "Oh, hey Lockon. Just some fanboy." neesmu autors, bet nevarēju noturēties ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
moaarrr sounds like Gay-boy
![]() Taka paziņo te ka beigsies - novilkšu noskatīšos visu nonstopā ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:18 |