![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kakene |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 19-August 07 ![]() |
Redzeju bildes animefest - superigas!!!!!!!!!!!!!!!
![]() -------------------- Mjauu
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Njau- paldies. Bet ar to konkursu gan es kaut kā garām aizšāvu laikam. Pirmais, kas ienāca prātā- Naruto, pheh, cik apdrāzts temats. Laikam tas arī bija viens no lielajiem sliktumiem, un manas draugaļas mani par ātru aizrāva prom- neredzēju, kādus māsterpīsus citi sataisīja ;( Būs bildes kaut kur?
-------------------- |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Sen nav savs purniņš te bāzts ^^
Paraugoties uz taviem darbiem man jāsecina viens - tātad līmenim, ka'ds ir tavējais, man, personīgi, l'dizi neturēt ^^ Tev labi sanāk. Ir dažas nepilnības, bet, kā tika minēts, tā ir pabeigšanas/ nepabeigšanas vaina ^^ Tavi darbi ir lieliski. Redzēju viarākus dzīvajā animefestā (arī bišonenus) un jāsaka viens - dzīvajā vis izskatās daudz labāk kā digitālajā - sugoi! -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Redzēju festivālā - izskatās lieliski. Kad lēmām par balvām, teikšu godīgi, tas fanart ar Ichigo un Byakuyu (i hope i'm not mistaking) took my heart... ^^
-------------------- ![]() |
FuschichO |
![]() ![]()
|
Redzēju festivālā - izskatās lieliski. Kad lēmām par balvām, teikšu godīgi, tas fanart ar Ichigo un Byakuyu (i hope i'm not mistaking) took my heart... ^^ Es īsti labi nezinu jūs visus pēc izskata, bet pēc visa spriežot, tu kādu laiku biji Hitsugaya Toshiro un Naruto. Šitik labi izskatījās- patiešām tev bija viens no labākajiem kosplejiem. Izskatījās kawaii ![]() -------------------- |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Man patīk, kā tu zīmē sejas.
|
FuschichO |
![]()
|
Man šķiet, ka es to vien zīmēju un neko citu arī nemāku
![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Redzēju festivālā - izskatās lieliski. Kad lēmām par balvām, teikšu godīgi, tas fanart ar Ichigo un Byakuyu (i hope i'm not mistaking) took my heart... ^^ Es īsti labi nezinu jūs visus pēc izskata, bet pēc visa spriežot, tu kādu laiku biji Hitsugaya Toshiro un Naruto. Šitik labi izskatījās- patiešām tev bija viens no labākajiem kosplejiem. Izskatījās kawaii ![]() Wow, i've been discovered, hehe. Sankyuu! ![]() -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Labais, ^^ žēl, ka es tur ilgāk nepagrozījos
![]() -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
vot eto dā!
patīk tavas tumši-gaišās attiecības, krāsas arī svaigas, patīkamas. neesmu admins, bet vēl nedaudz un tevi varētu likt sensejos. darbi ilgstoši ir ļoti labā kvalitātē, un, pats galvenais - tie ir atšķirīgi, tā kā ir interesanti apskatīties, kas šoreiz sanācis. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
FuschichO |
![]()
|
Fresh blood, anyone? Fotogrāfēts, tāpēc ne krāsas ne štrihu ne īstos pelēkos toņus nevar skatīt kā dzīvē ;(
Done on request... nu noteiktam cilvēkbērnam. Formāts A2 ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by FuschichO: Jun 13 2008, 16:04 Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
ōu baigi skaisti. ^^
viss tik izstrādāts un pie katra nieciņa izdomāts kāds efektiņš.. ar ko tas ir zīmētstaisītskrāsots? neizskatās, ka tikai ar parasto zīmuli.. ![]() -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
WOW! Tas ir mans mīļākais darbs šajā galerijā!
Vai tas ir Orochimaru? |
FuschichO |
![]()
|
Hmm, nez kāpēc Orochimaru...? O.o Viš tač ir krietni citādāks, bet smeksīgs jau tāpatās
Dalību procesā ņēma sekojošie draugi: zīmulis, tuša & akvarelis -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 14:18 |