![]() |
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tikko atcerējos, ka zemē trūkst viena detaļa- viņiem paredzēts rokās turēt ziedus
-------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Āh, tik daudz.
Ūdens. Vienkārši patīk. Dzērve - izskatās, ka spārnos tā kā atspīd saule, nezinu, vai tā domāts, bet nu riktīgi forši. ^^ Magoņu feja. Ļoti patīk krāsas un tas kā zīmējums pats par sevi sanācis. ^^ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Man patīk žurkas
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
par sauli Arta uzminēji.
Šito es gribu smuku, tāpēc, ja ir kādi ieteikumi rakstat. Dzīvē, protams, izskatās nedaudz savādāk. ![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nezinu vai tas deelj digitalizaacijas, bet vinjam roka taada... nekaada, nedaudz gaismas uz kaulinjiem, pieziimeet iikshkji un mazo pikrstinju un bus labs. Oh, right veel sejai prasas stipraaku eenojumu - shobriid bik plakans.
|
FuschichO |
![]()
|
Nē, seju gan neaiztikšu, nu varbūt bišķiņ- gribās maksimālu saules efektu, kur daudz kas saplūst, etc, bet par roku labi ka atgādināji.
-------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Iepējams vajadzīgas tumšākas ēnas un vel sīkākas detaļas ja tas ir iespējams no tavas puse.
-------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Vai tad tad ar tumšām ēnām nepazudīs gaisīgums? Detaļas... ko tad tur vajag? Nagus, nāsi, krūtsgalus? Man ir pietiekoši daudz tādu diletantisku darbu
![]() -------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Neko nevaru piespiest darīt, bet skaties kā pašai labak patīk un ar ko tas ir krasots īsti, lagā nevaru saprats ???
-------------------- |
FuschichO |
![]()
|
eļļa, tā kā teorētiski viss ir labojams un modificējams līdz vēmienam
![]() p.s. Man saskodīti gribās šķaudīt no tava avatāra, šavsmas, kāds psiholoģiskais spiediens ![]() This post has been edited by FuschichO: Aug 14 2008, 19:57 -------------------- |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Man patīk tavi pēdējie darbi. apbrīnojami, ka cilvēks spēj tik albi zīmēt ^^ Un man prieks, ka vērsies arī pie šeit mītošās tautas ^^
Elementu personifikācijas, neēnmot vērā vēl nepabeigtās detaļas, šķiet skaistas, labprāt redzētu orģinālus ^^ Arī tas neizdevušais darbs, kuru tu pat negribēji pieminēt ir kawaiigs ^^ Interesants, ar savu šarmu ^^ Protams, var vēlēties labāku, taču arī šis nešķeit nemaz tik slikts ^^ Vajag vairāk pazīmēt šadā stilā ^^ Par pēdējo darbu - kreisā kāja, iespējams vēl nav pabeigta, bet nedaudz atgādina kluci posmā zem ceļgala priekšā esošajam personāžām. Mazliet palkana, pārāk tuvu palodzei, šķeit arī drapērija, kas tur uzlikta. Nevar īsti saprast ir vai nav krkokas augšdaļa. Citādi darbs skaists ^^ Ceru, ka tev to zidosies padarīt vēl labāku ^^ Turies! -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Es tā arī nevaru saprast, kā panākt mežģīņainu aizskaru attēlot krokas, kad tam cauri spīd saule, tieši tāpēc, ka viņš ir caurspīdīgs... Būs jāpiekar kāda lupata pie pašas loga. Tiešām tikko pamanīju, ka kāja kā klucis- jāpaskatās uz oriģinālu, jo foto es nedaudz disort efektu pieliku, lai iztaisnotu malas (perspektīve visai traka- bildē, kā gribi, laikam tāpēc, ka A1), tāpēc paldies, Nothinga. Drapērijai laikam apakšā vajadzēs vēl vienu ēnu vai ko tādu.
Man jau labu laiku iešāvās prātā taisīt GO dēli... Nez, redzēs, kas sanāks, tikai nauda jāizvelk no kādas ***, jo bez naudas mākslu nevar taisīt ![]() -------------------- |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Vai nu vēlvienu ēnu, vai nedaudz vairāk izclet krokojumu ^^
Mežģiņtipa audumi sagādā galvassāpes, ja nav priekšā kāds pamats, uz ko paskatīties. Man prieks, ka kaut kā palīdzēju ^^ Dažas detaļas pašam var paslīdēt garām nepamanītas ^^ -------------------- |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
vari arii manii neklausiities...bet manliekas, ka taam mezjgjiineem vajadzeetu buut tushaakaam, ja jau pret sauli...un kkur gaishaakaam....
un man liekas, ka lai buutu taads saules efekts vajadzeetu gaismas un eenas robezju atteelot....bet vari manii neklausiities.... un...jaa..tu esi traka, ja taisi vinju a1 lielumaa..galiigi traka........BET lai tev IZDODAS... ![]() This post has been edited by hypnotize: Aug 21 2008, 17:11 -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
FuschichO |
![]()
|
Norm
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:38 |