![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
noteikti pirmais.
looks more hotter. like hotter-hotter. XD pirmajā viņš tāds `peldošāks` un vieglāks izskatās, bet otrajā pārāk lec acīs krāsas un ugunis. ideāli izdevušies mati. in general - quite amazing. ![]() -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
man pavisam noteikti otrais patīk labāk - dzīvāks, dinamiskāks. pirmajām pārāk trūkst kontrastu, pat sejā, tāds plakans izskatās, tāda ēteriska būtne, kas nespeetu pat mušai āri nodarīt tā vienkāršā iemesla dēļ, ka nav tāda īsta materiāla ķermeņa - kā spokam (moš Amors?
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
piekritīšu Temnai un zivelešos otro ^^ Otris mani vairāk piesasitīja ar krāsām un telpiskuma izjūtu. Pirmais ar nav slikts, bet šķiet kaut kādā ziņā blāvāks, neizeiksmīgaks, iesējams šķietamā līniju trūkuma dēļ. Otrajā gan linearts varētu būt mazleit citā tonī ne melns, bet citādi - nekādu iebildumu ^^
-------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Pirmajam gribētos otrā tērpa krāsas.
![]() Lūk tā. ^^ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Baltajam man patīk seja. Pārējais... nu tā es arī varu. Vajag labāk!
![]() |
FuschichO |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Moš pamēģināt uzzīmēt mangu. Ja godīgi, man bail
![]() Tizla roka ![]() -------------------- |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
Moš pamēģināt uzzīmēt mangu. Ja godīgi, man bail ![]() Tizla roka Man gan liekas ka lielākas problēmas varētu būt ar sižetu ![]() -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Moš pamēģināt uzzīmēt mangu. Ja godīgi, man bail ![]() Tizla roka Man gan liekas ka lielākas problēmas varētu būt ar sižetu ![]() Duraks, to jau es sen izdomāju (the same book) -------------------- |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Forsh zimejums =*
Man gan liekas ka rokai naw newainas. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
*Fangasms* Vai šī vīrieša krūtaža! Tik patīkama pēc skata!
Gay, gay, gay..... Tātad, seja baigi izstiepta, pieņemšu, ka, lai izskatītos vilciskāk. Tas, ka viņam roka pazūd aiz teksta un viņa krekls netīšām noslīd neuzlabo aizdomas par to, ka viņš ir publisks... "pašmaigotājs". Ja jau viņš ir tik tievs, visdrīzāk vajadzēja arī parādīties ēnai, kas rodas no ribām. Liekas, ka ēnai zem atslēgas kaula(? tas tur virs krūts, gadījumā, ja kļūdos) būtu jābūt mazliet gaišākai. Kopumā tīri patīkami, nav ne vainas fonam, vilks arī tā neko. Klusībā priecājos, ka nav OHMEEGAAAWD SPARKLEDAWG!!!1eleven! -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
tev obligaati buutu jaaziimee manga! ^^
-------------------- |
FuschichO |
![]()
|
*Fangasms* Vai šī vīrieša krūtaža! Tik patīkama pēc skata! Gay, gay, gay..... Tātad, seja baigi izstiepta, pieņemšu, ka, lai izskatītos vilciskāk. Tas, ka viņam roka pazūd aiz teksta un viņa krekls netīšām noslīd neuzlabo aizdomas par to, ka viņš ir publisks... "pašmaigotājs". Ja jau viņš ir tik tievs, visdrīzāk vajadzēja arī parādīties ēnai, kas rodas no ribām. Liekas, ka ēnai zem atslēgas kaula(? tas tur virs krūts, gadījumā, ja kļūdos) būtu jābūt mazliet gaišākai. Kopumā tīri patīkami, nav ne vainas fonam, vilks arī tā neko. Klusībā priecājos, ka nav OHMEEGAAAWD SPARKLEDAWG!!!1eleven! Mani darbi dara tevi gejisku? Pzc- tas ir sasniegums! ![]() Starp citu, viņam tiešām ir problēmas ar seksualitāti- tā ir pārāk izteikta, jo kā jau īsts vīrs, viņš ar seksu aizvieto jūtas. Ribiņas man netīk. Nu labi- aizmirsu kādā lenķī viņas gāja. *Pataustu sevi* Ā.... Dažreiz aizmirstas, ka man pašai arī ir ķermenis, lol Nu jā- tas vilks ir viņa Alter Ego- nav ar neapbruņotu aci redzams, tā ka tur diemžēl nav master-sidekick attiecības. :/ Un jē, CK, es pamēģināšu. Laikam. Vispirms pašai manga jāpalasa, lai būtu kaut kāda sajēga par to visu. This post has been edited by FuschichO: Mar 19 2009, 13:09 -------------------- |
FuschichO |
![]() ![]()
|
Mani pēdējie darbiņi.
Nebija laika strādāt pie detaļām un ēnojuma, bet cerams, ka tā pat patiks ![]() Mammai patīka otrais. -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Nu ļoti. Ļoti ļoti. Bet anatōmija suckz assez! Lūk tā.
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
Nu ļoti. Ļoti ļoti. Bet anatōmija suckz assez! Lūk tā. Jūs vienkārši nesaprotat mākslu T____T -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24 July 2025 - 23:11 |