![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Nu ļoti. Ļoti ļoti. Bet anatōmija suckz assez! Lūk tā. Jūs vienkārši nesaprotat mākslu T____T Cik aizskaroši. .___________________. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Man gr;uti pilnībā izbaudīt šos mākslas darbus, jo ieskenēti pārāk mazā izmērā un nav uz rūtiņu lapas :/
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Ahahahahahahahaahahahahahahaha... es nesapratu
![]() Nu, ko lai saka. Vērtējumi 10 baļļu sistēmā: 1.Anatomija metama, rokraksts galīgi garām, tu azianewbiski uzrakstīji, ka tu gribi izvarot Džastinu Timberlaku. Vienīgais, kas šo darbu glābj ir viņas nošļukušās krūtis. 0.22 2. Tik pat metams, ja nebūtu asaru fetišists liktu zemāku atzīmi, bet sanāk -7.24. Kopumā -2.51 (+ balle par izdevušos parodiju). Atgriezies, kad būsi camwhore vai arī mācēsi zīmēt. Pie tam, gribās redzēt arī kādu nopietnu darbu :V ! -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ahahahahahahahaahahahahahahaha... es nesapratu ![]() Nu, ko lai saka. Vērtējumi 10 baļļu sistēmā: 1.Anatomija metama, rokraksts galīgi garām, tu azianewbiski uzrakstīji, ka tu gribi izvarot Džastinu Timberlaku. Vienīgais, kas šo darbu glābj ir viņas nošļukušās krūtis. 0.22 2. Tik pat metams, ja nebūtu asaru fetišists liktu zemāku atzīmi, bet sanāk -7.24. Kopumā -2.51 (+ balle par izdevušos parodiju). Atgriezies, kad būsi camwhore vai arī mācēsi zīmēt. Pie tam, gribās redzēt arī kādu nopietnu darbu :V ! Es izvēlos camwhore, ja mani šitā nolika ![]() -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
vispār, liels mīnuss ir arī tas, ka tu ar pildspalvu nezīmēji.
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
FuschichO |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ayumi, tev taisnība. Es nožēloju savus grēkus.
Šamo es oriģināli zīmēju ar zīmuli, bet gribējās nedaudz sapleķot ar krāsām. Pati nesaprotu, vai labāk vai sliktāk, bet ļoti gribējās sapleķot. Bērni, kuru asinīs vēl plūst ķeltu gudrības, sapratīs, kas par personu te attēlota, ko viņa dara ikdienā utt. Tip:skatīt karekli kaklā. Vispār te gribēju attēlot cilvēku, kas tikko devies ceļā. Apņēmības pilns un drošsirdīgs. Tā kā pēdējā laikā pārāk aizraujos ar vīrieškārtas pārstāvju attēlojumu, nolēmu, ka tas jālabo ar sieviešu kulta atjaunotni. Bik šķības acis un pēdiņa kaut kā arī nesanāca. ![]() -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
jaušama vizuāla līdzība ar Tevi pašu. tiesa gan, var gadīties, ka es Tevi vnk esmu pārāk maz satikusi
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Kaut kas jau tur ir tāds. Zīmējumā gan ir labākā versija.
Rūnas tauta vairs nemaz neprot lasīt? ![]() -------------------- |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
ziimejums loti patiik, bet charu neatpazistu
ruuna - ta nav gadijuma Teivaza? Taisniigums & dieviskais bruninieks? gomen ja jaucu, paraak sen tas bija ![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
FuschichO |
![]()
|
ziimejums loti patiik, bet charu neatpazistu ruuna - ta nav gadijuma Teivaza? Taisniigums & dieviskais bruninieks? gomen ja jaucu, paraak sen tas bija ![]() Malacis par rūnu. Čars gan ir no pirksta izzīsts un tur nav nekā īpaša, ko atpazīt. Bruņinieciskā nozīme rūnai ir, turklāt tas ir bruņinieks, kura ienaidnieks ir viņš pats. -------------------- |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Es fanoju par koku ^^ brīnišķīgs dabas veidojums, ar veikli izzīmētām lapām un gandrīz vai sataustāmi grubuļainu stumbru, kas, ja nekļūdos, ir panākts ar diezgan vienkāršu paņēmienu ^^
-------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Es laikam tā arī neaizraušos ar animu zīmēšanu.
Un nav jau tā, ka es neko nezīmētu, es tikai te nelieku ![]() Bet, padzirdējusi, ka šeit senseji neko sen nav likuši, nolēmu rīkoties. Tā kā man nav skanera, tad viss baltais, protams, ir tapis pelēks. (atskaitot, kur es ar kompi paķēpājos) Attēlā redzams dzīvnieks, kurš mūža otrajā pusē ieaug zemē. Uz viņa var uzcelt namiņu, kurā dzīvo īpašs cilvēks- orākuls, jo tas dzīvnieks ir baigi gudrs- šamam trešā acs, viņš visu zinam jo ir ieurbies zemē un sazinās ar orākulu ar telepātijas palīdzību. Lololol. Vēl viņš ir dzeltens. Sephy teica, ka tie ir hospitāliešu murgi. Un vēl uz tās planētas, kur viņš dzīvo, debesis ir violeti rozā, tāpēc viņš tur sevišķi labi izceļās. Gluži kā mazu, nevainīgu meitenīšu sapnis, ne? ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Uztver kā komplimentu vai kā kaut ko sliktu, bet salīdzinot ar taviem iepriekšējiem zīmējumiem šis ir ļoti labs un smuks. Varbūt man vienkārši patīk zīmuļotas bildes no seniem laikiem, bet.. nu, jā, varbūt arī.
Tavs komentārs gan man nepatīk. Ne tikai tāpēc, ka tu uzsver, ka var būt orākuls, kurš ir gudrāks par mani, pie tam no zelta (vai sviesta), bet arī tāpēc, ka apvaino meitenes. Ir ne tikai rozā, bet arī melnie pokemoni, pie tam visas sapņo par to kā balti zirgi lēkā pļavā. Lololol. Tigra, back me up on this! p.s. zinfandel -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
edg +1, peedeejais neapshaubaami labaakais (kvalitatiivaakais) liidz shim. Needs more shrooms.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 07:11 |