![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
+1 augšējiem, man arī šis patīk vislabāk.
Tigra, back me up on this! Tieši tā, fuchi-chan, nevajag apvainot meitenītes, katra no mums ir īpaša un brīnišķīga un mūs visas vieno baltie zirgi, kas lēkā pļavās :3 Un dzeltenās krāsas nav vispār, tā ja. Tas ir nepiedienīgi sapnī redzēt kaut ko dzeltenu. ![]() Back up FAIL! ._. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
+1 augšējiem, man arī šis patīk vislabāk. Tigra, back me up on this! Tieši tā, fuchi-chan, nevajag apvainot meitenītes, katra no mums ir īpaša un brīnišķīga un mūs visas vieno baltie zirgi, kas lēkā pļavās :3 Un dzeltenās krāsas nav vispār, tā ja. Tas ir nepiedienīgi sapnī redzēt kaut ko dzeltenu. Nu labi, labi, es tikai domāju, ka viņš varētu izskatīties jocīgāk... nu domājiet ārpus šīs planētas rāmjiem. Varbūt tur baltā krāsa skaitās weird. Bet vispār mani šitais uzjautrināja ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
MAKE DEVIANTART PAGE ALREDY! SHEESH, FOR THE LOVE OF NORS GODS WOMAN! >:C
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
MAKE DEVIANTART PAGE ALREDY! SHEESH, FOR THE LOVE OF NORS GODS WOMAN! >:C Why, I despise DA. For fantasy there is elfwood.com- an ode to faggotry -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Why, I despise DA. For fantasy there is elfwood.com- an ode to faggotry Hey, ja nav noslēpums, kāpēc tev nepatīk DA? Tur dažkārt iet visai lustīgi. ^>^ -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Turpināšu nelielo offtopiku - dA nemaz nav tik piesārņota vide, lai tur neatrastos principa pēc [t.i. visi tur ir, tpē es nereģistrēšos], jo daži tikai tā vien domā.. i mean. I make no sense do I...
Un dA ir tomēr kaut kas, tur patiešām vēl vairāk cilvēku atzītu tavu superforšo skillu. :] Not that u need a larger fanclub or do u? *u* U DO! -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
Nu es neredzu iemeslu, kāpēc lai es tur reģistrētos un viss. Esmu reģistrējusies te un citur... why bother?
Nepatīk, jo... vnk neinteresē. Vai vajadzētu interesēt? Vai man no tā kāds labums celtos? ![]() Varbūt kādreiz... Bet vispār es dzirdēju, ka DA ir diezgan apsmiets. Not that I care, bet manu biedru lapas, kas tur ir atrodamas, ir visai maz apmeklētas un neinteresantas komentāru ziņā, kaut viņu darbi nemaz nav peļami, pat ļoti labi. -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
DA ir prieksh attention whore'iem, kur visi viens otram glaasta pa spalvai (pash-proklameeto maakslinieku circlejerk). Vieniigais jeedziigais maakslas forums ir cgtalk.com (jeb cgimage.lv latvieshu versijaa)
This post has been edited by Sigfa: Aug 21 2009, 17:39 |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
tas dzjekinjsh ar vilku..
![]() ![]() kaut es taa maaceetu... ![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
FuschichO |
![]()
|
tas dzjekinjsh ar vilku.. ![]() ![]() kaut es taa maaceetu... ![]() Tu ņirgājies? Man patīk ![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Crap-art needed.
Tātad tas ir rough pencil sketch, fotogrāfēts ar ziepju trauku un kaut cik pieklājīgi apstrādāts iekš PS Art, kā tu domā, šeit attēlotā persona mani nenogalinās? Nedaudz 'uzlabots' jau viņš ir, piemēram, celiņš matiem citur un neesmu pārliecināta par zodu. Tad ir vēl kāda lieta, bet lai tā paliek. Kas attiecas uz sejas detaļām, tad viss ir pareizi kaut cik- man pat liekas, ka viņam tur tiešām ir dzimumzīmīte. A varbūt pumpele. Nez. Un acis arī, man šķiet, ir tādas. Visādā ziņā tās ir lielas un mandeļveida. Also, šim cilvēkam piemīt sekojošās īpašības: garš augums un plati pleci. Es pamērīju un sanāca platāki, nekā pēc anatomijas grāmatām jābūt. Kopumā vērtējams kā slaids. Es šausmīgā kārtā plānoju kaut kādā veidā saspamot te ar over 9k šitādiem zīmējumiem. Teorētiski man ir modelis, haha, un es viņu izmantošu tā, ka pat ar aizsietām acīm iemācīšos zīmēt. Kas viņš ir? Jūs laikam to nezinātu, pat, ja būtu ar viņu atradušies vienā telpā, cerams. Tiem, kas grib minēt, lūdzu sūtīt PM, citādi es vairs nebūšu starp dzīvajiem. ![]() Varbūt kāds vēl vēlās, lai uzzīmēju viņa portretu? Varu pat mēģināt anime stilā. for fun ^^ Redzi, redzi- tu domā, ka es tik tevi nodiršu, bet patiesībā es tevi fanātiski zīmēju *rāda mēli* edit: man laikam tomēr neizdevās parādīt, cik tieši foršas ir tās acis, bet... *stupid-face-drool* This post has been edited by FuschichO: Aug 27 2009, 03:44 -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Varbūt kāds vēl vēlās, lai uzzīmēju viņa portretu? Varu pat mēģināt anime stilā. for fun ^^ mani? ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
-------------------- |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
![]() ![]() mati forši izskatās - tādi ''plūstoši'' ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Hey! Tas taču esmu es! Tikai man zods ir mazaks, un es esmu x10 more sexy.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 07:06 |