![]() |
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Hey! Tas taču esmu es! Tikai man zods ir mazaks, un es esmu x10 more sexy. Man neizdevās attēlot pietiekami labi. Gaidi nākamo mēģinājumu un tad jau redzēs ![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
man nav laika man nav laika man nav laika man nav laika lalalalallalala
![]() -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Āw. Someone looks all cute and fuzzy.
Šitas nav no Potera? Curious.. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Deviart page. Make one. Nao.
This post has been edited by Keydan: Oct 21 2009, 17:42 |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
giggle, man gan Favna labirintu atgadina
-------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
FuschichO |
![]()
|
nē, ar Poteru tur mazs sakars. Man vienkārši gadījās tāds burkāns
Un tagad tā pagriezts, lai neviens nevar kļūdas atrast. Bija grūti izvēlēties, kuru versiju likt. ![]() Diemžēl mans reālisma koeficients joprojām sūkā. Need model for shading. -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
needs more krunkas
|
FuschichO |
![]()
|
daudz gaismas, maz krunku. Un kur jaunam cilvēkam krunkas? Vēl pie tam ar nespeķīgu seju. Nu jā... versija bildei tāda. Man jau tādas vairāk patīk, turklāt bail, ka "krunkainajās" kļūdas vairāk acīs lec
This post has been edited by FuschichO: Oct 26 2009, 02:25 -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Nu, pie acs jau nu toch vajag vairaak kaa vienu treknu liiniju (meikaps?). Un uz pieres starp aciim prasaas eenu, jo gaisma kriit no augshas.
Otherwise, man tiiri labi patiik, taads gaisiigs. This post has been edited by Sigfa: Oct 26 2009, 02:31 |
FuschichO |
![]()
|
how bout dis
![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() This post has been edited by Sigfa: Oct 26 2009, 02:56 |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Pēdējais - es aš apsēdos, dikti labs. Foto reference vai tīri no galvas zīmēts?
(Fotōšops? Peinteris? Oupenkanvas?) Full body shot next time, pretty please. P.S. A par modeļiem - lai Sigfa tev pozē! :) This post has been edited by anti: Oct 26 2009, 03:00 -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
FuschichO |
![]()
|
Pēdējais - es aš apsēdos, dikti labs. Foto reference vai tīri no galvas zīmēts? (Fotōšops? Peinteris? Oupenkanvas?) Full body shot next time, pretty please. P.S. A par modeļiem - lai Sigfa tev pozē! ![]() Par pozēšanu- man ir pozētājs, tikai tāds kautrīgs nedaudz, tāpēc grūti normāli uzzīmēt- jāpiedomā šis tas klāt bez maz vai. Tāpēc Sigfas pieminēšana ir visai zobgalīga šajā jautājumā un nepieklājīga. Nemāku paskaidrot laikam. Refrence- zīmēju skici ar roku no dabas- izkrāsoju fotošopā. Full bodieh... hmmm... hmm... dunno. It kā var. Resns nav ![]() This post has been edited by FuschichO: Oct 26 2009, 03:04 -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 02:49 |