![]() |
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā, tiku pie planšetes. Genius MousePen- lēts kā sūds. Es laikam draiveri kaut kā gļukaini ieinstalēju, tāpēc tas sūds dažreiz čakarējas. Pretty irritating.
![]() Labi, un gan jau, ka es visu pārprotu vai arī uztveru pārāk dramatiski. Kā jau īsti psihoza vai neirotiska vecene. ![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
whoa, tu proti izcelt manu feminiino pusi!
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nu tā, te vēl kāds gayfag. Do like
Oriģināls un editēta versija Maniem darbiem tagad ir arī theme song. Šitam ir šitāda dziesma ![]() ![]() Tikko pamanīju, ka kakls nedabiski resns. koki fonā nav manis taisīti Un man īsti nestāv uz drēbju kārtīgu izēnošanu. Šajā ziņā es pavisam neesmu meitene. Meitenēm patīk drēbes pārsvarā. Un refrences materiāls, ko es izmantoju ēnošanā, lai būtu uz ko meitenēm pafapot. ![]() This post has been edited by FuschichO: Oct 27 2009, 22:11 -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Bishounen - good.
Tagad kaut ko ar krutim :3 |
FuschichO |
![]()
|
-------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
FuschichO |
![]()
|
![]() As in booooooooooobs ![]() Here you go: THEME SONG Viņa apēdīs jebkuru lotosu, aka nevainību Nākošo vajag riktīgu ecchi, ne? This post has been edited by FuschichO: Oct 28 2009, 00:56 -------------------- |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
par puisi :izskatas ka atsleegas kauli ir dazhaados lenkjos, un kruushu muskulja apaksheejais gals ir par augstu. Tev sanaak ka krutis (mmm... riktiigi skan) beidzaas paduses liimenii, veerojot photo redzam ka paduses liimenii beidzaas lateralais muskulja gals, bet torakalaa dala ir bisku zemaaak ==> muskulja beigu dalju tev jaaziimee tas pogas liimenii vai pat bisku zamaak. nu jap par kaklu tu jau zini...
mmm... seja smuka... ![]() This post has been edited by Janots: Oct 28 2009, 01:05 -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Keydan |
![]()
|
![]() |
FuschichO |
![]()
|
Tātad. Es pamēģināju pirmo reizi kaut ko erotisku. Nav nekas izstrādāts, bet nu galvenais ir mēģināt. Laikam vajadzēja ar refrenci, citādi es nezinu, kā plikas meitenes izskatās. Esmu nevainīgs.
Šis ir 18+ pēc oficiāliem datiem, tāpēc mazo bērnu labad nepostošu šo bildi te, bet iedošu linku. Spiest te: MY BROTHER'S SHIRT Tu nezini, ko tava mazā māsa dara!!!! (es atvainojos par sapuvušo krūšgalu ![]() This post has been edited by FuschichO: Oct 29 2009, 00:17 -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ooh, zekjes paari celjiem - smexy. me likey.
a par taam mazajaam maasaam - man ir aptuvena nojausma. ![]() EDIT: gandriiz aizmirsu *fap* *fap* *fap* This post has been edited by Sigfa: Oct 29 2009, 00:31 |
FuschichO |
![]()
|
par puisi :izskatas ka atsleegas kauli ir dazhaados lenkjos, un kruushu muskulja apaksheejais gals ir par augstu. Tev sanaak ka krutis (mmm... riktiigi skan) beidzaas paduses liimenii, veerojot photo redzam ka paduses liimenii beidzaas lateralais muskulja gals, bet torakalaa dala ir bisku zemaaak ==> muskulja beigu dalju tev jaaziimee tas pogas liimenii vai pat bisku zamaak. nu jap par kaklu tu jau zini... mmm... seja smuka... ![]() Paldies par novērojumiem. Ja man nenopūs rokas, varbūt izlabošu. Izskatās, ka arī Tu visai nopietni aizraujies ar anatomiju- laterāls, torakāls... Sigfa- es arī tādas zeķes gribu T___T This post has been edited by FuschichO: Oct 29 2009, 00:25 -------------------- |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
neee, FuschichO, es maacos Stradinjos
![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
That dood - I do like too, but hair - not like.
Es gribu, lai tu vairāk zīmēee. :/ Man tiešām ļoti patīk tavi darbi, nu ļoti. ![]() Pusplikās meitenes gan nebūs mani favorīti, bet nu viskkas jau jāiemēģina. ;'D -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man gan būtu labāk paticis, ja vagīna nebūtu tik klaji atklāta. Tas gan protams ir gaumes jautājums, bet man ģenitālijas itin nemaz neliekas pievilcīgi orgāni, kas būtu tā jāakcentē.
Daudz vairāk sexy ir šo orgānu nojausme, tas moments, ka tu zini, kas tur ir, bet neredzi. Standarta ecchi variants ar mitrajām apenēm man būtu paticis daudz vairāk. `~` -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 02:55 |