![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Bet Tigra taču vislaik spļaudās, ka anime tāda un anime šitāda, bet reālisms vooo tas gan ir THE REAL SHIT. :D
Ar tām uzacīm kā kurš. Tas, ka uzacis virs matiem zīmē galīgi nav reta parādība, bet man šķiet pie šitāda stila, kas tomēr ir drusku nopietnāks nevis OwO SUPER SHINY KAWAIIIII OwO, drošvien tomēr zīmētu viņas tā kā pienākās. Nu, viņai tā seja tāda: "Nu ko tev vajag? Beidz man vienreiz sekot, baisi jau paliek..." Tomēr man šķiet uzacis nav pie vainas. Reālismā varbūt viņa patiesi būtu smaidīga, bet anime stilā es domāju, ka ![]() šitā būs tomēr smaidīgāk. ...lai gan viņa joprojām izskatās nedaudz iereibusi/apjukusi. Hmm! Un tu te vispār runā it kā nemaz animēm līdzīgi nezīmētu. C: Zīmē taču. Anime stilā taču galvenais nevis milzu acis un mazas mutes, bet gan man šķiet tas, uz ko liek uzsvaru (acis, slēpts deguna tilts, ne pārāk detalizētas lūpas etc etc). Tā kā, pat ja tu to noliedz, es tevi tāpat pie anime māksliniekiem skaitītu (ar pāris zīmējumiem kā izņēmumiem, saprotams). Not that it's a bad thing. This post has been edited by Kikyou: Dec 12 2009, 04:07 |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Es visu laiku gribu tādu tīru anime style something uzzīmēt, bet nevaru saņemties. -D- Tev visp jauki sanāca. ^^
Krāsas baigi jaukas. o.o Šallei faktūra nenormāli patīk. Nūm tas kā tā izskatās un tā nu jā. Forši. :'D -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Un tu te vispār runā it kā nemaz animēm līdzīgi nezīmētu. C: Zīmē taču. Anime stilā taču galvenais nevis milzu acis un mazas mutes, bet gan man šķiet tas, uz ko liek uzsvaru (acis, slēpts deguna tilts, ne pārāk detalizētas lūpas etc etc). Tā kā, pat ja tu to noliedz, es tevi tāpat pie anime māksliniekiem skaitītu (ar pāris zīmējumiem kā izņēmumiem, saprotams). Not that it's a bad thing. Hmm... jā, tev taisnība par to anime-like zīmēšanu. Man īstenībā visi to saka, kaut gan es cenšos noliegt. Bet vispār es tā zīmēju arī pirms atklāju anime. Tā ka laikam nav manos spēkos tā riktīgi pretoties. Labi vēl, ka es Mikelandželo Dāvidu akadēmijā nezīmēju anime stilā ![]() Atcerējos, ka Tigrai bija samērā forši akvareļi. Nu jā.. ir tāda lieta. This post has been edited by FuschichO: Dec 12 2009, 14:44 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() Nezinu gan, kāpēc nepateicu to agrāk, bet šitais man ļoti patīk ![]() Tas lācis ir uuber-cute :3 -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
ahh... atzīšos- ieejot e-pastā un ieraugot to, ka Tigra2 ir ierakstījusi manā topikā komentāru (bez visāda acīmredzama iemesla, jo es neko neesmu augšuplādējusi jau labu laiku), nobijos, ka tas būs kaut kāds flame
![]() Nu bet te seko atvieglota nopūta- paldies par labajiem vārdiem! Gribu iemācīties zīmēt shiny-sparkly eyes. Es tevi un Kikyou vienmēr jaucu, piedodiet, bet man patika, kā vienai no jums sanāca ačeles zīmēt. Atceros, ka pat zīmuļdarbi pārsteidza ar savu mirdzumu. Jā, vispār biju nolēmusi būt impotenta un neko te vairs nepostot, bet ja es tuvākajā laikā uztaisīšu ko tādu, kas man patīk, tad jau laikam ielikšu, jā... ja nu kādam patiks, kaut arī es par to šaubos, jo šobrīd strādāju pie darba kur gandrīz pilnīgi kaila meitene jāj uz brieža. Mana māte teica, ka uz ragiem trūkst krūšturis un apakšbikses, kā arī viņa vēlētos redzēt, kā tas izskatās no mugurpuses un vēl visādi komentāri no ģimenes locekļiem, kas ievērojami mazina potenci... heee... šausmīgā mākslinieku dzīve, ne?? lol -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Ja tie bija zīmuļi, tas laikam biju es, bet es reti kad uz papīra zīmēju, tā kā drošvien Tigra.
|
FuschichO |
![]()
|
Kailā meiteņa uz brieža ir eļļas glezna, kas pagaidām ir iebremzējusi, jo negribu smirdināties ar terpentīnu guļamistabā. Kad māsiņa aizbrauks prom rīt, tad viņas istaba būs mana darbnīca, muahhahaha
Bet pagaidām: Kaut kas ar nolažotu fonu. Arī man patīk G.Klimts, bet man nav zelta un pacietības. Vēl man patīk chiraoscuro. Jesus bleibet meine Freude- theme song, tikai tam būtu jāskan lēnāk ![]() -------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Ļoti mierīgs un dvēselisks, man patīk.
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
kkas nav ar to matu durkli... vinjsh ir... diivains? es pat nevaru saprast kas tur nav kaa vajag, vienaa vietaa izskataas zem matiem, citaa taa itkaa lidotu un pie tiem bumbuljiem ir par tumshu. Also, taa plikaa kruuts shkjiet neiederiiga darbaa. patiik kleita, woo apliishi, un patiik fons!
This post has been edited by Sigfa: Jan 17 2010, 01:40 |
FuschichO |
![]()
|
durklis ir dīvains, jo viņš ir caurspīdīgs un uzkritis matiem. Varbūt noņemt caurspīdību? Vnk baigi spilgts sanāca.
Man patīk pupi >:C Nu tādā nozīmē- man tie nav erotikas atribūts. Cilvēks piedzima kails. Jā. bet patiesībā- tas vienkārši dara gaišo laukumu lielāku, ahahahaha. bewbs This post has been edited by FuschichO: Jan 17 2010, 01:51 -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
+8 fo overal
+2 fo boobie -1 fo jitterzzz / 9 |
FuschichO |
![]()
|
spamo desu! Nenopietni nopietnā māksla
![]() ![]() ![]() ![]() litogrāfija ![]() linogriezums Nākošreiz būs plikie cilvēki :3 -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nākošreiz būs plikie cilvēki :3 Okei :3 Gaidīšu. XD No augšējiem man patīk dzērve, viņa ir lustīga. -------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Tas ar to cīsiņu, tas ir spēks. Piesieties nekur neiešu, jo no akvareļiem un klusajām dabām maz ko saprotu.
P.S. Yessss, plikie cilvēki! BOOBS! One-Eyed Trouser Snake! -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 19:22 |