![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Aaahh... krāsas, ģībstu!
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Eu eu... tas laikam nav pa tēmu un spams, bet nobalsojiet, lūdzu, par manu pseido-mākslu internetdizainā šeit. Liels paldies.
Also, work in progress... tāpēc vēl neko nekliegt!!! ![]() This post has been edited by FuschichO: May 10 2010, 19:14 -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Holly nutcracker Jesus! Viņa 3 dienas spainī ar ūdeni stavejusi!?
Trollig aside, man izskatas pat ļoti labi. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es vēl neesmu zīmējusi kājas un matus. Kā arī bckground
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Apģērba krokas, trū respekt jō.
Un man ļoti patīk viņas korsete. Tā taču ir korsete? -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
FuschichO |
![]()
|
Tā taču ir korsete? Nu jā, kinda I guess. Kad samazināts, tad var arī redzēt, pie kā vēl jāstrādā (un es ar to domāju tās daļas, pie kurām jau ir strādāts) Patīkami. Šo es stiepšu kā gumiju... lēni... bet kārtīgi. Gribu beidzot kaut ko ļoti kārtīgu. Starp citu, bija ļoti grūti izdomāt, kas man būtu tik aktuāls un patīkams, lai to varētu zīmēt dienu no dienas. Še tev. Ragana cietumā ![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Redzēju sapnī. Ko tas nozīmē? Drausmīgi spoži zilas acis. sketcy sketcy.
![]() -------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Bāc, es ar šitādus gribu redzēt sapnī!
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Vai atceries sapni pirms tām spožajām acīm?
Man bieži vien sapņi beidzās ar ļoti spožām acīm, un tad neatceros vairs atlikušo sapni pamostoties. Tā ir cenzūra. x_x |
FuschichO |
![]()
|
Hmm.. redzēju ļoti daudz frīkainus sapņus šonakt, bet neatceros īsti viņus. Šis tēls bija garāmejošs, kā šķiet palika atmiņā "spilgtuma" dēļ
-------------------- |
FuschichO |
![]() ![]()
|
Man kauns atzīties. Esmu slima mazohiste. Un gulēt nemāku.
![]() Ar katru reizi sanāks labāk. Muahahaha.... ;D Lovu lovu. Man tā patīk sevi apkaunot, mīļum. A vispār, varbūt māsai taisnība, jūs esiet nedaudz, nedaudz līdzīgi. Pat ja neņem vērā manus idealizēšanas lvlus. ![]() Jādodās pie zobārsta! brb Starp citu, man mati nesanāks nekad, jo mana palete tomēr nav tik laba, kā man šķita tā būs. Atstāj pilienu līnijas galā un nav pārāk jūtīga, gļuko. Varbūt nolietojās, bet varbūt vienkārši sūds. This post has been edited by FuschichO: Jun 9 2010, 04:16 -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Acis man patīk vislabāk.
Par tiem pilieniem - tu lieto PS vai SAI? Izskatās pēc PS.. bet nu jāpārjautā. Tur tie settingi riktīgi jāuzliek, lai mats tā smuki fade`otu uz beigām, es ilgi čakarējos kamēr atradu un saliku tā kā jābūt, mazliet piemirsies ir kur&kā.. tā kā reti vairs lietoju PS zīmēšanai. Planšete nebūs vainīga, varbūt tikai mazliet. ;D -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
anti |
![]()
|
Par planšetēm neko nezinu, bet nu zīmējums man ļoti patīk :]
Un jāpiekrīt Art'ai - tās acis! Ļoti dzīvas :) -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
FuschichO |
![]()
|
hmm, jā, lietoju PS. Nu, es pamanīju, ka tur ir feidošanas opcija, var jau būt tas man palīdzētu.
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:01 |