![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
aah, kkur pie shape dynamics. T.i. jāieslēdz tas un tad vēlviens un tad bija tas labais efekts.. :'D Sorry, man te nav PS, nevaru paskaidrot savu domu. .__.
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
aah, kkur pie shape dynamics. T.i. jāieslēdz tas un tad vēlviens un tad bija tas labais efekts.. :'D Sorry, man te nav PS, nevaru paskaidrot savu domu. .__. Es zinu, zinu, diezgan labi orientējos Ps. Vispār jau man, protams, arī ir slinkums, jāpamēģina dual brush vai kas tāds- lai vairāk matu ar vienu rokas vilcienu. Yeah -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
pēc tādām lietām, gribas sevi iepērt par nekā jauna nezīmēšanu.
izskatās nosarcis tas jauneklis ar smukajām acīm ^^ -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
-------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Waaaaait... Sesshoumaru?
P.S. Smuka dziesma. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
FuschichO |
![]()
|
Waaaaait... Sesshoumaru? Nu, viņš man ienāca prātā, kad klausījos, tomēr es necentos kopēt čaru. Seshoumaru laikam strīpas citādākas vai kaut kā tā, bet jā... lai tas būtu viņš. Man viņš dikti patika. -------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Neizskatās kopēts, man tik tādas asociācijas radās :]
Poza patīk. Ja es kaut ko tādu cenšos uzzīmēt, man viss kaut kā baigi statiski un tizli sanāk. |
FuschichO |
![]()
|
Poza patīk. Ja es kaut ko tādu cenšos uzzīmēt, man viss kaut kā baigi statiski un tizli sanāk. Es skatījos spogulī, bet atmiņa ne pārāk laba, tāpēc plaukstas, kas ir paslēptas, ir arī nedaudz nolažotas, kā arī paduse, jāgrozās spoguļa priekšā ^^ Tā ir laba metode -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Ho.. pirmā asociācija ar bija tādi pati
![]() Ritīgi poza patīk -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
-------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Hmm... he looks a bit more ghey than ususal. Oh well, must be the awesomez colorz.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Manuprāt šis tev dikti smuks iznācis. Tāds sievišķīgi maigs. :3
Anatomiski dikti labs, un to padusi es arī papētīju pie spoguļa - nu aptuveni tāda viņa arī aptuveni izskatās, tā kā, ir baigi okei! ^^ Hmm.. mazs jautājums, tu pozas tā vienkārši uzprojektē un tad pievieno detaļas, skaties spogulī, fotogrāfijās un tā tālāk. Vai arī otrādi - sākumā grozies pie spoguļa un tad projektē pozu? (Visai murgains jautājums droši vien XD) -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
verī nais. man gan tas kareklis diezko nepatīk. Izskatās tāds out of place dēļ krasā kontrasta.
This post has been edited by Sigfa: Jun 11 2010, 11:52 |
FuschichO |
![]()
|
Hmm.. mazs jautājums, tu pozas tā vienkārši uzprojektē un tad pievieno detaļas, skaties spogulī, fotogrāfijās un tā tālāk. Vai arī otrādi - sākumā grozies pie spoguļa un tad projektē pozu? (Visai murgains jautājums droši vien XD) Nu, ar šo bija tā, ka vienkārši klausījos dziesmu un prātā automātiski veidojās tāds liriska demona tēls, kas staipās kaut kā. Tad es pastaipījos spoguļa priekšā, mēģinot atrast to pozu, kas izteiktu manu demonisko laiskumu XD. Nu tā, tad es paturēju prātā to, fiksi uzskicēju un tad jau, protams, strādāju pie detaļām. Pārējie darbi man nav tik dinamiski tāpēc tur laikam nav ko komentēt. Esmu no tiem, kas tic, ka ķermeņa poza spēj atveidot emocijas. Un zīmējumos tas ļoti labi strādā. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:42 |