![]() |
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
verī nais. man gan tas kareklis diezko nepatīk. Izskatās tāds out of place dēļ krasā kontrasta. I see. Kad stāv uz desktopa tad ir vēl mindfakīgāk, jo liekas, ka tā ir ikona XD Šķita, ka tāds akcents būtu interesants :s Mana fantāzija uz rotaslietām gan ir slikta, varbūt tas arī ir traucējoši. Visu var novākt.. visu. -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
QUOTE Visu var novākt.. visu. To spokaino gurnautu gan atstāj, ffs! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
To spokaino gurnautu gan atstāj, ffs! I loled. Neuztraucies, man vīrieši zemāk par vidukli nepatīk XD -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Roses are red
Violets are blue I'll kick your ass. Pamanīju, ka ir modīgi zīmēt karotājus. Neko no tā nejēdzu, tomēr nolēmu kaut ko uzskicēt. How did I do? Vai ir vērts izkrāsot stilīgās krāsiņās? ![]() ![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Roses are red Violets are blue I'll kick your ass. Pamanīju, ka ir modīgi zīmēt karotājus. Neko no tā nejēdzu, tomēr nolēmu kaut ko uzskicēt. How did I do? Vai ir vērts izkrāsot stilīgās krāsiņās? ![]() ![]() Augšstilbu sargiem vajadzētu: a) būt viengabalainiem vai arī plāksnēm jāpārklāj vienai otru. Tā vieta nelocās, atstāt ievainojamas spraugas ir dumji. ![]() Labās rokas sargam vajadzētu turpināties pāri elkonim, ja jau tas ir tādas formas. Kas pie velna tā par siksniņu viņai pāri? Zobena rokturis ir stipri par platu lai būtu ērti satverams. Ja izskatās ka šaurāks rokturis ir par sīku attiecībā pret asmeni, tas tāpēc ka arī asmenis ir par platu, to var sašaurināt nebojājot vispārējo izskatu. Citādi ir ok. -------------------- Because i can!
|
FuschichO |
![]()
|
Tas, kas viņai ir uz ciskām ir darināts no ādas un ar metāla plāksnēm izlikts. Ciskas nelocās lol. Bet varēja būt viengabalains, jā. Tikai nezkāpēc likās, ka tā būtu smagāk.
Par pārējo laikam varētu piekrist- pie zobena vispār nepiedomāju, galīgi neinteresē priekšmetus zīmēt diemžēl. Tas ir mascot-zobens XD edit. Tā siksna bija domāta zobena makstij, bet man liekas, ka tur vajadzīga vēl viena siksniņa, kas iet zem otra pupa, vai ne? This post has been edited by FuschichO: Jun 18 2010, 09:39 -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Tas, kas viņai ir uz ciskām ir darināts no ādas un ar metāla plāksnēm izlikts. Ciskas nelocās lol. Bet varēja būt viengabalains, jā. Tikai nezkāpēc likās, ka tā būtu smagāk. Par pārējo laikam varētu piekrist- pie zobena vispār nepiedomāju, galīgi neinteresē priekšmetus zīmēt diemžēl. Tas ir mascot-zobens XD edit. Tā siksna bija domāta zobena makstij, bet man liekas, ka tur vajadzīga vēl viena siksniņa, kas iet zem otra pupa, vai ne? Tik garu zobenu nav reāli izvilkt no maksts kas ir uz muguras (paņem slotas kātu, pamēģini) un makstij būtu jābūtr pa otru diagonāli, lai rokturis būtu pie labās rokas. Pie iepriekšējā posta aizmirsu piebilst ka pie tik smagām bruņām gan varētu arī vēderam ko vairāk par drānu pielikt priekšā. Un pilnīgam reālismam matus varētu sapīt bizē un uzvilkt ķiveri. Bizei grūtāk cauri izcirst līdz kaklam un mati sejai priekšā nekarājas, bet tas laikam būtu pārāk liels upuris kompozīcijas ziņā. -------------------- Because i can!
|
bafina |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 2-December 07 From: Latvia, Riga ![]() |
Tavu postu izfeilo vārds "reālisms". Anime esi redzējis, ja? Un vēdera priekšā ir chainmail. Negribēju zīmēt aplīšus vai ko tur. Vispār jā- atmet "reālismu" un tad taisi ieteikumus. ![]() edit: te Fuschi This post has been edited by bafina: Jun 23 2010, 21:50 -------------------- ![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Mani biedē tā meiča, jo atgādina konana sievišķo variantu anime stilā. :>
Es ar gribu tādu jostu, kā viņai >< Nez, man patīk kaut kāda daļa no reālisma neīstiem varoņiem. This post has been edited by lilion: Jun 24 2010, 01:31 -------------------- |
bafina |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 2-December 07 From: Latvia, Riga ![]() |
Mani biedē tā meiča, jo atgādina konana sievišķo variantu anime stilā. :> Es esv gribu tādu jostu, kā viņai >< Nez, man patīk kaut kāda daļa no reālisma neīstiem varoņiem. Nu, protams, atcerieties kaut vai FF vai... Es tādus animu neskatos :s -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Let's have some fun,
This beat is sick I wanna f.ck you like an animal. dziesma<-- makes me moist also. Tamahome! Tamahome!!! LALALALALA. Un I sak sak, jo nedabiski ilgi šito zīmēju. ![]() Fushigi Yuugi jau atkal izēd man smadzenes. This post has been edited by FuschichO: Jul 8 2010, 15:18 -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
baig foršiņš fushigi yuugi fanarts, jaa.
tikai man tās kājas tā nedaudz dīvaini izskatās, bet tas tā... he's still hawt -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Holy crap it is old school but I love it :3
Seja un kaklarota ir riktīgi smukas , bet priekš pārēja tev laikam laika / pacietības nav pieticis This post has been edited by lilion: Jul 8 2010, 22:28 -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Oh the so animu ANIMU head!
Un slepens žests... |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
very nice, bet melni-zaļi-zilās bicepsu rotas un tālbraucēju cimdi šķiet pārāk lielā kontrastā ar darba kopējo ambienci.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:41 |