![]() |
![]() ![]() |
![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Varētu arī palīdzētu ar ēdiena gatavošanu, ja vajag! ![]() Exile, tev drīz būs status "Otaku pavaris" ![]() ![]() ![]() ![]() "Otaku pavārs" izklausās daudzsološi ![]() Izskatās ka tie, kas ir zaļā krāsā maksā 7.50 ls, pārējie 7.50+1.50 ls - viss diezgan skaidri rakstīts 1. postā -------------------- No name superhero
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
kaads no tiem, kas ies maksaat, vareetu man PM bankas acc numberi, lai varu paarskait via ibanku peso. zinu, ka buus vlom raapties uz centru tikai maksaashanas peec.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Īstenībā tas patiešām būtu jauki (I hate centre)...
Attiecībā uz tērpu, Markus,... es tā gribētu pati kosplejoties, bet vēl neesmu atklājusi charu, kam es kaut nedaudz līdzinātos, vai arī esmu to palaidusi garām... ![]() -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
drīkst jautāt?
ja reiz kopā vajag 200 ls, taisās ierasties 33 cilvēki, un katram jasamaksā 7.5 +1.5 ... nuu tas sanāk 297 ls , ja nemaldos, kam 97 ls domāti? vai arī tie 9ls no katra ir , jo nav garastijas, ka visi ieradīsies? ^^ -------------------- Nori Nori Nori~ |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
drīkst jautāt? ja reiz kopā vajag 200 ls, taisās ierasties 33 cilvēki, un katram jasamaksā 7.5 +1.5 ... nuu tas sanāk 297 ls , ja nemaldos, kam 97 ls domāti? vai arī tie 9ls no katra ir , jo nav garastijas, ka visi ieradīsies? ^^ Misa!!! Tu mani pārsteidzi!!! ![]() ![]() ![]() Vai mums tik viens tāds brīnumbērns??? ![]() Jā summa būs tāda!!! Ja visi šie cilvēki brauc un ja arī ne visi no tiem brauc, tad tik un tā izpildās šādi matemātiski vienādojumi!!! 9Ls * Braucēji = Kopēja summa => Kopēja summa - (200Ls + Pārtika + Biljards) = Pārpalikums => Pārpalikums / Braucēji = Summa katram cilvēkam! Vai tas ir pieitekami atklāti un godīgi pret visiem? O_o ![]() ![]() ![]() ![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
...
This post has been edited by gramozeks: Aug 14 2010, 18:38 |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
es jautāju "kam domāti?", un loģiski būtu bijis atbildēt "biljardam un pārtikai."
jo tas bija tas ko jautāju. bet to , ka esmu brīnumbērns pati zinu xD -------------------- Nori Nori Nori~ |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Paldies Gramozekam, ka uzņēmās tādu čakaru! Man liekas, ka viņš ir pelnījis kādu dāvanu, ne?
![]() This post has been edited by FuschichO: Dec 19 2007, 23:31 -------------------- |
gramozeks |
![]()
|
Man neko citu nevajag, kā lai pasākums izdodas!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
o, beidzot. attieciigi paarskaitiiju 9lvl.
a nafig sms, ja var niku noraadiit maksaajuma meerkjii? attieciigi caur hanzanetu [paarskats]/[konta izraksts] paluureet konta veesturi un viss notiek? |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
9 Lvl pārskaitīts.
Ja nepieciešams varu kaut ko aizvest ar savu auto - Reinis 29134387 |
gramozeks |
![]()
|
Puiši un meitenes! Pacentieities lūdzu līdz pasākumam, mājās sagatavot Anime Artu (Uzzīmēt Anime stilā)! Tas ir obligāts darbiņš, tāpēc pacentieties visi!
![]() |
ChickOo |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 44 Joined: 23-December 06 From: Nu nezinu no kurienes esmu... :( ![]() |
Gramozek....
Maby es tevi piekaasiishu... ;( Vnk shaadas taadas probleemas! Bet ja buus viss OK, tad riit vakaraa tev doshu zinu. ![]() -------------------- ![]() Alone or with something to hold ON...!!! |
gramozeks |
![]()
|
Uz Pirti neaizmirstat paņēmt Peldkostīmu (peldbikses (pauišiem), krūšturi, stringus u.t.t. meitenēm), ja vien kāds taisās iet Pirti!
Mums ir padomā zīmēšnas konkurs, tāpēc neaizmirstiet paņemt sev līdzi zīmuļus, asināmos un dzēžgumiju! Mums būs Kosplays, tāpēc pret viņiem izturēties ar cieņu! Ja kāds var kaut ko pagtavot mājās (groziņš), tas tiks vērtēts ļoti pozitīvi! Kāds var atnest Spēli "GO"? ![]() Ja kādi jautājumi, Plzzz zvaniet! 29754303! This post has been edited by gramozeks: Dec 25 2007, 15:59 |
Church |
![]()
|
galvenais lai tiek likti mieraa tie, kas neveelaas tajaas nodarbees piedaliities. ;>
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:12 |