![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Aizen_sama |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 7-October 07 From: none im dead allready ![]() |
Visspār cikos pie pulksteņa jūs plānojat tikties 26.dec
|
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Oks! Tagad klausās uzmanīgi!
26. decembrī tiekamies šādos laikos!!! Tie kas palīdz tiekās Pl 17.00 pie Kongresu nama! - Ņemam tahniku, pārtiku un citas lietas! Un vedam ar Rozes Auto!!! Viņš sniedza savu palīdzīgo roku! Paldies viņam! Pārējie pie Origo Pl 19.00 - Braucat ar autobusu vai Auto (sarunāsim, tikai piesakās)!!! ![]() This post has been edited by gramozeks: Dec 26 2007, 01:27 |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Visiem liels paldies, kuri bija ieradušies!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Drīzumā būs bildes!!! ![]() ![]() ![]() |
Henata |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 20-December 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Kaut arī sākumā kavētājus gaidot gandrīz atsaldēju apakšējo žokli, vis pārējais bija tīrā paradīze ar burbuļvannu galda tenisu un biljardu! Uzslava gramozekam, ka tik labu pasākumu noorganizēja!
![]() -------------------- No name superhero
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jup.. sevišķi man patika kosplejeri- Gramozeka kosplejs bija vienk super
![]() ![]() This post has been edited by FuschichO: Dec 28 2007, 10:11 -------------------- |
Yamaneko |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 17-July 07 From: Riga, Zasulauks ![]() |
Uff...
Njā, pasākums tāds kārtīgs sanāca x) Bija superīgi jauki un jautri ^^ Pat neskatoties uz to, ka bija izdarītas maz no ieplānotajām aktivitātēm.. Njā.. gramozek, tu dziedi vienkārši dievīgi *piezīmes no tiem, kas varonīgi palika pēdējie xD* Es to nemūžam neaizmirsīšu xD Ar nepacietību gaidu bildes x))) |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Exile, es laikam palaidu garam iespēju velreiz paest tavus edienus
![]() ![]() Un vispar ir žel, ka nevareju ierasties. Bet pie manis atbrauca māsīca no ASV. Tā kā ipaši traki nav. Ceru visus satikt nakoštussa ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Nu par to vari neuztraukties - mana prasme palika neizmantota, jo tika sapirkts rosols un citas pārtikas, ko varēja lietot bez pavāra
![]() -------------------- No name superhero
|
Angel |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 28-December 07 From: none im dead allready ![]() |
Bija normāls Chills ( Pasākums izdevies)
![]() ![]() ![]() |
Markus |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 19-December 07 ![]() |
Ļoti patika. Cerams ka būs vēl.
![]() |
gramozeks |
![]()
|
|
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Tiem, kas neieradās, balstoties uz pieņēmumu, ka pasākums varētu izvērsties par boring-ass anime frīku un kospleijeru fanfestu, moš' varētu arī kaut kādas bildītes, fotogrāfijas etc. parādīt?
-------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nu par to vari neuztraukties - mana prasme palika neizmantota, jo tika sapirkts rosols un citas pārtikas, ko varēja lietot bez pavāra ![]() Rosols netika sapirkts. Tāpat kā pīrādziņi. Es, mana māsa un mana draudzene to saražojām. Gramozeks arī rosolu taisīja, sooo.. that's quite rude to say ;( -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
rude - that's what we are. sievietes - virtuvee un pie veljas mazgaashanas, viirieshi - ar alinju pie televiizora. how almighty god intended to be.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:22 |