![]() |
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā- sanāca tā, kā dabā iekārtots, turklāt bez jebkādas pretestības, pat ar prieku.
-------------------- |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Pardon my rudness! Nebiju iedomājies kā rosolu uz vietas taisīja, bet bija diezgan garšīgi, ja tas protams var ienest mierinājumu ražotāju sirdīs.
-------------------- No name superhero
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
piu kur ir bildes?!
![]() atkal tas "piu"... pie **** to cenzuuru... >.< This post has been edited by -Kai-: Dec 31 2007, 21:23 -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
pssst... jums galeriju uztaisīt, vai bildes nemaz nav paredzētas?
-------------------- ![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Gatavs, vari likt bildes.
Un turpmāk, ja vajag galeriju, nomet man PM, būs vienkāršāk -------------------- ![]() |
Yamaneko |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 17-July 07 From: Riga, Zasulauks ![]() |
Tadām....
http://foto.inbox.lv/yamaneko/Otaku-Pirts-...date=2008-01-05 Dieviniet mani xD Un manu lēno netu.. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
ap 200tajām bildēm dzērums tika manīts.
-------------------- |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Tadām.... http://foto.inbox.lv/yamaneko/Otaku-Pirts-...date=2008-01-05 Dieviniet mani xD Un manu lēno netu.. Ko es bez tevis darītu! Hm..! Joprojām nesaprotu, kāpēc es nevaru ielikt šajā forumā bildes??? O_o Kur ir "Picture Uploa"??? ![]() This post has been edited by gramozeks: Jan 5 2008, 22:29 |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Skatos Rozem tur gāja afigenna "jautri".
PS: Kas ir šī foruma kopējai demogrāfiskajai situācijai neraksturīgi seksīgā pussycat doll? This post has been edited by GM: Jan 5 2008, 22:40 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Yamaneko |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 17-July 07 From: Riga, Zasulauks ![]() |
Tadām.... http://foto.inbox.lv/yamaneko/Otaku-Pirts-...date=2008-01-05 Dieviniet mani xD Un manu lēno netu.. Ko es bez tevis darītu! Hm..! Joprojām nesaprotu, kāpēc es nevaru ielikt šajā forumā bildes??? O_o Kur ir "Picture Uploa"??? Hmm... Nezinu godiigi sakot.. es tur tajaa inbox'aa taa riktiigi nomociijos..tik leeni! Skatos Rozem tur gāja afigenna "jautri". PS: Kas ir šī foruma kopējai demogrāfiskajai situācijai neraksturīgi seksīgā pussycat doll? Neko vai? xD Neko esmu es x) This post has been edited by Yamaneko: Jan 5 2008, 22:56 |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Uploadojiet bildes kad rakstat postu un pēctam vienkārši izdzēsiet. Galerijās bildes automātiski ielādējās.
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Bet kur viņas ir ;( Nesaprotu- man vienīgajai ir magisks kompis, kurš nerāda jaunās bildes??
-------------------- |
Yamaneko |
![]()
|
FuschichO..
Erm... vinjas ir sheit! http://foto.inbox.lv/yamaneko/Otaku-Pirts-...date=2008-01-05 Oo This post has been edited by Yamaneko: Jan 5 2008, 23:39 |
FuschichO |
![]()
|
sorry, sorry, par neuzmanību- biju meklējusi otaku galerijā
*dumbass* heh -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:22 |