![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Bika6 |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 1-January 07 ![]() |
Neliels fanarts tenganam topenam gurenam lagunam no atmiņas , tagad zinat cik laba man atmiņa .
![]() |
Bika6 |
![]()
|
|
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
nezinu, kā tu biji domājusi/jis, vai šim darbm [runāju par pēdējo] bija jābūt korektākam vai speciāli taisīji tādu kantaini sūrainu un, šķiet, bez konkrētām proporcijām..
kakls maziņš un kātains, galva liela un stūraina un pleci kkur iekrituši.. un ar krāsām varēji kaut ko daudzveidīgāku izdomāt un piestrādāt pie detaļām, piemēram, uzzīmēt pogas vai rāvējslēdzēju un kādu nieciņu vel klāt. bet turpini zīmēt un neuztver šo postu, kā kkādu ļaunu uzbraucienu. ;D izstrādā vairāk un būs baigi ok. ^^ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Ū, nodarbojamies ar kubismu, ja? XD.
Man ir jāsaka, ka tev vēl daudz ko mācīties, bet nu, bez trenniņa neko jau neizdarīsi. Turpini vien censties! ![]() -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
pirmais atgādina Dēmonu no KISS. un kas tie par stariem no viņa/as nāk? sajūta kā skatoties reklāmu, kura tev cenšās pārdot kaut ko pilnīgi nelietderīgu, piemēram, plastmasas spieķu komplektu pavecākiem cilvēkiem, tur šitādi fonā mirgo.
un vat ze hell noticis ar viņa/as matiem otrajā zīmējumā? tie eksistē arī aizmugurē, un priekšā tāda vāveres aste karājās. un spīdums arī haļavnijs. bet man patīk mute darbs, darbs, un tad arī būsi saulē celts. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Bika6 |
![]()
|
Jauns darbs no ''bui dui hui ,ahujena fui'' darbu cikla.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 18:05 |