![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(Taka @ Jan 24 2005, 10:09) QUOTE(Spectre @ Jan 24 2005, 07:06) ... Laikam jau tapec, ka tiktieshaam fakts ka celties veselu 1h atrak, tikai tapeec, lai vareetu paspeet noskatiities animes, kuras ir atnaakushas pa nakti. What is your level of otakuness????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bet tagad aatri paeediishu un uz darbu, jo tur ir jaabuut atnaakushiem ap 5GB ar anime ostiem un Jpop/Jrock. psihopāts... ![]() Otaku ![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Manupraat jau sen ir noskaidrots ka Otaku = Psihopaats
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Rob_X @ Jan 24 2005, 20:01) Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Vai mani kaads uzskata par psihopaatu? Aa, pareizi, es dzejoliiti neuzrakstiiju veel... pag, tuuliit, ieksh sadaljas dzeija. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() www.anime-faith.com A-Faith Torrent Page ed2k://|file|[A-Faith]_Genshiken_11_[0F1ECBB2]. avi|180398080|1833B9812277E8BDB5BD10748C8B7CF9|h=BO47T6HNVYY5HNKAQI4KN3I7RCORNXQ H|/ veel var no botiem vinju irc kanaalaa vilkt. -------------------- |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Viiiiiiiiiiiii 11 epizode ierulleeeja visvairaak no visaam !!!!! neviena nestaav klaat !!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Redzesiet - sapratisiet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Tencinu, Revol, par info
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Jep, jau nokačāju. Hehe, jautri
![]() -------------------- Press any key to continue
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
KAWAAIIII un uzreiz arii saadd palikaas, jo next epa un draugi miilie nemam DVD, mekleejam koveru netaa, burn un plauktinaa , jo next epa arii ir nosleedzoshaa epa.
Gaidu ar prieka un bedu asaraam uz aciiim.... -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Tātad 12 epa kādam ir? Ir nosubota? Vispār pieejama?
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Necel tautu kaajaas. Nekaa veel nav. Pacietiibas treninjsh turpinaas.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Beidzot gaidiishana ir beigusies
![]() ![]() ![]() ![]() www.anime-faith.com A-Faith Torrent Page ed2k://|file|[A-Faith]_Genshiken_12_[6158A8B0].avi|180367360|13a2641e266990eb08304c4a1010d0ca| veel var no botiem vinju irc kanaalaa vilkt. Un tomeer nedaudz zheel ka shii superiigaa anime ir beigusies, cerams kaut kad vinji izdomaas arii otro sezonu uztaisiit ![]() -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nu cik vareeja no beigu piedēkļa noprast, nekas nav beidzies.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Revol |
![]()
|
QUOTE(ShinChan @ Feb 20 2005, 10:46) Ja tu domaa preview kas bija beigaas, tad tas ir prieksh Kujibiki Unbalance, anime ko genshiken biedri skataas, kuras triis seerijas [1,21,25] ir uztaisiitas pilnaa apmeeraa un tiek liktas kaa bonus pie Genshiken DVD, un pirmo seeriju jau var dabuut, gan no Anime-Faith, gan no Wannabe Fansubs. -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Es vairāk biju domājis jaunu čaru, kas stāvēja durvīs un acīmredzami nepabeigto sižetu, kas tā vien prasās pēc turpinājuma (jauns chairman's, jauni izaicinājumi utt.) Mangu gan neesmu lasījis tā ka neko sīkāk nezinu, bet šī sezona izskatās vairāk pēc tāda ievada, nevis atstāj nobeigta darba iespaidu.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Revol |
![]()
|
Taa jau izskataas, un manga patieshaam turpinaas veel taalaak, bet pagaidaam nav oficiaalu zinju, nav pat kaut cik ticamu baumu ka vareetu buut otraa sezona, taa ka buus vien jaagaida un jaacer
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 05:16 |