![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
es noskatijos 1.sezonu paris reizes un man liekas SZS ir vnk neatkartojama anime...tai ir sava esence... SOT ir baigi labais.. man patika main title dziesma bet kka divaivi par 2.sezonas OST komponistu ir izvelets Hasegawa Tomoki ari baigi labs komponists.. bet myanimelist.net vina BIOS nav uploadots.. WTF @_@????
-------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Oh shi~, vai *viņi* ir iemācījušies no cilvēkiem izvilkt BIOS?! *ietinas alumīnija folijā*
|
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
Oh shi~, vai *viņi* ir iemācījušies no cilvēkiem izvilkt BIOS?! *ietinas alumīnija folijā* biografijas ![]() -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man šitamais gabals makten labi gāja pie sirds. Smējos ļoti daudz. :3
Dodu 9/10. ^.^ -------------------- |
3rdHalf |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 28-July 10 From: Valmiera ![]() |
Dievinu šo anime, esmu jau noskatījies:
Sayonara Zetsubo Sensei, Zoku Sayonara Zetsubo Sensei, Goku Sayonara Zetsubo Sensei. Vēl palicis tikai: Zan Sayonara Zetsubou Sensei Bangaichi. btw: ir arī iespēja nopirkt mangu angļu valodā - līdz septītajai volumei, astotā ir pre-order -------------------- |
yukito-San |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 14-June 10 From: Mucā skujkoku paēnā ![]() |
Labs gabals. Katrā sērijā bija par ko pasmaidīt , kad būs laiks noteikti noskatīšos pārējās sezonas.
|
Ņetka |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 4-December 09 From: interwebz ![]() |
Jā, pasmieties, pasmīnēt, paskatīties ar šķību aci bija kur, bet, priekš manis, bija diezgan garlaicīga t_t
-------------------- ![]() "Living is what scares me. Dying is easy." -Charles Manson |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 06:07 |