![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Sazināšo, paldies, pieteikumu jau nosūtiju.
![]() ![]() -------------------- |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Es zinu, ka krietni par vēlu, bet vai vēl var pieteikties anime.lv naruto cosplaya grupai ? jautāju to šeit, jo nesaprotu krievu valodu.
-------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es zinu, ka krietni par vēlu, bet vai vēl var pieteikties anime.lv naruto cosplaya grupai ? jautāju to šeit, jo nesaprotu krievu valodu. kā tad tu piedalīsies grupā, ja viņi visi runā krieviski, bet tu - nē? -------------------- ![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Es ir ķirbjsmadzene, par to tā īsti nepadomāju
![]() -------------------- |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Cilvēki, ar ko ir vislabāk uzzimet rētu uz sējas?Īstu pagaidam negribas taisīt
![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Cilvēki, ar ko ir vislabāk uzzimet rētu uz sējas?Īstu pagaidam negribas taisīt ![]() acu zīmuli (labāk brūnu, jo tad izskatīsies naturālāk). un lol at your sig, hahahah. i'm sorry. ![]() -------------------- ![]() |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
-------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:20 |