![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tad njuss... es būšu atpazīstama ar to, ka turēšu rokās bildīti ar tomātu. :3
Tas ta viss. Gaidīšu visus, kas taisās ierasties. Neskaidrību gadījumā, ja nevarat mani atrast, tad mans tel ir: 25972775. :3 -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tā. Pirmā ABZ sanāksme ir beigusies. Jāatzīst, ka visai interesanti pavadīta.
Ieradās Arts, Naru-chan, Tsukino un es. Tātad, ko mēs darījām un ko izlēmām. 1. Kad savācāmies izdomājām iet uzkost sushi. (Beet, pirms tam vēl gadījās izsekot ķīniešu tūristus, padejot sirtaki un apseicināties ar īru tūristiem, artam, izrādās, labi izdodas šo akcentu atdarināt :3) Aizgājām uz Samuraju un apēdām sushi un arī saldējumu. Sushi ēšanas laikā Arts apēda savu un manu Wasabi un apraudājās XD. Paskricelējām uz lapiņām, paspriedām par dažādām anime. Izdomājām iet ciemos ie Naru-chana. 2. Pa ceļam pie Naru-chana Tsukino ar Naru-chanu sarīkoja kautiņu ar smilgām, un es ar artjiku spriedu par lezbietēm un to sasaisti ar veģetārismu. 3. Pie Naru-chana lēkājām DDR. Atklājām, ka Naru-chans ir profs. Un vēl zīmējām collabus, sanāca visai smieklīgi - feja uz poda, jēzus un hentai-dream, kā arī reakciju collabs. Kā arī Kopistiski skatījāmies dažādus AMV un Amerikāņu komiķa jociņus bleach atveidojumā. Iepazīšanās tuss veiksmīgi noslēdzies. Mūsu uzdevumi: 1. Atrast vietu, kur var feini nolīst. 2. Izdomāt, ko kosplejosim 3. Izdomāt, ko iestudēsim kospejā. Nākamā savākšanās 11. Aprīlī Piektdien 16:00 - 19/20:00 Sēdēsim Double coffee uz Brīvības ielas un drošivien dzersim to garšīgo tējiņu un spamosim. :3 Gaidu visus, kas vēlas ierasties. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Slinkums skatīties profilus, tāpēc uzdošu jautājienu- es tur nebūtu tāda "lielā-tante-ne-pa-tēmu"??? Tikai nedaudz vecāka gan esmu, un tomēr..
-------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Tu nebūt!
Lai nav pārāk liela lolu koncentrācija. Un tomēr esi aicināta! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tigra2 |
![]()
|
anoo...kā jau teicu visi, kas vēlas ir laipni lūgti. :3
Un naa, nez vai tu būsi tik ļoti liela tante, ja jau vēl mācies vidusskolā. Kā arī - otaku esi, neliekas kā šausmīgi antisociāls, tā kā būs pa tēmu gan jau. :3 -------------------- |
Naru-chan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 24-March 07 From: Trakonams "Madracis" ![]() |
Tā. Pirmā ABZ sanāksme ir beigusies. Jāatzīst, ka visai interesanti pavadīta. Ieradās Arts, Naru-chan, Tsukino un es. Tātad, ko mēs darījām un ko izlēmām. 1. Kad savācāmies izdomājām iet uzkost sushi. (Beet, pirms tam vēl gadījās izsekot ķīniešu tūristus, padejot sirtaki un apseicināties ar īru tūristiem, artam, izrādās, labi izdodas šo akcentu atdarināt :3) Aizgājām uz Samuraju un apēdām sushi un arī saldējumu. Sushi ēšanas laikā Arts apēda savu un manu Wasabi un apraudājās XD. Paskricelējām uz lapiņām, paspriedām par dažādām anime. Izdomājām iet ciemos ie Naru-chana. 2. Pa ceļam pie Naru-chana Tsukino ar Naru-chanu sarīkoja kautiņu ar smilgām, un es ar artjiku spriedu par lezbietēm un to sasaisti ar veģetārismu. 3. Pie Naru-chana lēkājām DDR. Atklājām, ka Naru-chans ir profs. Un vēl zīmējām collabus, sanāca visai smieklīgi - feja uz poda, jēzus un hentai-dream, kā arī reakciju collabs. Kā arī Kopistiski skatījāmies dažādus AMV un Amerikāņu komiķa jociņus bleach atveidojumā. Iepazīšanās tuss veiksmīgi noslēdzies. Mūsu uzdevumi: 1. Atrast vietu, kur var feini nolīst. 2. Izdomāt, ko kosplejosim 3. Izdomāt, ko iestudēsim kospejā. Nākamā savākšanās 11. Aprīlī Piektdien 16:00 - 19/20:00 Sēdēsim Double coffee uz Brīvības ielas un drošivien dzersim to garšīgo tējiņu un spamosim. :3 Gaidu visus, kas vēlas ierasties. Es par šito kārtīgi ierēcu... ou jā, tagad skaitos male kārtas indivīde... |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Aizmirsu nokomentēt satikšanās laiku. Dažiem ir skola, bet jūs iztucinieties kārtīgi, lai tad, kad pēc pāris mēnešiem, kad man beidzot izdosies jums pievienoties, jums sakrātos daudz tādu prikolu, kuri man vnk nedalektu
![]() Un Naru-chan.. jā.. smagi -------------------- |
Naru-chan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 24-March 07 From: Trakonams "Madracis" ![]() |
Umm, Tigra... cik dzirdeeju, uz Briiviibas ielas vairaakas Double Cofee... Precizeet plz...
|
Tigra2 |
![]()
|
Mees jau taapat savaacas pie origo, bet tas double coffee ir tas, kas uz stūra vienu krustojumu pirms dailes teātra, precīzāk, pirmajā krustojumā pirms dailes teātra.:3
-------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Ko var visu sarežģīt? Brīvības un Stabu stūris, Naru-chan ^^.
-------------------- ![]() |
Naru-chan |
![]()
|
Un par origo pasaka tikai tagad...
![]() Ja es zinaatu kur ir Stabu iela, buutu vnk perfekti... |
Tigra2 |
![]()
|
Nekās, uzzināsi.
Starp citu - apakšvirsrakstā ir norādīts, ka 16:00 pie origo. :3 Soo - problēmu gan jau nebūs. :3 Lai gan - kautkādas problēmas ir vienmēr, kas saka pretējo - muld. Ohohohohoho. -------------------- |
Naru-chan |
![]()
|
Veelaizvien neredzu bet nu labi....
![]() Riit noteikti buushu, neaizejiet bez manis... |
Naru-chan |
![]()
|
Tigra nav ielikusi pasākuma aprakstu, tapē to izdarīšu es...
![]() Tātad, pirmkārt, mums bija memberu pieaugums - mīnus viens (Tsukinomi) ![]() Otrkārt - kavēties nevajag, vienu cilvēku mēs tā arī nesagaidījām jo bija fuckin auksts un jau kādi 16:15. Un man rokas ļoti sala no dīvaina tomāta bildes turēšanas... ![]() Pēctam gājām uz to mistisko Double cofee... tur mēs randomly runājāmies, ļoti skaļi smējāmies, kko zīmējām, ēdām (duh), un spēlējam savdabīgu pudeles variantu - tikai ar jautājumiem, pa apli un ar cukura trauku, kurš vienā brīdī apgāzās uz griežoties izbārstīja cukuru pa visu galdu ![]() ![]() ![]() Ieteikums Tigrai - nākamajā pasākumā varētu iekļaut Zelta Boulinga halli (DDR nolūkos). |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Sigfa "es-seedeeshu-malaa-un-suukshu-alu-kameer-njirgaashos-par-paareejiem" nav menbers bet gan mēbele. Nē, Yume, tā nav mēbele, mēbele ir Ulquoirra (es girbu tādu mēbeli mājās... es turētu viņu ex-Zaķa istabā un nāktu pie viņa mēbeļoties, kad man ir vientuļi, eh). Ā, un teorētiski es esmu saistīta ar šo jūsu.. ēēē... kas jums te ir - klubiņš, vai?.. Jo es zinu, par kuru veci ar Death Note jūs runājat. Ha. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:23 |