![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ieteikums Tigrai - nākamajā pasākumā varētu iekļaut Zelta Boulinga halli (DDR nolūkos). OO.. šajos nolūkos lūdzu brīdiniet mani arī.. es ļoti labprāt DDR nolūkiem pievienošos.. QUOTE Nē, Yume, tā nav mēbele, mēbele ir Ulquoirra Mēbeles gadās dažādas. Ir "taburetkas" un ir baroka stila galdiņi. -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE Nē, Yume, tā nav mēbele, mēbele ir Ulquoirra Mēbeles gadās dažādas. Ir "taburetkas" un ir baroka stila galdiņi. Aizens noteikti ir taburetka. Tējas galdiņa taburetka. -------------------- ![]() |
Naru-chan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 24-March 07 From: Trakonams "Madracis" ![]() |
Sigfa "es-seedeeshu-malaa-un-suukshu-alu-kameer-njirgaashos-par-paareejiem" nav menbers bet gan mēbele. Nē, Yume, tā nav mēbele, mēbele ir Ulquoirra (es girbu tādu mēbeli mājās... es turētu viņu ex-Zaķa istabā un nāktu pie viņa mēbeļoties, kad man ir vientuļi, eh). Ā, un teorētiski es esmu saistīta ar šo jūsu.. ēēē... kas jums te ir - klubiņš, vai?.. Jo es zinu, par kuru veci ar Death Note jūs runājat. Ha. Korekcija manam aprakstam - nevis čalis ar Death Note, bet gan vesela blenzēju grupa, kurā pie blenšanas (kā to raksta?) vainīgs bija viņš... vai mana anime soma... drīzāk abi... Ieteikums Tigrai - nākamajā pasākumā varētu iekļaut Zelta Boulinga halli (DDR nolūkos). OO.. šajos nolūkos lūdzu brīdiniet mani arī.. es ļoti labprāt DDR nolūkiem pievienošos.. Gan jau ![]() Kaut vai - tā kā Latvijas ddr čempja 2. posms (20. aprīlis) nāk, var tāpat sarunāt un aiziet. Man jātrenējas pēc iespējas vairāk uz arkādes, ar mīksto padu nepietiek... Ja gribi, varam sarunāt kaut tūlīt ![]() |
Naru-chan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 24-March 07 From: Trakonams "Madracis" ![]() |
WTF Tigra, kad būs nākamā sanāksme?
![]() |
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
uhh ja man nebūs jāstrādā es ar parādīšos, neesmu pie otaku veselu mūžību bijusi *^^*
P.S. vēl tāds jautājums... jūs vecos sen aizmirstos kadrus ar pieņemat bariņā? ![]() ![]() This post has been edited by Delicatty: May 26 2008, 22:01 -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Hmmmm...Darbā atvaļnājums...Kad būs nākamais pasākums? gribētos aizklīst.
-------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Tigra nosprāgusi!!!
Yahooo! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
o.O kā mēs mīlam savus biedrus....
Kādam ir tigras numurs? sākam sūtīt sms ka gribam paty ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
Nez, man kkā liekas ka Tigrai arī ārpus otaku.lv rāmjiem ir dafiga lietas, kas jāpaspēj izdarīt. Tāka mozh ir vērts pamēģināt jums pašiem kko saorganizēt.
|
Naru-chan |
![]()
|
Nez, man kkā liekas ka Tigrai arī ārpus otaku.lv rāmjiem ir dafiga lietas, kas jāpaspēj izdarīt. Tāka mozh ir vērts pamēģināt jums pašiem kko saorganizēt. Hur hur... mans var izdarīt visp ![]() |
Ella |
![]()
|
Tā. Pirmā ABZ sanāksme ir beigusies. Jāatzīst, ka visai interesanti pavadīta. Ieradās Arts, Naru-chan, Tsukino un es. Tātad, ko mēs darījām un ko izlēmām. 1. Kad savācāmies izdomājām iet uzkost sushi. (Beet, pirms tam vēl gadījās izsekot ķīniešu tūristus, padejot sirtaki un apseicināties ar īru tūristiem, artam, izrādās, labi izdodas šo akcentu atdarināt :3) Aizgājām uz Samuraju un apēdām sushi un arī saldējumu. Sushi ēšanas laikā Arts apēda savu un manu Wasabi un apraudājās XD. Paskricelējām uz lapiņām, paspriedām par dažādām anime. Izdomājām iet ciemos ie Naru-chana. 2. Pa ceļam pie Naru-chana Tsukino ar Naru-chanu sarīkoja kautiņu ar smilgām, un es ar artjiku spriedu par lezbietēm un to sasaisti ar veģetārismu. 3. Pie Naru-chana lēkājām DDR. Atklājām, ka Naru-chans ir profs. Un vēl zīmējām collabus, sanāca visai smieklīgi - feja uz poda, jēzus un hentai-dream, kā arī reakciju collabs. Kā arī Kopistiski skatījāmies dažādus AMV un Amerikāņu komiķa jociņus bleach atveidojumā. [/u][/b] DDR!???? ![]() This post has been edited by Delicatty: May 28 2008, 01:10 -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Hmmmm...Man pamatā vienalga kad.
-------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Naru-chan |
![]()
|
Hmmm... es varu šito rīkot jebkuru dienu PĒC Svētdienas... Ko saka Arts?
Un DDR - pie manis vai Zelta Boulinga hallē? Un nedomāju, ka ar DDR pietiktu visai sanāksmei, kkur ar jānolien, piem, tējas namiņā @W@ This post has been edited by Naru-chan: May 28 2008, 11:34 |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Tējas namiņš jau ir nodrāzts baļķu klucis,Zelta boulings ir tuvāks un labāks.
Skatam grafiku.... 2. jūnijs man ir brīvs,3šais nav (angl. eksāmens). Jāsavāc vēl kādi ļautiņi un p0k3s. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
katram ir savi apstaaklji un iespeejas. ieteiktu shaados topikos izveidot pollu ar iespeejamiem datumiem / dienaam, un organizeet tad, kad visvairaak cilveekiem tas der. katrs individuaali minot datumus imho tikai lieki gjeneree spamu.
.. jut my two cents. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:20 |