![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Vakar ne aiz ko dariit noluureeju S1. Jaa ir klishejas sizhetaa, jaa shis nav shedevrs, bet man viss shitas kau ientriseeja un patika. Lai cik taa vampiiru teema ar, lai nebuutu nodrileeta man vinja fascinee, kaa saciit katram savas perversijas
![]() ![]() Voshem dodu kaartiigu 7 pirmajai sezonai. Taga buus japatrako 2. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
otrā ir krietni labāka par pirmo
Plots man krietni labāk patīk - tiek parādītā Kuran Kaname īstā seja un šis tas atklājās par mazo kawaii meitenīti. Ja stāstīšu, ko vairāk ta tas jua būs spoils. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
hm... mangaa un animee vietaam atshkjiras informaacijas paradiishanas seciiba. daudz kas animee atklaats, peec manaam domaam paaraak aatri (mangaa tie fragmenti sanaak kaa flashback) un grauj turpmaakaa neparedzamiibu
![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Jā, 2. sezona tiešām izskatās labāka. Pagaidam 4 sērijas noskatījos. Un 2. sezonas ED dziesma vispār ir super.
|
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Nu tā.. beidzot arī es sāku skatīties Vampire Knight.
Visu laiku negribējās iesākt, pat lasīt par ko anime ir, dēļ tās nosaukuma. xD Muļķīgi, bet asociācija bija, ka viens baigais misters esvisuvaru sēž zirgā un novāc ļaunos vampīrus pa mazajiem ciematiem. xD un THANK GOD anime nav tuvu manām asociācijām. *whew* ^.^ Visnotaļ forša. 8] This post has been edited by Art`a.: Dec 10 2008, 21:59 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Juu, es katru dienu skatos vai nav jaunas sērijas torrentos XD
Man tik patīk vampire knight anime.. ![]() -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Juu, es katru dienu skatos vai nav jaunas sērijas torrentos XD Man tik patīk vampire knight anime.. ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
..~Ze-fantast~.. |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 20-February 08 From: Cesis ![]() |
ir ok anime.
vienīgi no mangas atšķiras (loģiski un pierasts) plots. es teiktu,ka salīdzinoši viegla - piekrītu tam,kurš teica - laika aizpildīšanai. vizuāli man patīk. -------------------- ~Acchan~ ![]() |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
Noskatījos pirmo sezonu un secinu, ka šī anime nav domāta man.. ir jau jauka, bet tas nav man.
Protams zīmēšanas stils un čari ir jauki un story arī nav ne vainas ja dotu novērtējumu es vērtētu ar 7 kas, ir labi, bet tāpat tas nav man. -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ir peejama arī visa otrā sezona - kas ir arī fināls šim visam.
Manga no animes atšķirās ar notikumiem un to secību arī. Uz savu stabilu 7 šī anime izvelk kopgriezumā, bet kā jau tas ir ierasts, labs starts, interesants un intriģējošs vidus un ta kkas sāk iet ne tā (at least man tā likās) otrās sezona vidus daļā kļuva par vidus šķiras animi. Tiesa cepuri nost nobeigums nebija sasteigts un sabāsts vienā sērijā. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Man tomeer kau kaa S1 vairaak patika, S2 nebija tik paraujosha ost un sizhetiski dazhas lietas nepatika. Bet nu ja buus S3 ta jau gan visu piekaartos. Savu veerteejumu nemainu kopumaa anime velk uz stabilu 7 patiks visiem vampiiru faniem un smuko puishu cieniitaajaam
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
patiks visiem vampiiru faniem un smuko puishu cieniitaajaam ![]() tur tev taisnība ![]() ![]() -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
atvainojos par dubultpostu, bet vai kads gadījumā nezin vai VK būs arī 3 sezona? es k-kur lasīju ka viņi spriež k-ko par so tēmu....ķipa anime kļuva diezgan populara (domāju ka šeit runa ir par japānu) un viņ iapsver iespeju laist ārā 3 sezonu... varbūt kāds zina ko konkrētāk?
![]() -------------------- |
Piika |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 22-January 09 ![]() |
Eh būtu es zinājusi ka ir arī anime.. Es Vampire knight sāku lasīt kā mangu un arī tagad sekoju jaunākajiem izdevumiem līdzi , bet ka ir arī anime es uzzināju tikai no šī saita, biju dikti pārsteigta, bet nu skatīties jau neskatīšos takā esmu jau to lasījusi, bet manuprāt storyline ir labs vismaz man bija interesanti lasīt
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
atvainojos par dubultpostu, bet vai kads gadījumā nezin vai VK būs arī 3 sezona? es k-kur lasīju ka viņi spriež k-ko par so tēmu....ķipa anime kļuva diezgan populara (domāju ka šeit runa ir par japānu) un viņ iapsver iespeju laist ārā 3 sezonu... varbūt kāds zina ko konkrētāk? ![]() Vai tad viss jau nebeidzās 2rajā sezonā? ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:28 |