![]() |
![]() ![]() |
![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
vēl viens liels paldies
![]() ![]() -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
saakumam uzliec torrent klientu (piem. uTorrent ), un saac kaut vai ar boxtorrents.com
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Sorry, bet boxtorrents.com ir pretīga vieta - pārāk stingri noteikumi un vēl pastāv ratio.
This post has been edited by Niks: Jun 13 2008, 19:04 |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
ja jau ar mana pc i-p adresi torents ietu, tad jau būtu iddeāli un man nekad nevajadzētu cakarēties ar šitām em...šaubīgajām web lapām, bet.......UN vienīgasi kas man iet ir DC un pat tur ir tikai naruto shippuudens un vēl ne visas epas
![]() This post has been edited by vampiregirl: Jun 13 2008, 20:08 -------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Kas tad IP vainas?
|
vampiregirl |
![]()
|
Nu uzrādās ka jau 3 cilvēki ir pereģistrējušies ar tādu pašu ip
![]() -------------------- |
Niks |
![]()
|
Tak nelien tādos trakeros! Gandrīz visu var dabūt arī normālos trakeros, kuros neprasa reģistrēšanos. No Bokša man ir tikai kādas divas anime (no vairāk nekā 300), kuras nekur citur tiešām neatradu.
isoHunt arī nav obligāti jāreģistrējis, turklāt tas neietekmēs torrentus, jo isoHunt tos tikai indeksē. Nu, vēl ir http://www.majin2007.com/index.php no kura es ņemu Gundam SEED Destiny, un tur tiešām ir jāreģistrējas, bet viņiem ir tikai AHQ relīzes, tātad nekas daudz nebūs zaudēts arī nereģistrējoties. Un vietējie trakeri ir pilnīgs piu - prasta, anime nepieredzējusi tauta, salīdzinoši maza anime izvēle, visas relīzes parādās ar ievērojamu nokavēšanos, un pieredze rāda, ka vietējos trakeros ratio uzturēt ir daudz grūtāk nekā ārzemju. Turies pie Tokyotosho un isoHunt atrodamā, turklāt ar AniDB palīdzību var atrast grupu privātos trakerus, kuri teju nekad neprasa reģistrēšanos. Un, ja BT pieviļ, gandrīz vienmēr paliek XDCC (tas gan ir pelnījis pāris atsevišķas rindkopas). This post has been edited by Niks: Jun 14 2008, 13:28 |
vampiregirl |
![]()
|
oky...tik problēma ka man, parastam cilvēkam bez padziļināta ieskata relīzēs u.t.t., nav skaidrs pilnīgi nekas ko teici
![]() -------------------- |
Niks |
![]()
|
Ko tu tur dari? Precīzi, kas par torrentu? Ir daudz dažādu trakeru (specifisku servisu, kas apkopo informāciju par torrentiem). Tāpat ir daudz dažādu BT klientu. Ja kādā trakerī tevi neņem pretī, ej uz citu.
Starp citu, vai man tikai tā liekas, vai arī tevi pasūtīja ratā pats BT klients. Ja tā, jāzina, ko tu tur lieto, un kāds tieši ir kļūdas paziņojums (vēlams vienkārši uztaisīt skrīnu jeb ekrānattēlu, kurā tas redzams). |
vampiregirl |
![]()
|
dah, mani neviens nepasūtīja un nekāds erorrs nav bijis. vispār manl iekas ka tu nesaproti par ko es runāju un es nesaprotu par ko tu
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Niks |
![]()
|
Nē, tu smagi kļūdies. Nekur nav jāreģistrējas. Un, ja atmiņa neviļ, tad DC (jā, RevConnect ir tikai DC klients) arī nav jāreģistrējas. Starp citu, kur tieši tu mēģini piereģistrēties, ja nav noslēpums?
Labi, uztaisīsim ātro ievadu: http://kaa.animeconnection.net/torrentpage...-15.DVD.torrent Saglabā to failu uz sava cietā diska un tad atver ar uTorrent. Update: KAA ir labāka kvalitāte. ![]() This post has been edited by Niks: Jun 15 2008, 00:14 |
vampiregirl |
![]()
|
psc, to4na nav jaeģistrējās
![]() ![]() vai kāds lūdzu nevarētu ieteikt kuru no šīm trijām animēm labāk sakatīties? vienkārši nezinu kura labāka, visas liekas interesantas ![]() 1.vampire knight 2.sola 3. da capo This post has been edited by vampiregirl: Jun 17 2008, 20:45 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 08:05 |