![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
nee vnk magjiskaas acis ( un jaa ir arii anime kur galvas ir lielaakas par kjermeni ..taas parasti izmato briizos kad ir joks)
-------------------- |
Linsy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 11 Joined: 8-September 08 ![]() |
Par to nezinaaju..
|
Mai |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 7-January 08 ![]() |
Tā kā pārāk laikam aizraujos ar cilvēku zīmēšanu, tad man ir šis tas sakāms. Pirmais un, manuprāt, galvenais, kur daudzi pielaiž kļūdas, ir tas, ka seju uzzīmē jauki, un viss ir tiešām skaisti, cepuri nost, bet vnm aizmirst vairāk izēnot. Ēnās ir laba zīmējuma noslēpums. Vienalga, vai zīmējums ir krāsains vai melnbalts, bet viss ir toņos un ēnās. Pēdējais zīmējums ir patiešām jauks, bet viņš ir gandrīz plakans... Ēnām jābūt zem zoda, jo kakls parasti vienmēr ir tumšāks par seju. Ēnas trūkst arī lūpās - arī tās izskatās plakanas. Un acis... acis ir dvēseles spogulis un tajās ir jāiepūš dzīvība. Ēnām jābūt arī ap acīm, lai izskatītos, ka acis kkur pieturas, ka nav vnk tā... nu, tā, man nav īsto vārdu, lai pateiktu, ceru, ka domu saprati.
![]() Kopumā darbs ir jauks, un, ja pacentīsies, no Tevis kkas noteikti sanāks, jo tā jau visu Tu, manuprāt, vairāk vai mazāk pieproti. ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nepārcenties gan ar ēnām, ja vien vēlies zimēt anime stilā.
![]() -------------------- |
Linsy |
![]()
|
Jā, paldies par ieteikumiem..
|
Linsy |
![]()
|
...
This post has been edited by Linsy: Jan 30 2009, 22:40 |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
![]() -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
man jautājums - kur ir palikuši visi zīmejumi no tavas galerijas? izdzēsi? kapēc? redzu tikai vienu tavu darbu - tā meitenīte ar rozavajiem matiem... ja tu tur čibiku mēģināji uzzīmēt - tev nesanāca
![]() ![]() -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nu cik daudz meitēns izstaro FAIL,nebūsim tač maitasgabli un nelauzīsim zīmētgribu,varbūt beigās kaut kas sanāks,varbūt sanāks vēl vairāk fail.
Need moar pics! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Zīmējums daudz liecina par pasaules uztveri un spēju vērot apkārtni, lai arī kādā stilā tas būtu un lai kas tajā būtu attēlots.
Godīgi- man rodas tāds efekts it kā cilvēks vispār nav mēģinājis paskatīties uz pasauli vai arī redz to tik unikālā veidā, ka mēs nesaprotam. -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Mana 7 gadiigaa maasa ziimee labaak. Un veel liek uzkriitoshu parakstu uz darba kuram veltiits mazaak par paaris stundaam. Izkataas peec standarta augstpraatiibas ceelushaas no ignorances. Uzmaniibu var ieguut arii savaadaak, ej uz tusu minisvaarkos un caurspiidiigu tube-top. Kaa juus cilveeki varat vinju uztvert nopietni?
|
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Solidaritātes posts, kurā es, izmantojot man sniegto varu, apstiprinu, ka topika autore ir lielākais ģenētiskais fail, kāds mātei dabai ir sanācis, kopš viņa pasaulē laida šo:
![]() -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
zinat, es nekad nebūtu domajusi ka to teikšu, bet jums neliekas ka šaujat pāri strīpai? nju oky- viņai nesanāk, viņa nemāk pieņemt kritiku, bet tas jau nedied tiesības šitā masveidā brukt cilvekam virsū... un Linsy, ja tu padosies katu reizi kad kāds saks tevi kritizet, tad tu dzivē neko nesasniegsi. saņemies!
![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
[..] Nee, neshkjiet gan, ka shauju paar striipu, man shkjiet, ka es izteicos paaraak puukaini. Man shkjiet, ka TU shauj paar striipu ar savu naivo altruismu. Esmu jau sho vairaakkaart teicis, bet lieka reize jau par ljaunu nenaaks: Kaadam ir jaabuut cilveekam, lai pavadiitu pie darba, minu, triisdesmit minuutes neieguldot ieprieksh nekaadu peetniecisku, vai radoshu darbu un domaajot, ka to var saukt par 'maakslu', un veel buut tik augstpraatiigi pashpaarliecinaatam, lai to izliktu ne tikai publiskai apskatei, bet arii online komuunai uz veerteeshanu? Nemaz nerunaajot par atkaartotaam shaadaam izdariibaam. Meh. ![]() This post has been edited by Sigfa: Jan 17 2009, 21:19 |
FuschichO |
![]()
|
Njā. Es piekrītu. Man tikai nepatīk asi izteikties. Kāds cits to izdarīja manā vietā. Arigatou!
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:54 |