![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Henata |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 20-December 07 ![]() |
Ok . Tad gaidu citus pidavājumus .... no tiem kas vēlās braukt kur citur !!!
-------------------------------------------- -------------------------------------------- Inčukalns - TRADĪCIJA !!! |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
jā, ja esi tā kārtīgi 'ierāvis' tad vienmēr silti!
![]() Inčukalnā labāk pasākumus rīkot siltā laikā, imho. A, un Henata - varbūt ieteiksi kādu citu vietu, kur mēs vēlētos braukt? This post has been edited by Ayumi: Oct 16 2008, 18:05 -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ņemat vērā slinkos otaku.lv biedrus - pirts - rīgas robežās, tālāk man toč ļeņingrada kratīties.
Pirtij ir jābūt normālai un ar komfortu ... ko nozīme komforts ? Pirmkārt un svarīgākais - lai tur būtu tik silti/karsti, ka iznākot no pirts var sēdēt dvielī/halātā un nedrebināties ... 2. Ir kur sēdēt - VISIEM 3. Tee Vee - pie kura piejūgts PS (par PS varētu padomāt ja iepriekšējie nosacījumi tiks izpildīti) 4. Biljards/Novuss/shautrini - labs adons, vairotu manu vēlmi ierasties. P.s. ja nu gadījūma (maz cerams) šie visi nosacījumi piepildās vai es varu ierasties ar apmēram 10 ppl. no anime.lv (visticamāk būs mazāk) ? ![]() P.s.s. Tuss darba dienā uzreiz izslēdz manu ierašanos. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Henata |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 20-December 07 ![]() |
Kaa es sapratu juus veelaties nesekot tradicijaam un samesties katrs pa 20 ls un maukt uz vienkaarsu pirti , kur ir visaadas izklaides, un nav pat vietas kur apkriesties un nav pat guljam vietu ?
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
pirtis ir dazhaadas. arii kur 100 cilveekiem ir vieta.
par guleeshanu .. kaadas nu kuram ir prioritaates. ja pasaakums uz vakaru/nakti, tad var arii neguleet taas dazhas stundas peec chetriem riitaa ![]() imho iipashu probleemu pakjert liidzi guljammaisu nevienam nevajadzeetu buut vajadziibas gadiijumaa ![]() |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Es domāju pietiek taujāt otaku memberus(loli-conus), kur viņi vēlas braukt un atpūsties, vnk jāpiedāvā vieta, jāpasaka cena un jāgaida atsaucība.
![]() This post has been edited by Dero: Oct 17 2008, 22:56 |
Henata |
![]()
|
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
pateicoties dažu biedru iniciatīvai ārpus foruma un to pašu biedru nesekošanai līdzi foruma aktivitātēm, inčukalnā ir rezervēts datums - 13. - 14. decembris. kas negrib var nebraukt
![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
13.-14. decembrii un inchukalnaa? pakjeriet liidzi termoforus aareejai sildiishanai un shnjabi ieksheejai, liidzjuutiibas, ja es adekvaati noveerteeju situaaciju
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
xD Gribeju aizbraukt,
bet 13-14 es netik6u... man 10, 12 jaasvin dzimenes...10 Riigaa, bet 12 D-pilii un 13 diez vai tikšu atpakaļ uz Riigu... -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Misa |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
ko lai saka- Yay!
sen gaidīju. +1 -------------------- Nori Nori Nori~ |
Henata |
![]()
|
UUU... cik no cilveeka (Ls) ?
|
Dero |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Vislabākā dāvana dz.d no otaku!
![]() This post has been edited by Dero: Oct 19 2008, 22:52 |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
iire plus dalja food uz galvinjaam - vairaak par piechuku nebuus - es visticamaak ka no savas vaarda dienas nebuushu atkopusies, lai brauktu uz aukstu inchukalnu - sorr 90% ka nebuushu - Juus jau taapat esat veiksmiigi aizmirsushi kaa es ziskatos (chuckle)
-------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
aaawww, decembrī? es braukšu, ja tur būs silts. :/
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:22 |