![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
aaawww, decembrī? es braukšu, ja tur būs silts. :/ tur silts nebūs, bet es laikam arī braukšu ^^ -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
vienmēr var atrast kādu pie kā sildīties taču.
kaut vai kaķi somā paņemt, viņi vienmēr ir silti :3 (izņemot gadījumus kad miruši) -------------------- Nori Nori Nori~ |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
ja bus alus un apspreides par animu ofc bushu
![]() -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
vienmēr var atrast kādu pie kā sildīties taču. kaut vai kaķi somā paņemt, viņi vienmēr ir silti :3 (izņemot gadījumus kad miruši) kāds paņems kaķi? dzīvu? ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Omg decembris...
![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Tad laikam mums jaapspriež ko cilveki grib tur darīt un kurš var palidzet to organizet
![]() ![]() Sigfa, ja tu brauksi tad es par pirti varu neuztraukties, vai nē? Vizmas par to talpu kas ir blakus pirtim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Iori Yagami: Oct 21 2008, 19:00 -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
![]() Man jau ilgu laiku bijas kas padomā (jau kopš pagājušā gada), tikai laiks nebija pienācis. Tagad acīm redzot laicīņš tuvojas un jārīkojas tempā, lai noorganizētu labu un atraktīvu pasākumu. Man ir piedāvājums noorganizēt Pirti "Pakavciemā" Ja nebūsiet ar mieru tad domāsim ko citu! ^^, Taču mums ir jāpasteidzas ar vietas izvēli un rezervēšanu, citādi pavadīsm laiku kur pagadās! T_T To gan es negribu, jo vairums Otaku neesmu sastapis jau ilgu laiku! |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
pateicoties dažu biedru iniciatīvai ārpus foruma un to pašu biedru nesekošanai līdzi foruma aktivitātēm, inčukalnā ir rezervēts datums - 13. - 14. decembris. kas negrib var nebraukt ![]() -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
+84297623987250 gramozeka variantam.
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
gramozek: kaa jau esmu teicis, tevis mineetajaa pirtii man buut paticis daudz vairaak. attieciigi arii esu par to. - bet varbuut veerts t.sk. saakt precizeet riikoshanas datumu u.c. detaljas, lai vienkaarshaak cilveekiem plaanot/izlemt?
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Uz Pakavciemu es arī gribu. Uzvadīšos labāk kā iepriekšējā reizē, jo kopš man nomira suns, esmu kā cits cilvēks.
![]() Nu, visticamāk uz dīvāniem vismaz nenolūzīšu,jo man paradums pa dienu gulēt, un māsai neļaušu liet manā glāzē katru sātana dzērienu, kas pagadās pa rokai... -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
ko var ņemties, inčukalns ir tradīcija >>
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
ko var ņemties, inčukalns ir tradīcija >> Cilvēki mainās, mainās arī tradīcijas. Neredzu lielu starpību samaksāt 5 lvl un pēc tam izmest par zālēm 20 lvl un noslimot nākamo nedēļu. Vai arī samaksāt 20 lvl un kārtīgi atpūsties siltās telpās un vēl pamērcēties hlorainajā džakūzī ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Otaku tauta ir kļuvusi pasīva, neinteresanta un patētiska.
"Vai arī samaksāt 20 lvl un kārtīgi atpūsties siltās telpās un vēl pamērcēties hlorainajā džakūzī smile.gif" Pirms pāris gadiem nekad to iekš otaku nevarētu dzirdēt. Kur pazudis piedzīvojuma gars? Kur pazudusi vēlme visiem satikties, izklaidēties kopā vienalga kur un kā? Cik nožēlojami ir noskatīties, ka otaku pasākumi pārvēršas par debīliem, tipiskiem pirts-pasākumiem, kur visi dodas nevis kopistiski, uz viena nožēlojama laptopa skatīties Inuyasha vai kādu citu animi, bet brauc uz pasākumu izbaudīt visu iespējamo, tikai ne cilvēkus, jo samaksāti taču 20ls. Kādreiz prioritātes bija - pēc iespējas lētāk, izdevīgāk un massīvāk (a.k.a. vairak tautas). Tagad? Samaksāt piķi par to lai savu resno pēcpusi noliktu uz vēlviena ērta krēsla, dabūtu baigo relaksonu. Man pietrūkst spontānā un draudzīgā otaku bara, kura pasākumi bija neaizmirstami, neaizvietojami un must see. Un cik žēl, ka tie laiki jau ir laikam pagājuši... +1 INČUKALNS!!! -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
imho tas viss joprojaam sabiedriskoshanaas zinjaa notiekaas .. tikai vairaak anime.lv cilveeku pusee, gan organizaatoriskaa, gan piedaliishanaas zinjaa
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:22 |