![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
blah +1 INČUKALNS!!! un zāle agrāk bija zaļāka, gosh nja, ee, es actually par jebkuru no variantiem, so just bring it on ;] -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
blah +1 INČUKALNS!!! un zāle agrāk bija zaļāka, gosh nja, ee, es actually par jebkuru no variantiem, so just bring it on ;] Zuzix, es ar tevi ![]() Jēbkura gadijuma tas ir atkarigs no cilvēka, vai viņš var jauki pavadit laiku ![]() Tā kā es par tavu variantu "so just bring it on" -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
ko var ņemties, inčukalns ir tradīcija >> Cilvēki mainās, mainās arī tradīcijas. Neredzu lielu starpību samaksāt 5 lvl un pēc tam izmest par zālēm 20 lvl un noslimot nākamo nedēļu. nav sliktu laika apstākļu- ir nepiemērots apģērbs. ^^ vēl kāda jacinja, vilnas zeķītes un let the fun begin -------------------- Nori Nori Nori~ |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Varētu padomāt, ka uz Sibīrijas ziemeļiem brauc.... pff
-------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Tiekšu atklāti - ar otaku.lv vairs sen kā netusējos (no offence tiem dažiem, kas tusē kopā ar mums). A ar anime.lv mūsu pasākumi ir izauguši no pieļurbāties-poh-kur līdz patusēsimies ar stilu un tā, lai ir patīkami ne tikai dvēselei, bet arī ķermenim.
Good luck ar organizēšanu un neņemiet īpaši pierē manu egocentrisko nostāju ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
UTKINS |
![]()
|
Unregistered ![]() |
pieļurbāties-poh-kur un blalbla piu ka tad sakas vis preses bara ar to ka miljons pokemonu salasās un dzer. un tad dodas uz baznīcas 33 ka tad tā nu nebūt nav nekāda pieļurbāties-poh-kur Otaku tauta ir kļuvusi pasīva, neinteresanta un patētiska. un parejas gaudas par to ka Ulmaņlaikos vot tad bija lietas nevis ka tagad ko var gausties par visādām muļķībām ir grūti atrast kopīgu valodu ar veselu baru cilvēku ja viņu vienīga saikne ir japāņu animācija tas ir naivi cerēt ka no tā kas labs sanāks. ir cilvēku kas caur šo forumu ir nodibinājuši kontaktus un tušē ārpus foruma ietvariem taka Inčukalns? tā bija vienkārši sagadīšanās ka tā vieta bija pieejama un tas ar viss nav ko šo vietu padarīt par kaut kādu mistisko otaku.lv svēto pulcēšanas vietu tāpēc nevajag viņu idealizēt pagajušo reizi paskums notika pirti kas bija netālu no lidostas kaut kur jābūt atsaucēm par to pasākumu vieta bija cita bet cilvēki tie pasi taka... |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Interpunkcija, sipps. USE IT!
Par pārējo - začots. Kāda ir starpība, kur un kas notiek? Jūs tāpat tur savācaties istabās ap televizoru+ps2/laptopu ar animēm. Zinot vidējā aritmētiskā otakieša priekšstatus par to, kas skaitās kruts izklaižu sortiments, tikpat labi tas pasākums var notikt sasodītā Pabažu kultūras namā. Vēl jo vairāk tāpēc, ka ALK jebkurā gadījumā ir tie, kas 1) kurina pirtis; 2) piegādā booze; 3) gādā par alternatīvu gīkfestam. This post has been edited by GM: Oct 24 2008, 18:15 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Interpunkcija, sipps. USE IT! Par pārējo - začots. Kāda ir starpība, kur un kas notiek. Jūs tāpat tur savācaties istabās ap televizoru+ps2/laptopu ar animēm. Zinot vidējā aritmētiskā otakieša priekšstatus par to, kas skaitās kruts izklaižu sortiments, tikpat labi tas pasākums var notikt sasodītā Pabažu kultūras namā. Vēl jo vairāk tāpēc, ka ALK jebkurā gadījumā ir tie, kas 1) kurina pirtis; 2) piegādā booze; 3) gādā par alternatīvu gīkfestam. Gluži vai manas domas lasi. ak jā, šis ir solidaritātes posts. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
+1. geekfests i izturams, ja ir iespeejams nodaliities un atpuusties taa kaa prefereeju (un nesaskatu neko neatbilstoshu, ja man atpuuta pirtii ir .. well, - pirts <g> un nedaudz boozes darba stresu nonjemshanai, sue me)
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Nuu! Ir taa, ka dazhi cilveeki ljoti pasteidzaas! Un Inchukalna tusam jau ir aisists laiks - 13. un 14. decembris, taa ka gatavojat kazhokaadas un sunju pavadas!
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
gramozeka pirts izklausaas daudz tiikamaak. Nav dizhas veelmes ziemas viduu pamosties no riita lai saprastu, ka ir nenormaali auksts un meegjinaatu kaarteejo reizi iekurinaat pirti.
un jaa, solidaritaate gm. |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Pēdējo reizi, kad biju Inčukalnā, man ar vienām parastām un vienām vilnas zeķēm, vilnas svīteri, vilnas šalli un siltu kurtku, sēžot pie pečkas, bija kaut kā joprojām auksti. Nez vai vēl divreiz vairāk visu apģērbt un pāmēģināt kārtējo Hikaru no Go vai Go spēlēšanas nakti pavadīt...?
![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Varam izdarīt tā!
Lai vilks ir paēdis un kazaz dzīvas - rīkošu pasākumu janvārī pēc 10 datumiem! Negribu, lai Jums, mani draugi, te notiek Prātu un Pokemonu cīņas! Es labprāt atbraukšu uz Inčukalnu, lai ātrāk sastaptu tos sen neredzētos cilvēkus, kuri man ir ļoti īpaši! ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
es gan labprāt uzsāktu HOLY WAR
![]() kiding ![]() gaidīšu gramozeka pirti ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Varam izdarīt tā! Lai vilks ir paēdis un kazaz dzīvas - rīkošu pasākumu janvārī pēc 10 datumiem! Negribu, lai Jums, mani draugi, te notiek Prātu un Pokemonu cīņas! Es labprāt atbraukšu uz Inčukalnu, lai ātrāk sastaptu tos sen neredzētos cilvēkus, kuri man ir ļoti īpaši! ![]() Es atvainojos, bet šī ideja nav diezko spīdoša, ja ņem vērā, ka pasākumi tāpat nepārklājas un tie, kas vēlas var braukt uz abiem. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:45 |