![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
kur tads inchukalnz atrodas vispar
![]() -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Te ir stacija ar nosaukumu Inčukalns!
|
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
hmm tas pasakums notiks inchukalana stacija
![]() -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
hmm tas pasakums notiks inchukalana stacija ![]() Labi, beidz spamot. Tu prasīji, kur ir Inčukalns, tev pateica. Tas, ka tur ir māja, kur tas viss notiksies, normāli cilvēki var iedomēties paši. (Ja gribi zināt, kā apmēram tur izskatās vai kas tur notiek - paskaties un palasies topic-os vai bilžu galerijā par iepriekšējiem pasākumiem, kas tur notikuši.) This post has been edited by Ginta: Nov 3 2008, 16:06 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Sephy |
![]()
|
ok
|
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Otaku tauta ir kļuvusi pasīva, neinteresanta un patētiska. "Vai arī samaksāt 20 lvl un kārtīgi atpūsties siltās telpās un vēl pamērcēties hlorainajā džakūzī smile.gif" Pirms pāris gadiem nekad to iekš otaku nevarētu dzirdēt. Kur pazudis piedzīvojuma gars? Kur pazudusi vēlme visiem satikties, izklaidēties kopā vienalga kur un kā? Cik nožēlojami ir noskatīties, ka otaku pasākumi pārvēršas par debīliem, tipiskiem pirts-pasākumiem, kur visi dodas nevis kopistiski, uz viena nožēlojama laptopa skatīties Inuyasha vai kādu citu animi, bet brauc uz pasākumu izbaudīt visu iespējamo, tikai ne cilvēkus, jo samaksāti taču 20ls. Kādreiz prioritātes bija - pēc iespējas lētāk, izdevīgāk un massīvāk (a.k.a. vairak tautas). Tagad? Samaksāt piķi par to lai savu resno pēcpusi noliktu uz vēlviena ērta krēsla, dabūtu baigo relaksonu. Man pietrūkst spontānā un draudzīgā otaku bara, kura pasākumi bija neaizmirstami, neaizvietojami un must see. Un cik žēl, ka tie laiki jau ir laikam pagājuši... +1 INČUKALNS!!! Sāksim ar to, ka "vēlme satikties, izklaidēties vienalga kur un kā" ir raksturīga DRAUGIEM, kas mēs neesam. Otaku ir paziņas, gandrīz vai gadījuma sakara līmeņa paziņas, kurus vieno tikai un vienīgi animes. Turpināsim ar to, ka mēs esam palikuši VECI un piedzīvojumu meklēšanas vietā labāk izvēlēsimies cilvēcīgu atpūtu. Plus arī tas, ka daļa no mums vairs nav tik traki anime mīlētāji, ka gatavi meža vidū sēdēt ar PC un lūrēt kaut kādu crapu, cerot, ka mīlestība pret šo crapu sasildīs arī fizisko ķermeni, ne tikai sirsniņu. Un ieejot jau vēl tālākās reālijās - pēc nedēļu gara darba un mācībām, ar konstantu miega badu un nogurumu, vienīgais, ko es vēlos, ir tieši relaksēt savu "resno pakaļu" par jebkādu naudu. I'm sorry that my life is so tiresome that i want to relax. Interpunkcija, sipps. USE IT! HAHAHAHAHAH. Tu esi tiešām naivs, ja domā, ka sipps uzklausīs tavam padomam. This post has been edited by +Chibi+: Nov 13 2008, 17:42 -------------------- ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
"mūsu pasākumi ir izauguši no pieļurbāties-poh-kur līdz patusēsimies ar stilu un tā, lai ir patīkami ne tikai dvēselei, bet arī ķermenim."
njam speeks un rajons ko es varu teikt - INCCUKALNZZZZZ IR STILIIGZZZZZ LIIDZ NEJEEGAI ![]() (kkeemi taadi nozagussi ideju no mums piektdienu vakaros nav kur kaaju spert ...bet tas ne par teemu) respekts jaunietei vie jaunietim kas to organizee respekts lastguru kas to sarunaaja respekts visiem kam veel vinnss pienaakas ![]() es esmu jauks salds puukains radiijums kuram nav bail pazust potenciaalajos "putennos" inccukalna pagasta tukssajaa tundras paskata teritorijaa man ar sso vietu saistaas tikai siltas atminnas par otakiessiem kaut arii pats es nekad taads neesmu bijis un nebuussu tomeer jaatziistas ka kaukur sirds dzillumos ir arii mazs stuuriitis jums - awwww cik miili es runaaju ![]() kaa arii neklausieties nekaado salk kretiinos neviens neosaka kuri ir giiki guri nav katrs juutaas kaa juutaas un ja vinnam ir labi kaada starpiiba ka alk ir sabeedaajussies ka kaads ar vinniem nedzer via neiet pirtii - katram savs kaa rii nevajag juus noteikti neesat vieniigie ka suzturas pirtii vai nnem alkaholu un vispaar ka staa par dirssanos negribat daliities ar kaadu juusupraat "necieniigu" nedalaties ![]() ![]() katrs jautriibu vienmeer rada sev pats ja vinnss veela slai taada buutu tad taada vinnam ir ja neveelas vai neprot ieradziit tad nav tapeec pacentiisimies un pavadiisim veel vienu lielisku inccukalnu kopaa ![]() ps. ja gribat varu pannemt liidzi savu DISKO izlasiiiti un iemaaciit jums dejot ![]() pps. ssajaa pasaakumaa driksteesiet mani saukt par piparkuucinnu vai saalsstandzinnu ![]() This post has been edited by aivvv: Nov 13 2008, 23:15 -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
-------------------- ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
nees es jau meenessus triis pat zaali neesmu piipeejis....
![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
nua |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 1-January 07 From: Riga, fckin Latvia ![]() |
+1
ffs, go go go ! ^^ -------------------- No regretz cuz i got nothing to lose.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:29 |