![]() |
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
AAA.. Jaa.. pateicamies Gramozekam par laipno pacienaashanu no riita. *dodu pukji*
-------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Inčukalnā biju pirmo reizi, bet man tur visnotaļ patika.Būs daudz labu atmiņu un būs arī par ko pasmieties, bet galvenais, lai laba kompānija, un tāda visnotaļ bija.
Unn...labi, ka mani neatrada ābolu ēdājs! ![]() -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Unn...labi, ka mani neatrada ābolu ēdājs! ![]() ... Tef ir tafējais abolu ēdājs? ![]() -------------------- |
ChickOo |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 44 Joined: 23-December 06 From: Nu nezinu no kurienes esmu... :( ![]() |
Damn!
Būs Nua pie tevīm kkā jānogādā. xD -------------------- ![]() Alone or with something to hold ON...!!! |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Damn! Būs Nua pie tevīm kkā jānogādā. xD Nēēēē *Palēninājumā* Par bildēm...ak šausmas cik es nefotogēniska varu būt XD Unn...labi, ka mani neatrada ābolu ēdājs! ![]() ... Tef ir tafējais abolu ēdājs? ![]() a? -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Unn...labi, ka mani neatrada ābolu ēdājs! ![]() ... Tef ir tafējais abolu ēdājs? ![]() a? ai lab nekas.. Tef signaturā ir "ēd manu ābolu" tad tu nopostē ka labi ka tefi neatrada tavu ābolu ēdājs, respektīvi tas ābolu ēdājs ir persona, xD tikai... kura? oki, beigšu spamot forumu ^^;; -------------------- |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Unn...labi, ka mani neatrada ābolu ēdājs! A, pareizi. Tas ar' bija labs. ![]() ![]() Well, if he ever gets to you, you know what to do - just tell me and I shall have thy REVENGE~ *mWahaha~* -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
nua |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 1-January 07 From: Riga, fckin Latvia ![]() |
Inčukalnā biju pirmo reizi, bet man tur visnotaļ patika.Būs daudz labu atmiņu un būs arī par ko pasmieties, bet galvenais, lai laba kompānija, un tāda visnotaļ bija. Unn...labi, ka mani neatrada ābolu ēdājs! ![]() sakuma neatradu, pec tam vairs nemekleju ^^ Chickomastdai! -------------------- No regretz cuz i got nothing to lose.
|
Patachan |
![]()
|
Inčukalnā biju pirmo reizi, bet man tur visnotaļ patika.Būs daudz labu atmiņu un būs arī par ko pasmieties, bet galvenais, lai laba kompānija, un tāda visnotaļ bija. Unn...labi, ka mani neatrada ābolu ēdājs! ![]() sakuma neatradu, pec tam vairs nemekleju ^^ Chickomastdai! Mhm, tikai nevajag, visu laiku skraidīji apkārt un meklēji personu ar ābolu! XD -------------------- Ēd manu ābolu.
|
ChickOo |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 44 Joined: 23-December 06 From: Nu nezinu no kurienes esmu... :( ![]() |
Nu tas bija pēc Absinta malkošanas!
![]() Pēc tam jau mēs pielipām pie kādas no mēbelēm vai ari pudelēm. ![]() -------------------- ![]() Alone or with something to hold ON...!!! |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Well, if he ever gets to you, you know what to do - just tell me and I shall have thy REVENGE~ *mWahaha~* Thou shall be aided in thy vengeance! Aiznesam viņam ābolu? xD I'm positively charged now, tik daudz brīžu kopā, ko atcerēties! Singstar 2. stāvā bija labais, un viss pārējais arī. I sooo want to meet you all again! ^^ -------------------- |
Pj.. |
![]()
|
Vai Oskars Dreģis ir šitajā forumā ?(omfg es ar viņu bijis runājis inčukalnā
![]() nu tāds cilvēciņš kurš spēlē ģitāru un ir kaut kādas grupas vokālists or smth. This post has been edited by Pj..: Dec 15 2008, 22:41 -------------------- |
ChickOo |
![]()
|
Oskars Dreģis cik man zināms te netusējās, var atrast viņu iekš Draugiem.lv.
![]() Un par to Vokālist lietu. -> Tjen ir īstais ko tu meklē. ![]() -------------------- ![]() Alone or with something to hold ON...!!! |
Pj.. |
![]()
|
tjens gadījumā nebija ar brillēm un skruļainiem matiem? (cause I really don't know xD)
Tjens ir kautkādas grupas vokālists?(jautājums) -------------------- |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Oskars Dreģis cik man zināms te netusējās, var atrast viņu iekš Draugiem.lv. ![]() Un par to Vokālist lietu. -> Tjen ir īstais ko tu meklē. ![]() nedomaaju gan.... O.o Oskars tak ir vokaals grupai Ziemeljveejsh, un veel kaadai grupai O.o... pag... Tjen ir grupaa? O.o -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:20 |