![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ChickOo |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 44 Joined: 23-December 06 From: Nu nezinu no kurienes esmu... :( ![]() |
nedomaaju gan.... O.o Oskars tak ir vokaals grupai Ziemeljveejsh, un veel kaadai grupai O.o... pag... Tjen ir grupaa? O.o Davio nu c'mon. ![]() Tu vnk nebiji kad Tjen stāstīja ka viņš ar šo to dara. ![]() Un iespējams ka arī tev vajag Osi nevis Tjen, es īsti nez. ![]() Osim nav brilles, un Tjen ar nav brilles. ![]() Bet kam bija aizmirsu viņa nick. ;( -------------------- ![]() Alone or with something to hold ON...!!! |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Vikeifam ir brilles. Un jā, Tjenam laikam bij kkāda grupa, bet šķiet tikai projektā (tas ir, vēl nav uzsākusi aktīvo uzstāšanās)
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
bafina |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 2-December 07 From: Latvia, Riga ![]() |
O, es atceros vēl gurķus un tavu darba piedāvājumu! ![]() Eu, eu. Pati vainiiga par to absintu... es tev tikai iedevu glaziiti, nevis liku visu viena panjeemienaa izdzert!!!!! laikam absints+alus manu atminu taja bridi izdzesa <.< Jaa.. arii mana maasa paruupeejaas par to, lai man buutu taada kombinaacija. Bet normaali. Sephy, tu neesi redzeejis tieshaam DZEERUSHU Fuschi. Es pataupiiju tev smadzenju shuunas. XD Jap par Sephy..... es pilniibaapiekriitu... Sephy, tavas acis ir nepieredzeejushas..... -------------------- ![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Vokāls, ģitāris - oskars.
Par forumu nezinu, bet draugos var viņu atrast iekš viņa grupas ziemeļvējš. Par mani visu pateica last's [voks esmu, grupa sākuma stadijā, so ne es]. |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Oskars Dreģis cik man zināms te netusējās, var atrast viņu iekš Draugiem.lv. ![]() Un par to Vokālist lietu. -> Tjen ir īstais ko tu meklē. ![]() hihi, es neteicu ka gribu kko meklēt xD. Es tikai gribēju zināt vai oskars dreģis ir forumā, cause he is kindof popular ^^:;; (vismaz es biju dzirdējis) Hmm.. Tjenu lkam nekur nebiju redzējis, jo visu laiku biju sēdējis pirtī ![]() -------------------- |
ChickOo |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 44 Joined: 23-December 06 From: Nu nezinu no kurienes esmu... :( ![]() |
LoL! Kinda funny.
![]() Bet jā Osis mūsu vidū un jau plašāk paliek populārs. ![]() So be his Fan too. xD Edit: Un jā... Kad domā visi Fotogrāfi uzpeldēt.? Lai varētu Foruma Galerijā samest bildes.??? ![]() Jo dažiem jau ir, bet jaukāk būtu ka viņas ir visiem redzamas, un autor tiesības ar nāāāgribās zagt. ![]() This post has been edited by ChickOo: Dec 16 2008, 18:43 -------------------- ![]() Alone or with something to hold ON...!!! |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Nemanu ka kaads jauks cilveeks buutu atveeris Gallery jaunu sadalju teiksim ar nosaukumu "Inčukalns 13-14.12.2008" ...
-------------------- skills of a snail
![]() |
ChickOo |
![]()
|
Aaaa nu vot.
![]() Luugums, Administraacijai! Atveriet Galerijaas sadalju prieksh Bildeem! ![]() -------------------- ![]() Alone or with something to hold ON...!!! |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Btw. Ir atrasta rokas kjeediite kaa arii canon remote controler's. Iipashnieki var pieteikties ;D
|
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Ak, jā - (lai gan ļoti apšaubāmi), bet ja gadījumā kāds atrada sudraba gredzenu ar gravējumiem "R6V" virspusē un "G.D.2004" iekšpusē - dodiet ziņu.
-------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Done. Pie reizes atradās vēl viens albūms - par pagājušo gadu, kurš nerādījās jo galerijas konfigā bij norādīts ka rādās tikai 20 albūmi
![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
bafina |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 2-December 07 From: Latvia, Riga ![]() |
Mapīte ir, bet attēlu ta nav!
-------------------- ![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Mapīte ir, bet attēlu ta nav! Mistika! Kautkas laikam bija ierakstījis bildētāja vārdu death notā ^^;; -------------------- |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Jā man ir maza infa manā somā braucot mājās inča pasākumā ir iekritusi balta flash karte ar gaiši zaļu. varbūt, ka kāds ir pazaudējis
![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
PIFON |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 14-December 08 ![]() |
Varbut man kads var pateikt kapec es nevaru paskatities fočenes?
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 10:02 |