![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Gadījumā, ja kāds nezin, kur atrodās, lūdzu, te pic
![]() This post has been edited by Spectre: Feb 3 2009, 10:16 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Double POST RULZ
P.s. meklēju J-rock klipus ... ietekumi ļoti priecētu. skype: spectre__ ja gadījumā rodās vēlme ko atsūtīt vai arī uz ftp uzlikat. nakāmās nedēļas laikā ftp tik aizvērts un no tā kas tur būs vai nebūs tikis stādīta augšā programma ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Izklausās forši.
Esmu 80% pārliecināta, ka ieradīšos. ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Spectre |
![]()
|
PIRMAIS POSTS ATJAUNOTS
Atsaucība bija krietni liela ![]() Visa tusa garumā būs sound + video projekcija, bet vēl nav īsit skaidrs laika posms cikos sāksies tīrais video mix - respektīvi sounds arī tiks ņemts no video gabala ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
varētu būt jauks pasāciens ^^
domāju ierasties. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Spectre |
![]()
|
Visa pagājušā sestdiena tika veltīta video materiāla caurskatei - peidalījās vairāki cilvēki no anime.lv - liels paldies viņiem par ieguldīto darbu ![]() P.s. es pats vairs nevaru nosēdēt mierīgi es gaidu svētdienu ![]() ![]() ![]() A shitas mani sēdina uz mega pozitīvu vilni This post has been edited by Spectre: Feb 16 2009, 10:55 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Kenchi |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 20-January 09 ![]() |
Ka tur bus ar to tiksanos cilvekiem kas velas paplasinat savu draugu loku/
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Uz vietas, klubā. xD Tur taču parasti visi arī iepazīstas, ne
-------------------- |
Kenchi |
![]()
|
Sen neesu bijis kluba tapec nezinu ka tagad pienemc
![]() Nu lab tad jau kluba sapazisies |
Spectre |
![]()
|
ja kāds nepazīst otaku.lv cilvēkus mani varēs atrast pie pults - sarkanā kreklā, melnās biksēs un baltās kedās
![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Kenchi |
![]()
|
Ta laikam ar vaidzes darit
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Ja nekas pēkšņi vienas nakts laikā nemainīsies, būšu.
![]() -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Man ir jautājums - kur šo mistisko flayeri var dabūt? 8D?
Edit: es atvainojos, neizlasīju pirmo postu līdz galam. This post has been edited by Tomoko: Feb 22 2009, 00:33 |
ZombyBaby |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 18-July 06 From: Latvia ![]() |
Paldies organizatoriem par jauko pasākumu..
![]() un njā.. ja nu kādam interesē te ir bildītes no šī pasākuma.. http://s734.photobucket.com/albums/ww342/N...20090222_Pulse/ ceru, ka kādam noderēs.. ![]() Un lielais PALDIES Sensei (Gintai) ka viņa atļāva izmantot viņas photobucket, lai ievietotu bildes.. ![]() -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
I lol'd
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:42 |