![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Nyoron~ Anytime. ![]() Šoreiz gan liekas, ka J-music bija mazāk kā citas reizes(?), bet -yup- nebija ne vainas. Ak, jā un mans dažam labam piesolījās nākamreiz (un es patiešām ceru, ka tāda būs) aktīvāk iesaistīties pasākuma darbībā (t.i. o・do・ru... to ka?). Tā kā, Pata-chan, teici, ka gribēsi tādus brīnumus redzēt, obligāti nākamreiz mēģini tikt. :3 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Nyoron~ Anytime. ![]() Šoreiz gan liekas, ka J-music bija mazāk kā citas reizes(?), bet -yup- nebija ne vainas. Ak, jā un mans dažam labam piesolījās nākamreiz (un es patiešām ceru, ka tāda būs) aktīvāk iesaistīties pasākuma darbībā (t.i. o・do・ru... to ka?). Tā kā, Pata-chan, teici, ka gribēsi tādus brīnumus redzēt, obligāti nākamreiz mēģini tikt. :3 ![]() Protams tikai tādā gadījumā, ja mans brālīts atkal nevēlēsies ar mani pavadīt savu brīvo laiku, kā piemēram šodien 2as stunas man trinkšķināja visādas dziesmiņas uz ģitāras līdz es sāku bļaut, lai vācas ārā no manas istabas, jo man ir jāmācās. ![]() -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Vēlējos visiem patiekties par atbalstu no savas puses un MaxOvta puses
![]() Par mūziku, AMV, ierašanos, un protams arī piedalīšanos/ārdīšanos uz dance flora ![]() Photos (FTP) -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Vēlējos visiem patiekties par atbalstu no savas puses un MaxOvta puses ![]() Par mūziku, AMV, ierašanos, un protams arī piedalīšanos/ārdīšanos uz dance flora ![]() Photos (FTP) ftp dead ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Pastāv tāda iespēja
![]() Aizsūtīju ziņu personai kam tas ftp pieder, visticamāk, ka būs back-on-line vakarā. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Graujošas bildes. xD Labi, ka tur nebiju.
-------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Graujošas bildes. xD Labi, ka tur nebiju. Es no dabas laikam esmu sadomazohistiska. Patīk par sevi smieties un citus biedēt xD Tāpēc es nenožēloju, ka aizgāju -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Graujošas bildes. xD Labi, ka tur nebiju. Es no dabas laikam esmu sadomazohistiska. Patīk par sevi smieties un citus biedēt xD Tāpēc es nenožēloju, ka aizgāju ;DD Tu neesi šo graujošo kadru starpā. Ir daži, kas liek aizdomāties. -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Serveris joprojām miris. Neļauj man pēdējo prieciņu izbaudīt. >:
|
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Varbūt ir kāds cits veids, kā tās bildes varētu dabūt? (varbūt ir zināms autors un būtu iespējams ar viņu kur sakontaktēties?)
...Visu vakaru bēgu no iespējamiem kadriem, bet zinu, ka no visiem tāpat neizbēgu un gribu redzēt graujošās bildes. -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Spectre |
![]()
|
FTP šovakar būs online (solija)
Any way vakarā paziņošu šeit, kad būs online. http://www.anime.lv/forum/topic/?posts_id=60135 And follow the instructions - chato translitā vai rus valodā visi, bet tiem cilvēkiem ir bildes, man joprojām nebija laika palūgt, lai pārsūta man, kā arī mans apload speed ir sūdīgs ar DSL connectionu This post has been edited by Spectre: Mar 6 2009, 14:34 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:33 |