![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
tā... skatoties uz papēdi virziens nu jau mainās krietni vieglāk, brīžiem gan iesprūst uz kādu pusi. pirms tam reizēm izdevās aizverot acis un iedomājoties, ka vinja griezhas otrādi: atver - un griežas ar (yaaay! māku sagrozīt realitāti!).
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Mana māte centās man ieskaidrot, ka esmu stulba, un tas gifs tiešām maina virzienu- ka esmu apmuļķota
![]() ![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Mana māte centās man ieskaidrot, ka esmu stulba, un tas gifs tiešām maina virzienu- ka esmu apmuļķota ![]() ![]() atveram gifu editoraa (ala fireworks) un izbaudam veel konkreetaaku mindfuck, un saprotam kas tur notiek. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tas gifs ik pa laikam maina virzienu, nezinu nekādu optisko ilūziju nesaskatu.
-------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Mana māte centās man ieskaidrot, ka esmu stulba, un tas gifs tiešām maina virzienu- ka esmu apmuļķota ![]() ![]() atveram gifu editoraa (ala fireworks) un izbaudam veel konkreetaaku mindfuck, un saprotam kas tur notiek. Man nav fireworks, tāpēc pastāsti, kas tur īsti notiek. :3 Tigra, interesanti, kāda ir taisnība. Varbūt mēs visi esam apmuļķoti? -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
sākumā griezās pulksteņrādītāja virzienā un tad es palūkojos uz viņas kājām un viņa pagriezās otrādi.
![]() -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
es skatiijos, skatiijos, skatiijos, - un vinja kljuva par viirieti.
<prozit> |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Man griezjas uz abaam puseem - viss atkariigs no taa, kaa tiek pirmaa briidii uztverta peec atvershanas bilde :3
Veel interesantaaku efektu var panaakt, atverot vairaakas bilzjas. Protams, katra uzsaak kustiibu savaa laikaa. Tad katra griezjas uz savu pusi, vai arii abas griezjas vienaadi... (Interesantaak) |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hahah, šis ir jautrs.
Iemācījos visai fiksi viņu uz pretpulksteņrādītāja virzienu pagriezt, vajag tikai sākt galvā skaitīt kaut ko vienkāršu, piemēram, 2+2=4, 4+4=8, 8+8=16, parasti līdz 16 jau viņa ir pagriezusies. uz pretējo. |
kurae |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 11-March 09 ![]() |
Nez manuprat griezas pa labi
![]() ![]() -------------------- |
sunder |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 27-October 07 ![]() |
Visu laiku griezas pa kriesi. Ilgi chakarejos, kamer galva saka kupet, bet nu ir lielam mocibam izdevas paris rinjkus ari pa labi pagriest. Sen esmu zinaji, ka neesmu radosh cilveks
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Es te tā papētīju - pamatā tā džuse griežas pulksteņrādītājvirzienā (kā jau lielākai daļai), tomēr pagrieziens uz pretējo pusi notiek, tiesa, ne tik ilgs kā pirmais.
Kas ir tā dīvaini, kad viņa apgriež pusapli un tad iet pretējā virzienā, tā kustība notiek vēlreiz, divas reizes (nu, labi, šis skaitlis mainās) pret pulksteņrādītājvirzienu un tad atkal pa. Nu vispār baigi sviestaini, man jau bezmazvai slikti sāk palikt, bet tur iespējams arī jāvaino negulētās naktis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:18 |