![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
QUOTE Es gan bez fotošopa neesmu smuka, tāpēc vairs nelikšu Internets apdraud manas potences spējas Nez, sūdīgāk nesāksi zīmēt. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Nu ta es arī ar visiem kopā savu "bilžukiņu" ielikšu
![]() ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Es gan bez fotošopa neesmu smuka, tāpēc vairs nelikšu ![]() Nu nēz, tad jau tevi būtu izmetuši bērnībā, kurš ta ies audzināt tādu, ka nav smuks ![]() ![]() Bet ja vēlies, lai tevi mīlētu visi vīrieši ap 40~50, tad tev tiešām būs nepieciešamas dažas manupulācijas ar PS. Katram vecumam savi ideāli. ![]() Bet par tēmu, nesaprotu, kur rodas visi tie kompleksi. Reiz Rainis ar lielo p***i teica, "Tu esi neglīta!" un tāpēc visu mūžu jāraustas, skatotiess spogulī - izgudrojot sev jaunus defektus. Dažreiz vaiga mazāk klausīties citu muļķībās un skatīties TV, ka tikai "NewYorker" drēbēs ģērtas ir smukas, ka tikai tās ar dārgāko mobīlo ir ņemamas - tā ir tikai reklāma, lai iesmērētu tev kārtējos mēslus. Vai tad tev ir deguna proteze, nav ausis, tu esi bez rokām, vai arī bez kājām? Daudzi jau sevi mēģina uzlabot bildēs, cerot, ka kādam iepatiksies vairāk, kamēr beigās uztaisi sevi par Maiklu džeksonu. Domā es esmu kāds smukais, saldais, kas atbilst mūsdienu jaunieša ideālām, dēļ, kura būtu gatavas nomirt TV apdullinātās jaunavas? Bet man personiski pilnīgi vienalga. Ja kādam es tik ļoti nepatīku, lai uzliek sev galvā papīra maisiņu. Bet es par to laiku priecājos un izbaudu dzīvi, drīz izkritīs mati, un neviens man nepārdos nevienu matu atjaunošanas līdzekli, bet varēšu taisīt *Facepalm* par visām jaunieši muļķībām un prātuļojumiem - kas tad dzīvē ir skaists... ![]() Neglītu cilvēku nav - tos izmet bērnībā, tikai katram patīk savādāki cilvēki, un gan jau ir cilvēku, kuriem patīc Tu. Dažreiz tikai vaiga saprast, ka nav ko skriet Rainim ar lielo p***i pakaļ, bet atrast kādu citu, kuram arī patiksi Tu un varbūt izrādīsies, ka tam pat vēl lielāks. Tikai vaiga mazgāt drēbes un mazgāties pašam, lai nesmird. Un ievērot kaut cik elementāru higēnu. Pretīgi ir tikai dažu cilvēku smaka. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Labi teikts.
Diemžēl brīžiem patiešām grūti tādu attieksmi noturēt ir, ja visapkārt tos porcelāna cilvēkus rāda un slavē. 6_9 Viens pieskāriens neko ļaunu nedara, bet seštūkstoš pieskārieni pie pleca atstāj zilumu. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Pikrītu, Šumam, domāju tāpat.
Iespējams, es kļūdos, tomēr vairums cilvēku visvairāk kompleksojas par savu ādu, tur pumpa, tur negludums, tur zilie riņķi, un tāpēc arī bez fotošopa negrib savas bildes rādīt. Vismaz tā reiz bija ar manu māsīcu, kurai es regulāri uzfotošopoju bildes. XD Tomēr, vislielākais lols jau ir tur, ka viena pumpa, negludums vai kas tamlīdzīgs īsti nepiesaista uzmanību. Tas, kam pievērš uzmanību t.i. uzreiz uztver, ir acis, deguns, lūpas, sejas forma, ķermeņa uzbūve. Vismaz tā es redzu cilvēku. Un patikšanu vai nepatikšanu ādas stāvoklis(ja vien nav ekzēma vai kas tāds) nemaina. Tāpēc, manuprāt, fotošopošana neko diži nemaina un smukumu toč neietekmē. -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Art`a - kāpēc bildi ņemsi ārā? Smuka tak. Paldies, pati arī esi visnotaļ smuka. :] Es vienkārši negribu savas bildes mētāt visās malās [lai gan esmu jau paspējusi. :'D] un, ja izņemšu to, iepostošu kādu jaunāku, iespējams. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ak dievs, kāda diskusija par tādu spamera teikumu. Es pat nezinu, vai vērts kaut ko atbildēt.
Visvairāk man patīk konkretizācija šajā jautājumā- nelaba āda, nestilīgas drēbes, Rainis ar lielo p***i utt. No kurienes tas viss? A ko darīt, ja šķība seja? ![]() ![]() ![]() Tagad man laikam sevi kaut kā jāparāda labā gaismā, lai nogludinātu situāciju- man cilvēki šad un tad saka, ka esmu skaista un ka mani mīl (ne pa tēmu dažreiz) Runājot par šo: *nav ko skriet Rainim ar lielo p***i pakaļ, bet atrast kādu citu, kuram arī patiksi Tu un varbūt izrādīsies, ka tam pat vēl lielāks* Galīgi nav par mani. Nevis es skrienu pakaļ, bet MAN skrien pakaļ. Nu, nu???!!! Kā jums tāda iedomība patīk? ![]() Bļū- foršs rīts. This post has been edited by FuschichO: Jan 24 2010, 13:43 -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Man šķiet Šumins šoreiz pārspīlēja. Katrā gadījumā, ja tas bija uzsaukums visiem likt iekšā savas bildes un aizmirst par kompleksiem tad tas bija fail
![]() Kompleksos btw var iedzīvoties ļoti viegli, tur pat nevajag nekādas īpašās darbības veikt. Pāris trīs teikumi no malas par ķermenīti, pozi, sejas caurumu izvietojumu, un viss - ledus sakustējies ™. Un, btw, 99% no foruma biedriem še bildes nav ielikuši, FuschichO tikai par to skaļi paziņoja, had guts, you know. Eh, labi ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
![]() Šumins atkal aprej nepareizo stabu. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Šumins atkal aprej nepareizo stabu. ![]() "It's al part of the plan." - Joker - Nebūtu pareizi teikt, ka nepatīk māksla un profesionālu fotogrāfu darbi. Es personīgi dievinu fotogrāfu Eugenio Recuenco, kura daži darbi ievietoti vietnē: Eugenio Recuenco [...] ja visapkārt tos porcelāna cilvēkus rāda un slavē. Un tici man Kikyou, ja arī tevi profesionāli cilvēki sakrāsotu, izveidotu modernu frizūru un fotogrāfs sakārtotu pareizo scēnu, saliktu tavas pozas, tad tikpat labi uz tām fotogrāfijām varēji arī būt Tu. Izliktu tavas bildes reklāmu plakātos visur Rīgā kā skaistuma ikonu, pie kādām smarzām vai modes nama reklāmas. Visi būtu šokā, kā mēs tevi nenovērtējām. Tik vien ir tas izslavētais skaistums TV. Un, ja kāds vēl šaubās par savu izskatu, tad varu teikt tikai vienu. Cik esmu bijis otaku tusos (Inčukalnā, retā ALK tusā, kopā ar CO), tad vēl nevienu neglītu cilvēku neesmu redzējis. Man patīk kā izskatās otakieši. Cita lieta ir tā, kādas ir katram domas un uzskati - bet tas jau labi, ka esam tik dažādi - nekad nav garlaicīgi ![]() Un tos PS mākslas darbus, tāpat kā savus ART workus labāk likt iekš Art sadaļas. Problēma rodas, ja mēs aizmirstam, kas ir māksla un kas ir dzīvi cilvēki. Arī modeles pēc fotosesijas, noņemot grimmu nemaz tik smukas nav (neatbilst nekādiem TV skaistuma ideāliem) - dzīvs cilvēks tev blakus gultā nav Glezna. Kā arī lielākai daļai cilvēku Latvijā nemaz nav to līdzekļu, lai nopirktu visus tos aksesuārus un modes lietas, kuras aicina nopirkt TV. Tāpēc īpaši neaicinātu kļūt par modes vergiem - iztērējot tai visu naudu, bet izbaudīt to tiktāl - cik atļauj naudas maciņš. Saņemot prēmiju nopērc kādas foršas smaržas ziemassvētku ballei, kādu foršu kleitu - atstājot naudu arī paikai. Bet tiem, kam nauda - neliegt to tērēt. Es domāju, ka, ja arī man būtu kaudzēm naudas, es arī nesmādētu to nopērkot sev savu sapņu auto. ![]() Ir liekas, kas vienkāši ir šķietami skaistas. Un arī varbūt pieaicinātu kādu modes speciālistu, lai tas saģērj mani atbilstoši TV zombiju ieskatiem - tas jau Homo sapiens dabā. Būt skaistam. ![]() Taču tā kā esmu parasts zaļš gurķis, tad meģinu sadzīvot ar to, kas ir - īpaši neprātojot, ka bez tā visa arī nemaz nebūtu smuks. (Bilde no manīm Jāņos - ievācot meijas) ![]() Un ja tu vēlies, lai tevi pamana - esi vienkārši orģināls, vai interesanta personība un tevi pamīs ![]() Utah Saints - Somethin Good '08 HQ Labi, beigšu piesārņot topic... |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
-------------------- |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jomajo, tātad tās nebija tikai tenkas, Šumis tiešām ir novēlies kopš divtūkstoš sestā. x_x
QUOTE Visi būtu šokā, kā mēs tevi nenovērtējām. Nebūtu vis, jo mani māk novērtēt. :U This post has been edited by Kikyou: Jan 25 2010, 00:21 |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Jomajo, tātad tās nebija tikai tenkas, Šumis tiešām ir novēlies kopš divtūkstoš sestā. x_x Es domāju, ka tās ir muļķības... Tenkās vajadzēs ielikt citu gadu. Bildē no 2006. gada jau apaļa seja - tā uz 80kg. ![]() Arī 2005 gadā neredzu atšķirības - tā uz 80kg, ![]() Es drīzāk teiktu, ka tas ģīmis vienkārši pie vainas, fotogrāfējot taisu jocīgas sejas izteiksmes ![]() Bet, ja gribas pasmieties no sirds - varu ielikt bildi no 2000. gada, kad sāku dzīvot kojās... Mani saldie 18 ![]() ![]() (būtu ielicis kādu citu - labāku, bet toreiz bija tikai foto filmiņas un bildes maz taisīju, visa nauda tika nodzerta...) |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Ō, jess, Vanaga stiprais alus, tādu es ar atceros :] Spēks!
P.S. Kas tas tur pie sienām salīmēts tapešu vietā? -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 18:18 |