IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Planšete & w7
bubu
post Nov 30 2009, 22:26
Post #16

Shishaku

Group: Chuunin
From: Rīga

QUOTE(Shumins @ Nov 29 2009, 16:26) *

Nu man būs divi pretargumenti:

Tie pretargumenti ir tādi.. nekādi.
Māka backupot failus nav nekāds Microsoft noslēpums. Tāpati edg ieteiktā Clonezilla to ļoti labi māk, arī no ntfs partīcijām.
Un boot disku tā arī māk uztaisīt, nekādu windows instalāciju nevajadzēs.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Shumins
post Dec 1 2009, 01:47
Post #17

Unregistered

QUOTE(bubu @ Nov 30 2009, 22:26) *

Un boot disku tā arī māk uztaisīt, nekādu windows instalāciju nevajadzēs.

Iemācies lasīt !

Ok, pirmais ir no gaisa grābts. Bet pieredze saka, ka tā tam noteikti jābūt.

Un man Microsoft nemaksā par pozitīvisma kampaņam nomelnojot "Clonezilla".
Manis pēc kaut ar kopējamo papīru taisi kopijas.

IPB Image
+Quote Post
edg
post Dec 1 2009, 22:19
Post #18

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

QUOTE(Shumins @ Dec 1 2009, 00:47) *

Iemācies lasīt !

Nu, nu... Es arii peec taviem pretargumentiem nopratu, ka tev ir iipashas prasiibas pret datora lietoshanu, nekaadi reaali argumenti tie nav. Bubu atbilde ir preciiza, un vieniigais veids, kaa tev peedeejais teikums var nepatikt, ir jeedzienu "boot disks" un "windows instalaacija" tulkojumu izveele peec ieskatiem nevis peec sapraata.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Shumins
post Dec 2 2009, 18:42
Post #19

Unregistered

QUOTE(edg @ Dec 1 2009, 22:19) *

...nopratu, ka tev ir iipashas prasiibas pret datora lietoshanu...

Ok, varbūt diskusijas ar programmētājiem nekad nav bijušas veiksmības. Laikam esmu tām par stulbu...

Viens piemērs datora lietošanā cilvēkiem ar līkām rokām, un no gaisa grābtu viedokļu veidošanās, jeb "iipashas prasiibas pret datora lietoshanu":

Vakar, gribēju uzinstalēt un paskatīties, kas notiek Linux dārziņā, citādu jau nevar to aprunāt kamēr nav uzinstalēts un piesmiets. Uzmetu Ubuntu 9.10 un biju mazliet pārsteigts. Instalācija Latviešu valodā, vienkārši izmantoju partīcijas tukšo vietu un uzinstalēju to uz viena diska, ok tas mani brīdināja, ka nav swap partīcija (tāpat nesapratu par iet runa), bet galā viss aizgāja. Nekādu draiveru nevajadzēja - uzinstalē un strādā. Ja, kas neiet (video), no savas datu bāzes internetā novelk visu, kas nepieciešams. Sapratu, ka tas ir jau nopietns pasākums, un skolā mierīgi katrs idiots tos uz kompīšiem var samest un ietaupīt naudu. Openoffice 3.11, Gimp zimēšanas tool, vari sērfot pa Fat partīcijām, kopš 6 versijas malači pastrādājuši.

Sapriecājies par Ubuntu, sagribējās vēl ko pamēģināt - sāku likt SUSE, pie partīciju izvēles ilgi meklēju atstāto brīvu vietu uz diksa, jo lūk tas nesaprot unpartitioned partīcijas... LOL. Lieka diska nebija un atļāvos tam veikt piedāvāto ieteikumu - resize windows disku uz 1/2 un izveidot no otras 1/2 sev tās desmit partīcijas, kuras tam vajadzēja. Tikai tā arī nesapratu kāpēc tam vaiga /root, /boot, /swap un vēl sazin kādas partīcijas, bet ne par to ir stāts, visu nokonfigurējis nospiedu instal, pusē man izlec error screen, kjipa ir problēmas un viss nosprāgst. Un SUSE CD izlidoja pa durvīm sētā. Vista nosprāga, XP tāpat - pat repair nestrādāja, jo ne XP, ne Vista vairs savas versijas uz cietā diksa neatpazina.

Sadalīju cieto disku 500GB unpartitioned partīcijā, bet vienalga visu laiku izmet to stulbo SUSE boot fail. Kur tas zaraza SUSE varēja ielīst, ja cietā diska arhitektūra likvidēta un ir tikai 500GB tukšums...
Complete PC bakcups nepalaižas, kaut atjaunotas visas bijušās partīcijas ar tiem pašiem izmēriem, jo lūk "Ex10007", SUSE veisksmīgi sačakarēja cieto disku.
Ienāca prātā doma uzmest svaigo Vistu. Uzinstalējis to es sapratu, ka cietais agriežas normālā darba režimā, noformatēju Vistu un sadalījis atkal iepriekšējās partīcijas kādas tās bija pirms SUSE un pat izdevās palaist Complete PC backup - dabūjot visus datus atpakaļ.

Secinājums: SUSE=SUXE, UBUNTU vēl japaugas līdz uz tā varēs spēlēt Total Wars un uzinstalēt Autodesk Autocad, bet ir labs, un bez Vista nu nekādi laugh.gif

Tā top mani viedokļi, lai arī tie nav argumenti, taču es vados no praktiskās pieredzes un ja kāds man kāda proga iedi.š dvēselē, to es ilgi atceros...

IPB Image
+Quote Post
sunder
post Dec 2 2009, 20:36
Post #20

Samurai

Group: Chuunin

Bet cilvēk, vista tak ir nežēlīgi lēna!

Ja atgriežos pie savas sākuma problēmas, tad izmēģināju visu ko vien varēju, bet sranais G-pen mani pasutija dirst visos iespejamajos veidos. Mēģināju pat uzinstalēt virtual XP, bet tur čakasrs ar tiem draiveriem lielāks par pašu visumu. Galu galā likvidēju visu w7, un uzmaucu vnk XP.
Veljoprojām pietrūkst w7, bet šim dzīvniekam biš jāpaaugas(vai man jādabū jauna planšete) lai būtu stabili priekšgalā.

Protams tas arī ir tikai mans viedoklis.
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 04:16