![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Hideki-E.D.Z |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 31-December 07 ![]() |
Starp citu tas pirmais darbs kuru es ievietoju tika zimets bez skices un prasija ilgu laiku
![]() ![]() Kā tu kraso?pats izvelies krasas vai ari atlasi no zimejumiem ![]() |
kabuki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 26-July 07 ![]() |
kaa tas ir no ziimeejumiem??
![]() es meegjinu pats atlasiit... bet laikam buus jaadara, kaa teici- jaadzeesh un par jaunu... kaut 20 reizes xD -------------------- ![]() |
Hideki-E.D.Z |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 31-December 07 ![]() |
QUOTE kaa tas ir no ziimeejumiem Ta vieta lai pats mekletu un skatitos piemerotu adas un enojuma ![]() Mazak tere laiku un nevajag testēt cik labi sader kopa ![]() |
kabuki |
![]()
|
sk
![]() nevari luudzu kkaa apskaidrot, kaa tu vispaar eeno un kraaso utt.. soli pa solim, ja tev nav gruuti:D es jau 2 h 4akareejos un nekas jeedziigs man nesanaak ![]() ja nevari, nekas... pats turpinaashu meegjinaat ;D kaa saka- pashmaaciibas celjaa ieguutaas, ir taas veertiigaakaas zinaashanas ;D -------------------- ![]() |
kabuki |
![]()
|
pilniigi galva zemee jaabaazh aiz kauna
![]() bet nu lidot nevar iemaaciities nesasitoties ![]() ![]() un piedodiet par debilo fonu ![]() ![]() un luudzu paliidziet man ar manaam kljuudaam ! paldies ![]() This post has been edited by kabuki: Nov 29 2009, 00:55 -------------------- ![]() |
Hideki-E.D.Z |
![]()
|
Gribi zināt ko es domāju
![]() Tu pārak visu sasteidz ![]() Ko teiktu ja tu izliktu šo zimejumu SAI formata(neizkrasotu) Es varetu izkrasot un pielabot ka ari pastastitu ka vislabak krasot ar peles palidzibu izmantojot sai Tikai neceri ka es taja ieguldišu vairak par 2stundam darba... tas tikai ta lai tu varetu ko iemacities Starpcitu Vari nedaudz pastastit par šo darbu?Nav ta ka nesaprastu vnk gribas vairak izprast |
kabuki |
![]()
|
Gribi zināt ko es domāju ![]() Tu pārak visu sasteidz ![]() Ko teiktu ja tu izliktu šo zimejumu SAI formata(neizkrasotu) Es varetu izkrasot un pielabot ka ari pastastitu ka vislabak krasot ar peles palidzibu izmantojot sai Tikai neceri ka es taja ieguldišu vairak par 2stundam darba... tas tikai ta lai tu varetu ko iemacities Starpcitu Vari nedaudz pastastit par šo darbu?Nav ta ka nesaprastu vnk gribas vairak izprast ok paldies ![]() nu tas nav nekas ar kaadu dzilju domu... vnk kkaada gothic chikse, kura uzziimeejaas muuzikas ietekmee ![]() un sasteidzu tpc, ka patiesiibaa nesasteidz ![]() ![]() katraa zinjaa jau tgd ielikshu jpg... .sai nevaru ielikt ![]() This post has been edited by kabuki: Nov 29 2009, 13:32 Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- ![]() |
kabuki |
![]()
|
meegjinaashu no jauna
![]() shodien tapusi skice ![]() -------------------- ![]() |
Hideki-E.D.Z |
![]()
|
Ja butu sai formata tad avretu sho to pamainit/pazrzimet (varetu izmantot tavus layerus)
Vienigais ko izdarīšu izkrasošu + pievienošhu enojumu Ja vari tad izliec SAI formata pat ja nestrāda ka nakas Labak attelus saglaba png formata nevis jpg ok(iztikšu ar to pašu) |
kabuki |
![]()
|
paldies
![]() -------------------- ![]() |
kabuki |
![]()
|
updeits!
line ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Hideki-E.D.Z |
![]()
|
Izskatas jau labak
![]() krasošana progresa...55%.. |
kabuki |
![]()
|
gaidu ar nepacietiibu:D man arii kkur 50 % shim darbam
![]() -------------------- ![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Kreisā roka baigi masīva sanākusi. Bet linearts tev ir visnotaļ patīkams.
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
kabuki |
![]()
|
paldies art'! pielaboshu:D
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:53 |