![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Neesmu vēl pagaidām īsti mājās, tā kā bildes (kuru man nav visai daudz, jo biju starā par visu pasākumu) iedošu rīt. Vairāk bilžu noeikti ir xikes.
Bet jē. Jauni cilvēki, un festa ikgadējā kvalitātes progresija. |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
Man arī patika!
Esmu ļoti priecīga par to, kā festivāls ar katru gadu tiek aizvien labāk organizēts. No filmām man vislabāk patika Summer Wars, kuru atļaušos uzteikt kā ļoti episku un emociju raisošu. Jauks bija arī gājiens (tikai varēja vairāk pa centru nekā pa kaut kādu čuhņu rajonu) Liels prieks arī par VISIEM kosplejeriem. Visi, kas kosplejo, manās acīs ir uzvarētāji! Bet vislielākais prieks man ir par jauniegūtajiem draugiem ^^ (un par to paldies Gintai-san) :3 -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
pag, tu gadījumā neesi tas meitietis, kurš kebabā teica, ka forumā ieejot reizi mēnesī un tapēc nav jēgas teikt niku?
|
Bellzy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 14-November 09 From: Rīga ![]() |
pag, tu gadījumā neesi tas meitietis, kurš kebabā teica, ka forumā ieejot reizi mēnesī un tapēc nav jēgas teikt niku? Tā nav viņa. -------------------- I can make your ass bleed.
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Awww,aww. Beigās visi sačupojās, kad es aizgāju prom.
Bet tā kospleji bija arī baudāmi. Līķīšu staipītājs nu un ne tikai. Nu, piemēram, Soubi & Ritsuka no "Loveless". Ja mani atmiņa neviļ, tad šķiet pagājušo gadu divas mazgadīgas meitenītes šito pat mēģināja. Cik nu tas izdevies, tas jau cits stāsts. |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Ja mani atmiņa neviļ, tad šķiet pagājušo gadu divas mazgadīgas meitenītes šito pat mēģināja. Cik nu tas izdevies, tas jau cits stāsts. Hm, nu pagājušo gadu es biju, bet neko tādu nemanīju. Laikam nepietiekoši uzmanīgi skatījos :] -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Daži skiti lika žāvāties, citi bija episki.
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
episkuma cena ir tavas apakšveļas attēls internetā uz visiem laikiem
![]() ![]() -------------------- |
Bellzy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 14-November 09 From: Rīga ![]() |
Daži skiti lika žāvāties, citi bija episki. Trešajai meitenei no labās puses nav gadijumā biksītes nošļukušas? ![]() Vai arī man tikaj tā šķiet.. -------------------- I can make your ass bleed.
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
lūk to es būtu gribējis redzēt.
provēju biš uzasināt bildi, maybe te būs skaidrāks - [bilde] This post has been edited by Sigfa: May 3 2010, 18:27 |
maxovt |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 36 Joined: 18-February 08 From: Latvija, Rīga ![]() |
Vēl skaidrāk
![]() This post has been edited by maxovt: May 3 2010, 20:27 -------------------- ![]() |
kika-chan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 3-November 06 From: plašajā pasaulē ![]() |
Heh, bija labs. Patika filma summer wars. Un Cosplay gājiens ar bija labs (visu cieņu tiem, kas noturēja to pūli pie luksofora, tur vajag nervus un spēku
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Man gan ar tām bildēm šoreiz tā pašvaki, bet tiem, kam interesēja: te būs dažas manas, uz ātru roku izšķirotās.
(Ja kādam ir vēlēšanās pēc kādas bildes oriģinālā izmērā/pēc kaut kā, kam teorētiski man bija jābūt, bet starp šīm nav vai kā, sazināties privāti via pm vai skaiplis. Kopumā pasākums visnotaļ neslikts. ![]() edit: p.s. Būtu pateicīga, ja jūs ar mani padalītos arī ar saviem iemūžinātajiem kadriem. This post has been edited by Ginta: May 3 2010, 23:51 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Par Lilion smaidu lieku over 9000 punktus Grifindoram vai jebkuram namam, pie kura viņa pieder. Ļoti skaisti
This post has been edited by FuschichO: May 3 2010, 22:57 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:18 |