![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
he heee, pēc bildēm spriežot, mans gejiskais lietussargs ir episks!
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Citējot Skype saraksti:
[23:25:57] GM: damn, kā es ceru, ka kāda no tām atbaidošajām mātītēm, kas ņēma dalību Animefestā, pēc gadiem desmit būs valsts kontroliere [23:25:59] GM: vai ministre [23:26:02] GM: vai kas tikpat svarīgs [23:26:36] GM: un tad es varēšu līkot bildes, kur jamā groza savu bālo, pumpaino dirsu kaķa kostīmā Katram savs, i guess. This post has been edited by GM: May 3 2010, 23:28 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Man gan ar tām bildēm šoreiz tā pašvaki, bet tiem, kam interesēja: te būs manas, uz ātru roku izšķirotās. (Ja kādam ir vēlēšanās pēc kādas bildes oriģinālā izmērā/pēc kaut kā, kam teorētiski man bija jābūt, bet starp šīm nav vai kā, sazināties privāti via pm vai skaiplis. Kopumā pasākums visnotaļ neslikts. ![]() edit: p.s. Būtu pateicīga, ja jūs ar mani padalītos arī ar saviem iemūžinātajiem kadriem. Liliones Hagane Miku ir dieeeeeeevīiiiiiiiiiiiiiiigs. Žēl, tiešām, ka nebiju svētdien klāt, lai to dzīvajā redzētu (un miljons bildes sataisītu, hehe). >: |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Kāds lai ieposto krokodilu Genu!
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
maxovt |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 36 Joined: 18-February 08 From: Latvija, Rīga ![]() |
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hahahahahahhaahha, ak dievs, super!
|
Kāpslis |
![]()
|
Heimin ![]() Group: noedit Posts: 7 Joined: 1-May 10 ![]() |
HAHAHAHAHAH ĢĒNIĀLI! Latvija ir maza un šāds lulz tiešām var izvērsties. Tikai baidos, ka tās meitenes turpinās dzīvot anime fantāzijās un neizsitīsies tālāk par kaut kādu vidusmēra profesiju.
Citējot Skype saraksti: [23:25:57] GM: damn, kā es ceru, ka kāda no tām atbaidošajām mātītēm, kas ņēma dalību Animefestā, pēc gadiem desmit būs valsts kontroliere [23:25:59] GM: vai ministre [23:26:02] GM: vai kas tikpat svarīgs [23:26:36] GM: un tad es varēšu līkot bildes, kur jamā groza savu bālo, pumpaino dirsu kaķa kostīmā Katram savs, i guess. Vienīgais labais cosplay! RESPECT! |
kika-chan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 3-November 06 From: plašajā pasaulē ![]() |
HAHAHAHAHAH ĢĒNIĀLI! Latvija ir maza un šāds lulz tiešām var izvērsties. Tikai baidos, ka tās meitenes turpinās dzīvot anime fantāzijās un neizsitīsies tālāk par kaut kādu vidusmēra profesiju. Kāpēc Tev liekas, ka hobiju nevar apvienot ar labu profesiju? Nebūt nav tā, ka šādi cilvēki nebūtu izglītoti, tieši otrādi - ir plašāks un savādāks skats uz dzīvi This post has been edited by kika-chan: May 4 2010, 08:54 |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
HAHAHAHAHAH ĢĒNIĀLI! Latvija ir maza un šāds lulz tiešām var izvērsties. Tikai baidos, ka tās meitenes turpinās dzīvot anime fantāzijās un neizsitīsies tālāk par kaut kādu vidusmēra profesiju. Kāpēc Tev liekas, ka hobiju nevar apvienot ar labu profesiju? Nebūt nav tā, ka šādi cilvēki nebūtu izglītoti, tieši otrādi - ir plašāks un savādāks skats uz dzīvi Atkarīgs no cilvēka, jo šādi hobiji/intereses utt var dažkārt aizņemt tik daudz laika, ka mācībām wnk pietrūkst. BET, kā jau es teicu, atkarīgs no cilvēka... Mazais puisītis, kas kosplejoja no Bakugan, man likās vispiemīlīgākais ^^ This post has been edited by injansoul: May 4 2010, 11:41 -------------------- |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Pakomentējot Kāpšļa komentāru, varu tikai pateikt, ka tieši otaku tipa cilvēki man šķiet vieni no inteliģentākajiem un ambiciozākajiem (caurmērā) cilvēkiem, kam svarīgāks ir kas cits par vienkāršu strādāšanu vidusmēra profesijās, un dažs, ļoti iespējams, "izsitīsies" daudz tālāk par to. Runājot par tērpu sarežģītību, tur intelekta pielietošana ir neizbēgama (ja, protams, viss netiek pirkts).
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Pakomentējot Kāpšļa komentāru, varu tikai pateikt, ka tieši otaku tipa cilvēki man šķiet vieni no inteliģentākajiem un ambiciozākajiem (caurmērā) cilvēkiem, kam svarīgāks ir kas cits par vienkāršu strādāšanu vidusmēra profesijās, un dažs, ļoti iespējams, "izsitīsies" daudz tālāk par to. Runājot par tērpu sarežģītību, tur intelekta pielietošana ir neizbēgama (ja, protams, viss netiek pirkts). Galvenais jau pašam noticēt, ne? Svarīgāks kas cits par vienkāršu strādāšanu? Tu doma visu dienu dirnēt pie ekrāna skatoties animītes? Intelekta pielietošana neizbēgama tērpu radīšanā? Tātad visusskolas līmeņa zināšanas ģeometrijā un prasme lietot adatu, šķēres un diegu tagad ir dižena intelekta pazīme? Nepārprotiet, prasme šūt nav nekas zemē metams, bet neuzskatu ka ar to var mērīt intelektu. Edit: Sorry, aizmirsu, ka lai izsistos vadošos amatos nav primāri vajadzīgs intelekts, tā ka go on. This post has been edited by ETM: May 4 2010, 12:25 -------------------- Because i can!
|
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Intelekts ir vajadzīgs visur. Lai izsistos, vajag arī zināt, kā izsisties.
Ja jau pat intelekts augstos amatos nav vajadzīgs, tad ir vēl lielāka iespēja, ka otaku būs vadībā. XD Nē, nav runa par animīšu skatīšanos. Svarīgāks par vienkāršu strādāšanu,- strādāšana ar domu, ko tu ar to strādāšanu īsti gribi panākt (atsverot zaļos papīrīšus), jebšu strādāšana ra-do-ši. Vidusskola, vai ne vidusskola, mentālā kvalitāte ir vajadzīga. Nešķiet, ka tērpus taisīs "reālie pacani". Radošums ir kaut kas tāds, kas atšķir cilvēkus no pārējiem. Ne jau tas ir ģēnijs, kas ir ūberkruts zinātnēs, bet tas, kurš zina, kur savu domu likt. Jā, galvenais tik pašam noticēt. Lai turpinātu par animefest tēmu, vai kādam ir nofotografēts/filmēts Dantes priekšnesums darbībā? |
Lawnice |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 4-May 10 ![]() |
video kaut kur neparādīsies?
youtube tikai kādus 4 atradu ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
ITT: Larperi dirš uz kosplejeriem. Lololololo.
video kaut kur neparādīsies? youtube tikai kādus 4 atradu ![]() http://www.youtube.com/user/4uprik#p/u |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Awww paldies fuschiqou *aizvien nemāku tavu niku*
Kikyou parūku beigās neizdevās pārdot, tāpēc man pagaidām viss tērps vēl ir :> Es vienīgā vēl neesmu bildes redzējusi ? Animefests bija jauks iepazinu pāris jaunus cilvēkus, gandrīz dabūju sirdstrieku pirms defile, tagad esmu kārtīgi saukstējusies. Noskaidroju arī, ka chibi organizētās spēles ir fiziski grūtākas par fizkultūru >:3 Līdz beigām nepaliku, jo visi kaut kur pēc cospleya pačibēja, un man palika garlaicīgi. This post has been edited by lilion: May 4 2010, 13:26 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:18 |