![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
DELETED - lai jau paliek
This post has been edited by Niks: Apr 22 2010, 23:28 |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Programmā izmaiņas! Paldies Dainim B par palīdzību posta radīšanā! -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
vai būs kāds, ar ko kādu partiju go uzspēlēt? *skatās hikaru virzienā*
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
par biļetēm. tās ir vajadzīgas tikai priekšnesumiem vai arī vispār lai tiktu iekšā? man pagaidām trūkst pārliecības, ka man būs finanses...
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
visticamāk jau, ka neviens dēli neņems, ja tiec, tad paķer to savējo. gan jau, ka būs arī citi interesenti.
|
maxovt |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 36 Joined: 18-February 08 From: Latvija, Rīga ![]() |
-------------------- ![]() |
Bellzy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 14-November 09 From: Rīga ![]() |
Tas nozīmē ka biļetes vairs nopirkt nevar?Jo cik saprotu anime+ is aizvērts.
Edit:29 Aprīlis,nepamaniju. ![]() This post has been edited by Bellzy: Apr 26 2010, 22:43 -------------------- I can make your ass bleed.
|
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Blood: The Last Vampire būs filma, ne tā mazāk-par-stundu anime? (tā vēsta animefest.lv) Negaidīti. Bet vismaz redzējusi neesmu.
This post has been edited by Ginta: Apr 27 2010, 18:01 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Bellzy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 14-November 09 From: Rīga ![]() |
Ir kāds kas grib iet ar mani uz festu?Draugs netiek un man negribas vienam iet (Don't worry kids,I'm not pedobear)
![]() Vai arī būs kautkas līdzīgs kā ar pagājušā animefesta topiku?Ka cilvēki kautkur pirms festa tiekas vai kautkas tādā garā lai būtu kāds bariņš lai aizdzītu garlaicību? ![]() -------------------- I can make your ass bleed.
|
dainismat |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 3-September 07 ![]() |
Tas gājiens, kas sākas 11.00 6-dien sāksies WTC, tad izies Rīgu un atgriezīsies WTC?!
|
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(dainismat) Tas gājiens, kas sākas 11.00 6-dien sāksies WTC, tad izies Rīgu un atgriezīsies WTC?! QUOTE(Bellzy) Ir kāds kas grib iet ar mani uz festu?Draugs netiek un man negribas vienam iet (Don't worry kids,I'm not pedobear) laugh.gif I'm always open to meet new people. *niko niko* Varbūt varēšu iepazīstināt arī ar citiem biedriem, ko pazīstu un/vai kas būs ar mani.Vai arī būs kautkas līdzīgs kā ar pagājušā animefesta topiku?Ka cilvēki kautkur pirms festa tiekas vai kautkas tādā garā lai būtu kāds bariņš lai aizdzītu garlaicību? rolleyes.gif Praktiski, ja vēl kādi šejienieši nav paguvuši sapazīties, labprāt mēģinātu palīdzēt. Tā kā, ja nebīstaties manis (un es jau teiktu, ka tādām izjūtām nav pamata), droši rakstiet pm, noteikti varam ko sarunāt. :3 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ahaha, vispār lai visi, kas ies uz šo festu, pabļauj, lai zin, kurus meklēt!
Es būšu pirmajā dienā 100%. Par otro dienu nezin, redzēs, cik jestri vai nejestri ies pirmajā. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Es drošvien būšu, uz filmām un kosplejeriem nebūšu.
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 22:50 |