![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
Nu ne jau visiem prioritāte ir arī animefests. Es izdomāju jaunu, ļoti radošu pasākumu: perversiju festu. Tur būtu dažādi stendi piemēram, ar dažādiem materiāliem un tie tiktu iedalīti dažādiem cilvēkiem, kuriem būtu kreatīvi jāizdomā, kādas perversijas tie varētu apmierināt ar šiem materiāliem, nu, tā lai skatītājiem būtu both new and interesting. Gandrīz kā performance, improvizācija utt.. vispār samērā mākslinieciski, ja tā padomā. Dalībniekiem vajadzētu labu funktieri. Kurš piesakās? mmm... Izklausās tieši manā gaumē Esmu par! ;D -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Nu ne jau visiem prioritāte ir arī animefests. Es izdomāju jaunu, ļoti radošu pasākumu: perversiju festu. Tur būtu dažādi stendi piemēram, ar dažādiem materiāliem un tie tiktu iedalīti dažādiem cilvēkiem, kuriem būtu kreatīvi jāizdomā, kādas perversijas tie varētu apmierināt ar šiem materiāliem, nu, tā lai skatītājiem būtu both new and interesting. Gandrīz kā performance, improvizācija utt.. vispār samērā mākslinieciski, ja tā padomā. Dalībniekiem vajadzētu labu funktieri. Kurš piesakās? uzreiz prātā atsaucās "erots" ![]() Tenmas variants... tomēr tas neliedz ierasties paskatīties uz tautu kas sanākuši -------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Kur un kā var saņemt pie Ha-san rezervēto biļeti?
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
uzreiz prātā atsaucās "erots" ![]() Es esmu dzirdējusi, ka erotā dejo neglītas krievietes un priekš sick-fuckiem tur vispār garlaicīgi. ![]() -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Es pilnībā aizmirsu par šī pasākuma eksistenci. Greaaat. Lai nu kā, vismaz uz gājienu es tomēr būšu!
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Don't you want to hug and stalk all your favourite-live anime characters? ![]() Neviens nekosplejo to, kas man patīk :< -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Don't you want to hug and stalk all your favourite-live anime characters? ![]() Neviens nekosplejo to, kas man patīk :< precizē lūdzu, kas tev patīk? mūsdienās visu var sarunāt. -------------------- ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
jauka dieniņa... kaut gan nebiju pašā pasākumā, tikai ārpusē. rīt gan būšu kārtīgi un ar biļeti...
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Taa ka esmu zanuda un nepiedalos, varu tikai padalities prieka par redzeto. Gaju garam un noskatijos, cik smuki, smuki terpi. seviski gribeju uzteiktu Devil may cry kostimu pariti Danti un Nero, izraisija mana seja platu smaidu kad Narvesena kafiju pirku..
Tiesam prieks. ![]() -------------------- |
rebelstrik |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 6-March 05 ![]() |
piramīdas galva no silent hill arī bija izdevies. uh, kas par līķīti rokās tika nests
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Vakar biju piekāpis, biļetes vairs nevarēja nopirkt līdz ar ko iekšā netiku.
Hikaru, man teica, ka tu tur esot kkur figurējis. Provēju tevi sameklēt, bet tu laikam vislaik biji iekšā or smt. Par pašām festivitātēm, vairāki kostīmi bija diezgan super tai skaitā piramīda un māsiņa. Gribēju arī redzēt kas labs iekšā notiek, bet nu, oh well. Anyway, gaidu bildes no gintas, yankas un arta. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Vakar biju piekāpis, biļetes vairs nevarēja nopirkt līdz ar ko iekšā netiku. Hikaru, man teica, ka tu tur esot kkur figurējis. Provēju tevi sameklēt, bet tu laikam vislaik biji iekšā or smt. Par pašām festivitātēm, vairāki kostīmi bija diezgan super tai skaitā piramīda un māsiņa. Gribēju arī redzēt kas labs iekšā notiek, bet nu, oh well. Anyway, gaidu bildes no gintas, yankas un arta. Kāpēc Tu neesi bildēs? (Es jau dažas saņēmu) -------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
precizē lūdzu, kas tev patīk? mūsdienās visu var sarunāt. Nu, piemēram, Soubi & Ritsuka no "Loveless". Vai arī, teiksim, Ginko no "Mushishi" :] Patiesībā jau viskautkas patīk. Anyway, kur var tās animefesta bildes apskatīt? -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
rebelstrik |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 6-March 05 ![]() |
šovakar pievienošu bildes no gājiena
![]() update: nāksies tomēr bišķiņ pagaidīt... This post has been edited by rebelstrik: May 3 2010, 00:49 |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Yeah. Bija jauks fests!
Biju abas dienas. Pat ja pati anime filmu programma šogad ne ar ko īpaši neizcēlās, tad viss pārējais bija jauki. Netraucēja arī nelielās tehniskās ķibeles. Bija jauki. Satiku jaunus cilvēkus! XD Gaidu bildes no Gintas un citiem. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 16:13 |