![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Nu, esmu 20 gadiigs puisis...
nopirku zhurnaalinju un bishkiit palasiiju... jaasaka, ka pat mazliet ieintereseeja - ja vareetu netaa dabuut (teiksim angliski) tad pat visu izlasiitu. heh... laikam mani tagad par siiko sauks ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(ELLADORA @ Oct 5 2004, 19:56) Es izjasiiju par to W.I.T.C.H. Laikam buus jaabonee. Piemetinaa6u ka komikss mani ne visai interesee, bet gan tas kas tur ir + magija ziilee6ana utt. Lai Cieniijamais ShinChan nesaaktu domaat ka esu beerna praataa. =] humm... par ziileeshanu es pat tev vareetu paliidzeet - pats lasu Taro kaartis un ziileeju ar... humm kaa latviski ir Pendant? bet nu saprati - Visions of Escaflowne stuff:) |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Moonlight @ Oct 5 2004, 15:40) JaYzZ: Tādiem kā Tu ir jābūt vismaz saviem 250 - 500 gab. un tad var vest iekšā un tirgot kaut Japāņu valodā un herioglifos (tas ilustrācijai, bez zemteksta). Tas man atgaadina to, kaa mees domaajaam pashi savu mangu ziimeet. *chekoju, kaadas tad tur bija taas tipograafijas izmaksas...* Tipograafijas izmaksas sanaaca shitaadas: http://otaku.lv/index.php?showtopic=94&view=findpost&p=4888 -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Moonlight |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(ELLADORA @ Oct 5 2004, 17:29) Juss negrasaaties izdot kautko kas varbuut buutu ar kautko liidziigu tikai vecaakai auditorijai? Teiksim 16-kaadiem 26 ??? Buutu baigi for6i jo nekaadas sakariigas lasaamvielas iisteniibaa ko pasuutiit mums nav kur nu veel anime stilaa. Tas Cosmopolitain un avenes un viss paareejais fufelis jau sen ir apniku6i. Man Tev ir grūti atbildēt - Polijas kolēģi ir mēģinājuši izdot "Swiat Komiksow" - kas apvieno gan JP, gan USA (HELLBOY piem.) komiksus. Pagaidām aiztaisīja ciet- nav īpaša rezultāta. |
Moonlight |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(Yume @ Oct 5 2004, 21:43) Un vēl, man ir piedāvājusm, kā būtu, ja Latvijā vienkārši varētu pasūtīt mangas no citam valstīm, žurnālus taču var. Dodiet mums iespēju pašiem izvēlēties ko mēs gribam lasīt. Manuprāt, tas nesanāks nemaz tik ļoti dārgāk par parasto cenu, ja mangas piemēram tiks ievestas no tuvākām Eiropas valstīm. Ar ārezemju žurnāli ievešanu mēs paši nenodarbojamies - to dara PresesServiss (www.presesserviss.lv), sāciet bombardēt viņus. Varbūt saņemsies. P.S. Pats domāju, ka ne LV žurnāli piedāvājums VĪRIEŠIEM vispār ir zem katras kritikas. Sievietes vēl var palasīt piem.: Red vai NewWomen, man paliek vien ekstra dārgā ARENA, kas arī īsti neatspoguļo manu interešu loku. Tā lūk ![]() |
Tomorrow_angel |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ja ja .....pirmo reizi so zhurnalu nopirku Lietuvaa...Zurnals tiri normals, bet man par berniskigu
![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Pienaaca abonee6anas katalogs mekleeju, mekleeju, taa arii neatradu. Kas 6ito aboneet nemaz nevar tikai nopirkt????????
![]() Varbuut kaads kaut ko zin tuvaak par 6ito lietu???? ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
QUOTE(ELLADORA @ Oct 5 2004, 19:56) Es izjasiiju par to W.I.T.C.H. Laikam buus jaabonee. Piemetinaa6u ka komikss mani ne visai interesee, bet gan tas kas tur ir + magija ziilee6ana utt. Lai Cieniijamais ShinChan nesaaktu domaat ka esu beerna praataa. =] Kā reizi, tieši tas norāda uz t.s. "bērna prātu". Ja arī šādas intereses ir, tad noteikti kā informācijas avots nav jāizvēlas tīņu žurnāls. |
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
QUOTE(Tador @ Oct 26 2004, 16:36) QUOTE(ELLADORA @ Oct 5 2004, 19:56) Es izjasiiju par to W.I.T.C.H. Laikam buus jaabonee. Piemetinaa6u ka komikss mani ne visai interesee, bet gan tas kas tur ir + magija ziilee6ana utt. Lai Cieniijamais ShinChan nesaaktu domaat ka esu beerna praataa. =] humm... par ziileeshanu es pat tev vareetu paliidzeet - pats lasu Taro kaartis un ziileeju ar... humm kaa latviski ir Pendant? bet nu saprati - Visions of Escaflowne stuff:) Pendant - svārsts; kareklis. |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Pendant var tulkot arii kaa amuletu vai lietu, kaa piemeeram akmeni vai kaadu citu priek6metu kas kaut kaadaa zinjaa paliidz vai nes veksmi utt...
Inc es uzdevu jautaajumu un nevis luudzu lai kaads nosaka ka esu beerna praataa. -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Sweety |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 5-December 04 ![]() |
Ja godīgi lasu šo žurnālu tas vairāk līdzinās komiksam,bet tomēr viņam ari nav ne vainas.
-------------------- Sweety
|
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Hey es ar dabuuju WITCH
![]() ![]() MK Tador tu saki, ka TARO kaartis lasi. Vari pateikt kur tu taas dabuuji, kur iemaaciijies ziileet??? Bet iedomaajoties Tadoru peerkam WITCH.... -------------------- Geeks rock!
|
Ella |
![]()
|
Taatad kas paliek ar aboneeshanu ????? Man starp citua rii ir taro un ruunas un tibetas mo kaartis maajaas njaa tikai taa graamata ir krieviski un man nepatiik lasiit krieviski.
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Es arii dabuuju zurnaalu interesanti tikai paaraak girlish bet taa neko......
![]() |
Ella |
![]()
|
Jaa tas viss ir jauki un labi, bet vinju VAR ABONEET??????????????????
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 17:16 |