![]() |
![]() ![]() |
![]() |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Jan 27 2005, 07:37) Latvijas W.i.t.c.h ir pilniigs sviests. Sso zurnaalu somu un zviedru valodaa lasu apmeeram pusotru gadu. Teelu vaardi latvieshu valodaa ir iztulkoti ljoti diivaini un tad veel, teiksim Somijaa tas zurnaals ir biezaaks un tur ir vairaak ko lasiit. Iznaak arii kkadi speciaalizlaidumi, bet Latvijaa vinjsh ir mazliet diivains. Iisti arii nesauktu to par Mangu... *bleurgh* Kurštev vinju liek lasīt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Kyoushu |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
QUOTE(baseboalbatboy @ Jan 28 2005, 21:00) QUOTE(Shaisuke @ Jan 27 2005, 07:37) Latvijas W.i.t.c.h ir pilniigs sviests. Sso zurnaalu somu un zviedru valodaa lasu apmeeram pusotru gadu. Teelu vaardi latvieshu valodaa ir iztulkoti ljoti diivaini un tad veel, teiksim Somijaa tas zurnaals ir biezaaks un tur ir vairaak ko lasiit. Iznaak arii kkadi speciaalizlaidumi, bet Latvijaa vinjsh ir mazliet diivains. Iisti arii nesauktu to par Mangu... *bleurgh* Kurštev vinju liek lasīt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzmaniigaak. Pirms spamo palasi, ko cilveeks saka. Winjsh neteica, ka lasa Latvieshu WITCHu, bet Somu, Zviedru! =) -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(baseboalbatboy @ Jan 28 2005, 21:00) QUOTE(Shaisuke @ Jan 27 2005, 07:37) Latvijas W.i.t.c.h ir pilniigs sviests. Sso zurnaalu somu un zviedru valodaa lasu apmeeram pusotru gadu. Teelu vaardi latvieshu valodaa ir iztulkoti ljoti diivaini un tad veel, teiksim Somijaa tas zurnaals ir biezaaks un tur ir vairaak ko lasiit. Iznaak arii kkadi speciaalizlaidumi, bet Latvijaa vinjsh ir mazliet diivains. Iisti arii nesauktu to par Mangu... *bleurgh* Kurštev vinju liek lasīt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Es nelasu LV WITCH, es tikai vienreiz iemetu acis lai ieveerteetu. Un starp citu, shis ir forums, kur man ir tiesiibas izteikt viedokli par doto teemu, ko es arii dariiju, taa kaa nevaig piekasiities. =P -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Jan 27 2005, 21:37) Latvijas W.i.t.c.h ir pilniigs sviests. Sso zurnaalu somu un zviedru valodaa lasu apmeeram pusotru gadu. Teelu vaardi latvieshu valodaa ir iztulkoti ljoti diivaini un tad veel, teiksim Somijaa tas zurnaals ir biezaaks un tur ir vairaak ko lasiit. Iznaak arii kkadi speciaalizlaidumi, bet Latvijaa vinjsh ir mazliet diivains. Iisti arii nesauktu to par Mangu... *bleurgh* Nu, lieta ir taada, ka mums latvijaa vispaar ir sumer mega latviskoshanas bums. Man pilniigi riebiigi palika padzirdot kaa LotR teeli iztulkoti... Gimlins... *reec* |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jan 28 2005, 22:25) QUOTE(Shaisuke @ Jan 27 2005, 21:37) Latvijas W.i.t.c.h ir pilniigs sviests. Sso zurnaalu somu un zviedru valodaa lasu apmeeram pusotru gadu. Teelu vaardi latvieshu valodaa ir iztulkoti ljoti diivaini un tad veel, teiksim Somijaa tas zurnaals ir biezaaks un tur ir vairaak ko lasiit. Iznaak arii kkadi speciaalizlaidumi, bet Latvijaa vinjsh ir mazliet diivains. Iisti arii nesauktu to par Mangu... *bleurgh* Nu, lieta ir taada, ka mums latvijaa vispaar ir sumer mega latviskoshanas bums. Man pilniigi riebiigi palika padzirdot kaa LotR teeli iztulkoti... Gimlins... *reec* Tas gan... *atceras taadu prikolu kaa 'ordieshi' orku vietaa* XD XD XD *aizveras citaadi galiigi aizies ne pa teemu* -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
pag, pag. Gimlins nav tas labaakais.. man, piem., fascinee Apkaartstaiga....
![]() -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
roflmao, XD XD XD, kas pa terminu tad taa bija iztulkots??
Njaa, un nevaig aizmirst Samwise uzvaarda tulkojumu XD -------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Nez, lasīju W.I.T.C.H. un man tas stipri atgādina Winx Club. Varbūt otrādi? Who knows... Nepatika un viss.
![]() -------------------- Go and die, please.
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
es gan iipashi neeesmu to zhurnaalinju peetiijusi,bet no malas toch izskataas kaa kkas piemeeroc maziem beerninjiem....zheel,ka naw nekaa tada,kaa aarzemeez..kaa banzai waacijaa..nju,naw jaw nekas taa iipashi,bet tomeer labaak nekaa kkaac staasc par mazaam raganinjaam...waj tieshaam latwieshi /izdeweeji/ nemana augosho interesi /wismaz me taa domaa,ka aug,wajta ne?/ par anime,manga etc.? jo,ja tik atrastu kaadu sapraatiigu weidu kaa izdot,taa buutu iista zelta bedre...latwieshi tak tik daudz neatshkjiras no citaam tautaam,laj neintereseetos par to,par ko ir weerc intereseeties..un nebuutu jaw gruuti netaa pareklameet, kur daudz cilweeku apgrozaas...wajtad tieshaam tik gruuti ir jaunus izdewumus weidot???? /es jaw protamz par to nekaa nezinu,tik waru nozweereeties,ka,ja buutu,ko pirkt,me pirktu...un weel daudzi...ehh...pilniigi beediigi sametaas,ka buus jaadziiwo uz waacu izdewumiem..ehh...tomeer kkas.../
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
hmm iznak ka tas lv W.I.T.C.H reals sviests un nav verts vinu pirkt
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Faplo @ Mar 28 2005, 17:34) lasiijis neesu. aizdomas taapat kaa tu. bet tas nenoziimee ka pilniibaa neatradiis meerkjauditoriju, driizaak to ka starp shejienieshiem/izveeliigaakiem/vairaak redzeejushiem/lasiijushiem buus mazaaks procents pirceeju. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 17:16 |