![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
aruka_sei |
![]()
|
![]() Arheologs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda ![]() |
niks - nočiepts no kaut kāda krievu anime foruma
avatars - pats pa sevīm saprotams *tāpēc ka esmu baigais sailor moon fans* -------------------- |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Oh, mai, atmiņas, atmiņas... Niks joprojām tāds pats, bet avatars, kopš šeit atbildēju, gan nomainīts - tagad ir Natsume Zange no InuBoku.
This post has been edited by Ginta: Aug 10 2012, 04:08 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
Šī ir patiesībā ļoti jaukiņa diskusija. Vismaz man šķita interesanti, tāpēc arī padalīšos.
Niks - No sākuma bija drusciņ savādāks (kurš gan vēl joprojām ir lielākajā daļā interneta lapu), bet tad palūdzu nomainīt uz "Koneko", jo tā mani draugi saukā. Savukārt, šis niks ir no laikiem (aptuveni pirms 3/4 gadiem), kad rakstīju pirmo blogu, bet vajadzēja niku anonimitātes dēļ. Pati esmu kā kaķis. Kaķenīte, Koneko... whatever. Avatars - Tas jau tāds pašsaprotams. Yaoi = <3, kā arī ļoti, ļoti, ļoti patīk "D.Gray-man" -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Niks - zināju kādu bildi gribu likt un vajadzēja ko pieskaņotu un tā uzģenerējās šis te, bet kopumā tik radīts iespaids, ka aiz tā visa maskējas gots
![]() Avatars - vnk patīk tas zaķis. -------------------- |
TomoyaChan |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 13-July 12 From: Rīga ![]() |
Niks - Ir bijuši vairāki, tacu šis ir manas mīļākās animes (Clannad un Clannad After Story) galvenā personāža vārds. Okazaki Tomoya. Nu un Chan tiek pievienots, lai vinja vārdu pārveidotu kā mīļvārdiņu. Tātad TomoyaChan!
![]() Avatars - Tas ir Okazaki Tomoya no Clannad. Parasti savus avatarus mainu atspoguļojot tajos kā pats jūtos, bet šis vienkārši kkā ir iepaticies un tāpēc ir atstāts kā main avatars. (Vismaz pagaidām) P.S. Diskusija tiešām jauka |
aruka_sei |
![]()
|
![]() Arheologs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda ![]() |
tagad mans stāv doktors Tomoe, jo man nez kāpēc pēdējā laikā sāka iepatikties šie dakterīši
![]() P.S. man jau sāk patikt doktors Muraki no Yami no Matsuei, varbūt viņu man uzlikt uz avatara? ''Dakteris arī melo, mierinot sacīdams ''sveiki'' ''. -------------------- |
Kadiljaks |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 4-May 11 ![]() |
Man bijuši daudzi niki.. pirmais Alucard, tad hellsing - nav jābūt ģēnijam, lai izlemtu kāpēc.. Hellsing bija mana pirmā anime.. un es to ļoti dievināju.. pie tam tolaik spēlēju tādu brīnumu kā Counter_Strike Zombiem mod un es biju gluži kā aluards.. neapturams zomb killer
Tad vienkārši sāka rasties ķibeles ar niku un vajadzēja jaunu, unikālu it kā un viegli atpazīstamu ![]() ![]() |
zahuyasha |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 28-June 12 ![]() |
Nikname man izdomaja draudzene.Kad es parāk aizrāvos ar anime Inuyasha,viņa mani saka kaitinat un teica-inuyasha,inuyasha...Zahuyasha tu esi!
Bet avatara bildi cosplay lapa nozagu.Pašai rudi mati ![]() |
wolfbankai |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 12-July 12 ![]() |
okei , padalīšos es arī!
Nikneims , kādreiz ļoti patika vilki un visur liku sev niku tikai wolf - līdz noskatījos ''Bleach'' , iepatikās šovs un kā redzi - ieliku bankai beigās. (tie kas skatījušies Bleach sapratīs) tagad jau vairs tik bleach nepatīk bet niks vel simpatizē vel līdz šobaltdienai. Avatars - ja godīgi tad tā ir tikai random bilde no mana kompja. ;D This post has been edited by wolfbankai: Oct 17 2012, 20:20 |
sunder |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 27-October 07 ![]() |
Kādreiz(varētu būt pat 10 gadi pagajuši) biju spēlējis TES:Morrowind, tur atradu āmuri ko sauca par "Sunder", bet es viņu uzvelkot uzreiz nosprāgu. Likās kkas īpašs tāpēc arī paņēmu kā niku.
Avatari kā jau lielākajai daļai ir random. This post has been edited by sunder: Oct 18 2012, 18:44 |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Vnk toreiz tikko biju School Rumble noskatījusies un galvenā varone likās ritīgi forša, tāpēc arī tāds niks. Bilde mētājas kopš laika, kad iefanoju par manuliem
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Kādreiz(varētu būt pat 10 gadi pagajuši) biju spēlējis TES:Morrowind, tur atradu āmuri ko sauca par "Sunder", bet es viņu uzvelkot uzreiz nosprāgu. Likās kkas īpašs tāpēc arī paņēmu kā niku. THIS. Made my.. evening. =D Skaisti. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:38 |