![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ramiel |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 ![]() |
cepur nost vecais, taa bilde ar to veci un mazo meiteni vienkaarsi ideaala.
-------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
QUOTE(dcrow @ Aug 15 2005, 15:26) Nu te izkrāsotais variants!.... kaa liekas,ka smukaak buutu,ja uguns buutu newis zila,bet kaadaa sarkaniigajaa tonii,kkaa tad wajraak sasawktos ar to lenti..kkaa taa.nez. bet katraa zinjaa - wareni,shitajs sawcas talanc un darbz. jaa.wareniigi -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Elles aukstaas liesmas forewer, bet jaapiekriit sarkaniigas izskatiitos labaak!!!!!!
Bet ziimeejums ir superiigs!!!!! |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
tērpi ir vienkārši unikāli!
-------------------- |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
ka lai saka, cool darbi.
ja driikst uzdot jautaajumu, kaa tu taisi taadus ziimeejumus? -------------------- |
dcrow |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 221 Joined: 28-June 04 ![]() |
QUOTE(Kagome @ Aug 20 2005, 18:38) Tas ļoti vienkārši, vespirms tiek zīmēta skice, pēctam ieskanēta un dabūta iekš Flasha, un tur jau zīmējums iegūst savu krāsu:) Flashā ar peli diezgan vienkārši zīmēt... ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Kas tas par flashu?
-------------------- |
dcrow |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 221 Joined: 28-June 04 ![]() |
Macromedia Flash Mx
-------------------- |
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
Es apskatiijoos to Flash MX 2004 es neko nerubiiju
![]() -------------------- Cute little pervert ^^
|
dcrow |
![]()
|
Hmmm, nu ar to apguushanu ir kā ir:)) es drusku no grāmatas mācijos, bet pēc tam visu apguvu pats!! Flash ir diezgam vienkāršs, neskaitot programēšanu iekš viņa, bet zīmēšanai tā nav vajadzīga! Es nezinu ko īsti ieteikt, man viņš likās vienkārš!
-------------------- |
dcrow |
![]()
|
nu te veel viens tiks izkraasots:) -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Shitais ir labs ( teikshu, ka tavi melnbaltie ziimeejumi man patiik vairaak, kaa kraasotie, kraaso tu forshi tikai man tada gaume ), tikai seja izskataas peec dzeka sejas!!!!!!!
![]() |
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
njaaa.. pa to seju piekriitu, bet taa ir baigi labs....
-------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
dcrow |
![]()
|
Bet kas teica, ka tā ir female
![]() -------------------- |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Loti labi, vai var buut labaak uzziimeets?
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:56 |