![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
YEAH!! tik sen neko neesi licis...
![]() Labais!!! Tikai man kaut kas nepatiik sejaas, neizskataas dziivas... ![]() liec veel, veel, VEEL!!!!! ![]() |
Tjen |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Huh...nja tas ir labi-i-i...
![]() Kludas patiesham gruti atras tikaj es vienu atradu un viss bet vinju es neteikshu jo ta nav butiska kluda(nieks karocha)... ![]() ![]() |
vampire_kiss |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 6-March 05 From: everywhere i want.... ![]() |
wow...forshi....patieshaam...arii bg ir....vismaz daziem...nee labais..tieshaam..
![]() |
nekodzuki |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 1-October 05 ![]() |
tavi zīmējumi ir apbrīnojami... nekur vispār nevar piesieties... vislabāk man patīk kā tu veido ēnas... brīnišķīgi!!!
![]() -------------------- Kad kļūda tiek atrasta un izlabota, izrādīsies... ka sākotnējais variants bija pareizs!
|
Namejs |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont ![]() |
proporcijas un eenas wnk super bet taas sejas izskataas nedabiskas
-------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
~Nefi~ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 18-January 06 From: I'm hiere and that's good ![]() |
Kvalitatīvi un labi zīmejumi. Talantīgi!
![]() -------------------- ![]() |
dcrow |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 221 Joined: 28-June 04 ![]() |
tavs noskaņojums kāreiz der šī zīmējuma raksturojumam...galva nekur neder...pfe, vairs nekad nekraasošu ar zīmuli
-------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
gods un slava mākslieniekam, un, lai ilga dziivošana...smalkumus patiik ziimeet,ja?? es noelsos par taam japaanas ielinjaam-šitos siikumus izziimeet... nuuu, veciit...
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
dcrow |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 221 Joined: 28-June 04 ![]() |
Fiksā miniatūra:
![]() -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
cmuki. nekas taac uuberpaarspiileets. vienkaarsh bet izteiksmiigs
![]() |
dcrow |
![]()
|
![]() -------------------- |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
mmm, shie 2 pedeejie man ljoti iet pie sirds^^ cmuki^^tik, tik meiteniitei gan bish maigaaku seju vareeji, bet man patiik arii taa kaa ir^^
-------------------- ![]() |
Namejs |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont ![]() |
tew taapat
![]() -------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Prieksh peedeejais ziimeejums nez kaapeec man taads bik smiekliigs liekaz
![]() ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Agrak nebiju ieverojis sito topiku. Bet tagad skatos nu reali tadi zimejumi un tur trukst vardu nu reali respect tur vas vardu.
P.S Apsveicu visus Valentin diena sodien daudziem prats ir tads ![]() -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:19 |