![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
QUOTE(Namejs @ Feb 14 2006, 20:20) tew taapat ![]() Piekrītu...pie sejām vispār derētu vairāk piestrādāt...tāda sajūta, ka tām vienkārši netiek pievērsta diezko liela uzmanība zīmējot... -------------------- Positive black.
![]() |
dcrow |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 221 Joined: 28-June 04 ![]() |
Pagrūti jau ir ar tām sejām, jo zīmējot uz A4 lapas un ja gribu pilnā augumā tad diez cik viegli nesanāk uzzīmēt normāli seju, pārāk grūti ir tās sīkās detaļas uzzīmēt!
-------------------- |
vampire_kiss |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 6-March 05 From: everywhere i want.... ![]() |
hmm..tavi darbi tieshaam ir interesanti......pirmais mna likaas vislabaakais..ar to zobenu...ideali...
|
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
QUOTE(dcrow @ Feb 15 2006, 09:11) Pagrūti jau ir ar tām sejām, jo zīmējot uz A4 lapas un ja gribu pilnā augumā tad diez cik viegli nesanāk uzzīmēt normāli seju, pārāk grūti ir tās sīkās detaļas uzzīmēt! Atmazkas...ar normaalu ziimuli normaalu seju vienmeer var uzziimeet ![]() ![]() Ar kuru galu tu saac ziimeet? ![]() -------------------- Positive black.
![]() |
dcrow |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 221 Joined: 28-June 04 ![]() |
Atmazkas, davai pamēģini detalizēti uzzīmēt seju 2cm platībā!
-------------------- |
Psycholog |
![]()
|
![]() Phe...negliiti taapeec, ka pi photoshopa slinkums bija kjerties... Bet nu kopumaa tas ir iespeejams pat ar manaam ierobezhotajaam speejaam...un es shaubos, ka tieshaam ir taa, ka tev ir tikai 2 kvadraatcentimetri sejai.... ![]() Update: Nee, velns, tie tak ir 4 kvadraatcentimetri..nedaudz kljuudiijos :| This post has been edited by Psycholog: Feb 15 2006, 19:54 -------------------- Positive black.
![]() |
Namejs |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont ![]() |
ehmm...naw nemaz tik gruuti uzziimeet tik mazu seju
taa elfa seja aiznjem mazaak nekaa 2cm platiibu -------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
dcrow |
![]()
|
Neviens nesaka ka vispār nav iespējams, bet nu detalizēti...nu būs pagrūti...
-------------------- |
Namejs |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont ![]() |
pameegjini...training makes da master
-------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
dcrow |
![]()
|
pāris skices, turpmākai zīmēšanai vektorā:
![]() ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Man patik! Vis kas trukst ir zobens!!!
Vispar visi tavi darbi ir mana gume! U ROCK! ![]() This post has been edited by Keydan: Jul 25 2006, 12:41 |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
Man te apskatot tavus darbus radaas viens jautajums: Cik tev gadu un cik ilgi tu jau ziime???
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Man ljoti patiik pats, pats peedeejais ziimeejums.. (-.-)
Kaut arii ziimeejums taadaa skiciigaa stilaa ziimeets... man ljoti patiik fons! ![]() -------------------- |
dcrow |
![]()
|
![]() -------------------- |
dcrow |
![]()
|
Man te apskatot tavus darbus radaas viens jautajums: Cik tev gadu un cik ilgi tu jau ziime??? Man 23, zīmēju jau kopš bērnības, bet tad tas bija vienkārši pārzīmēšanas līmenī, patstāvīgi kautko savu sāku zīmēt gadus 5-6 atpakaļ ... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:22 |