![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dcrow |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 221 Joined: 28-June 04 ![]() |
Labots variants:
![]() -------------------- |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
vnk apskauzju tevi...bet zini...man taa tikai liekas ...vai tieshaam kkas nav ar sola apaksheejaas daljas perspektiivi???
...vnk vinja taa pa ritiigo nesaskan ar visu paarejo...aizejosho... ![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
dcrow |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 221 Joined: 28-June 04 ![]() |
Jā ir, nu bet tā ir tikai skice
![]() ![]() -------------------- |
dcrow |
![]()
|
te ir pagaidām starpposms, līdz galam vēl tālu
Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- |
ayame |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 20-April 06 From: Latvija ![]() |
wowwWW..
![]() ![]() |
dcrow |
![]()
|
Nu te jau gandrīz galā...gribu pielikt kautkādu animāciju
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Apbriinojami @_@
Ja runaajam par animaaciju pietiktu jau ar to ka chaliitis taa forshi kustinaat galvu un moshka ar roku sistu pa kreesla malu klausoties muuziku ^__________^ -------------------- ![]() |
dcrow |
![]()
|
Es gan biju domājis, pielikt kautkādu muzikālu treku un skrienošās ugunis aiz stikla, kā nekā metro!
Miky |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 57 Joined: 19-July 06 From: Kautkada bedre. ![]() |
Nu ja pro .Par tam ugunim ja norm uztaisa vajadzetu reali izskatīties
![]() -------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
cik skatos...perspektiivi...taa arii neizlaboji...izskataas taa pajociigi...bet taac siikums visa paareejaa priekshaa nobaal....
![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
dcrow |
![]()
|
Perspektīvu biju labojis, bet fleshā to pilnigi visā bildē tā pagrūti piedzīt! Nu bet šāds zīmēšanas stils neprasa pilnīgu precizitāti...
![]() Nu te ar dažu animāciju, pagaidām bez mūzikas: http://www.dcrow.nm.ru/intrain.htm -------------------- |
mdr7 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 21-March 06 From: Fantāzijās ![]() |
tā animācija Tev baigi laba sanākusi. skatoties pat spēju dzirdēt mūziku un gandrīz jau sāku kustēties līdzi
![]() -------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
Akito-kun |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 18-July 06 ![]() |
SUPER!!!! Man patiik, ljoti.........
![]() |
AaiiKate |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 23-May 06 ![]() |
iideāāli!
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
manu krasa man nepatik, bet tomer - Wow!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:51 |