IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Anime Fest, first impressions, Pirmā diena, pirmie iespadi!
tostermaize
post Oct 30 2004, 18:16
Post #31

Shishaku

Group: Chuunin
From: Riga

biju uz wonderfull days seans nokaveeja saakumu sad.gif noklausijos bezmaksas koncertu (nekomenteeshu) tad ar pus stundas nokaveeshanos saakaas wonderfull days pirmaa anime filma ko biju redzeejis austinnas man neviens nepiedaavaaja mad.gif
tad vel Yumi redzeeju sasveicinaaties nesanaaca klaat netiu iespert nesanaaca un ar kurpi mest vinna nellaava tongue.gif
bet vispaariigi shis pasaakums bija izdevies man lloti patika biggrin.gif
p.s pa ko tu Yume shodien biji paargeerbusies???

--------------------
image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Rags
post Oct 30 2004, 18:50
Post #32

Danshaku

From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis...

nu esmu mājās no animefesta šodien biggrin.gif
kautgan uz visu šodien negāju, tikai 2 seansi, taču jāsaka ka ja Wonderfull days jau biju redzējis, tad My beautiful girl, Mary mani pārsteidza ohmy.gif nez kā citiem, man ļoti patika.
vēl šodiena bij laba ar to ka beidzot sabīdījās vismaz biki tauta no šejienes, un pāris foto uztaisīja, kautgan noteikti kāds vēl bija, bet pie visiem mums tā arī nepienāca unsure.gif
nobeigumā teikšu vienu - nekas vēl nav galā, vēl ir rītdiena laugh.gif (svētdiena)

--------------------
Хентайная табуретка!
+Quote Post
standby
post Oct 30 2004, 18:54
Post #33

Samurai

No manis ari nedaudz par animefest.

Pirmkart - cepuri nost par informacijas daudzumu. Kur vien pagriezies - Animefest! Visi radi draugi pazinjas kuri lidz shim nelikas zinam tadu vardu anime pekshni traki sarosijas un izradija zinamu interesi.. nu redzes, kas no ta sanaks wink.gif
Manuprat gandriz katra sevi cienosha medija paradijas kads mazs sturitis par sho notikumu. Tikai mani nepameta tada sajuta ka kritikji un zhurnalisti baidas vai? Vai ari nu ta isti nezin ko darit. Var saprast ka nekas daudz nav redzets bet nu pagalam briesmigas lietas dzirdetas gan unsure.gif Lai nu ka dzirdeju ka nabaga Kite bija dabujusi tadu melno PR ka zale nav bijis brivu vietu blink.gif wink.gif

Otrkart - cosplay. Naruto deju priekshnesums shodien..o jeee.. prieks! Ari parejie teli ienesa tadu ...anime noskanju smile.gif Atliek tikai apbrinot izdomu un, kas galvenais, izpildijumu!! Vienigi zhel ka pasakums notiek rudeni - uz kopeja fona izskatijas nedaudz salstoshi.

Tad vel gribetos pieminet, ka bija patikami redzet vaiga dazhus Foruma dalibniekus smile.gif Zimejumu izstade... nez vai kadu no shiem darbiem varetu iegadaties wink.gif Oranzhie organizetaju kreklinji... briva un nepiespiesta gaisotne.

Shodien noskatijos My beautifull girl Mary! Ekkkkk. Ljoooti ljoti milja filminja, vizuali skaista, vienkarsha un jauka, bet ar savu domu. Pec tadam filmam visu dienu staiga smaidigs smile.gif Dubs bija OK. Bet labakais iespaids - aiz mums sedeja tetis ar siici, nu kadi gadi seshi. Ar kadu aizrautibu vinji skatijas filmu un apsprieda redzeto smile.gif Kas tad isti tika sapnjots un kas pa istam, un ka nevajag darit pari meitenem smile.gif smile.gif smile.gif

So. es domaju ka bija savi minusi, bet sakara ar to ka tas pagaidam ir vienigais animefest Latvija, tad nu ja kads var labak lai ari uztaisa ph34r.gif wink.gif

P.S. Shis tas no cosplay ir uzbildets, bet ta ka bildeju ar veco labo filminju tad bildes bus pec kada laika. Doshu zinju obligatoriski.
+Quote Post
Puma
post Oct 30 2004, 19:36
Post #34

Danshaku

From: Riga

wonderfull days bija laba filma, vareeja iepriecinaat savu izteeli smile.gif

Vispaar jauki ka ir taads festivaals uzriikots biggrin.gif

--------------------
...Dreaming beast... mans digitalDA un fotoDA
+Quote Post
Spectre
post Oct 30 2004, 20:17
Post #35

Hentai

From: Bristol, UK

Uh nu shodien esu ne mazaak apmierinaats kaa vakar biggrin.gif
Vieniigi gribeeju pajautaat,m vai kaadam nav Mezzo Forte, jo kaa jau vakar uz 1 animi netieku, jo nava transporta kaa aizkuulties maajaas. Un mosh arii Blue submarine arii kadam ir, jo riit man itkaa arii maajas japadara kautkas un jaapamaacaas 1x nedeelaa tongue.gif

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
deleted-ray
post Oct 30 2004, 21:11
Post #36

Heimin
*

Nu man Blue Submarine uz pc staav. Hmzz, diivaini ka torrents pazudis, nesen veel tik ieka4aaju blink.gif
+Quote Post
kaarleens
post Oct 30 2004, 21:26
Post #37

Hentai

Group: Jounin
From: Jelgava

esmu starā 6dienā izdevās satrikties ar diezgan daudziem foruma dalībniekiem apskatīties foršo cosplay un arī uzfoķēt kādu smuku bildi.
no par galveno uz abām filmām ko biju sesdienā jasaka labākās festivāla ko redzēju My beautiful girl, Mary un Wonderfull days izcilas animes ar lielisku skaņu animāciju un saturu tos iespaidus kādus ieguvu viņas skatoties uz lielā ekrāna es vēl savā mūžā nebiju izjutis . Wonderfull days tika rādīta no lentas ar suround skaņu nu tas vienkārši rulzoja.
apmeklējums uz festivālu bija ļoti labs tāpēc ļoti ļoti ceru ka nākamgad mums akal būs anime festivās.
Animefest vienkārši RULZ

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
Tador
post Oct 30 2004, 21:42
Post #38

Hakushaku

Group: Kaigan Valde

ehh... nekad ieprieks nebiju juties taa - visapkaart tieshaam cilveeki, kas ir "my people"
heh, bet nu nopietni... anime festus buus jaariiko ar lielaaku veerienu - teiksim juurmalaa, dzintaru koncertzaalee (pa vasaraam) un tas jau buutu ko veerts. un veel var domaat par kaiminju valstu anime cieniitaaju miileetaaju ect aicinaashanu.
+Quote Post
Hikaru
post Oct 30 2004, 22:24
Post #39

Tennou

From: Latvia

Biju šodien uz Wonderful Days un Spriggan. Abas filmas patika.
Un pat gandrīz uzvarēju konkursā. Uzminēju DNAngel dziesmu (vismaz kaut kas), un mazliet nepaspēju atbildēt Evangelion. smile.gif
+Quote Post
Dzonis
post Oct 30 2004, 22:42
Post #40

Shishaku

jaa.....animefests ir laba lieta smile.gif
tieshaam bij labi paveerot kaadi cilveeki tad fano par sho lietu
kaa jau lielaaka dalja, biju uz Wonderful Days....vizuaali jau nu ljoti skaista un neteiktu ka sizjets ar slikts vai garlaiciigs.bij interesanti
kaa arii beidzot satikos ar forumistiem (vakar ar redzeeju, tik klaat negaaju.staaveeju 1m atalumaa, ko lai dara ja nesabiedrisks cilveeks smile.gif)
tik zjeel, ka shodien ieksh cosplay FLCL citplaneetiete nebija.a to vakar nevareeju vien nopriecaaties

--------------------
+Quote Post
Dzonis
post Oct 30 2004, 23:13
Post #41

Shishaku

veel tikai piebilde: nevaru vien sagaidiit (vai varbuut jau kaut kas ir) ko pashi organizatori saka par sho pasaakumu, bet tas laikam jaagaida liidz festa beigaam

--------------------
+Quote Post
Saiko
post Oct 30 2004, 23:13
Post #42

Danshaku

From: planet 34r7h

.. nu es ar beidzot mājās - pavisam sad.gif savādāk vienkārši nevar... līdz ar to vismaz šogad AnimeFest's priekš manis ir beidzies...
kopsummā esmu apmierināts - varēja būt šis tas labāk / savādāk bet piesieties jau var vienmēr tākā better not smile.gif vispār no foruma biedriem domāt ka redzēju Dzoni, kaarleenu un za4peedinju ( gan jau ka vēl kādu ar ) klāt gan nevienam negāju un sveicināties ar nesveicinājos nekas apsveicams jau ar tas nav bet nu ko var darīt ka cilvēks pēc dabas tāds pasīvs ^^;

edit: apskatījos kaarleena safočētās bildes un kā izskatās tad diezgan daudz kas no foruma ir bijis - jauki smile.gif

--------------------
There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
+Quote Post
zenofex
post Oct 30 2004, 23:54
Post #43

Nausicaa fanboy

From: Nav

Esmu maajaas no sestdienas Animefesta!
Uh! Bija labi, fantastiska sajuuta skatiities anime uz lielaa ekraana, un redzeet to, ka zaale ir pilna ar skatiitaajiem!
Plus veel cosplay ienesa spilgtumu visaa tajaa padariishanaa.

Kopumaa notuseju visu dienu, un safocheeju/safilmeeju aptuveni 256 mb materiaala smile.gif

Riitaa salikshu visu webaa, lai buutu ko ieveerteet.

Kopumaa jaasaka ka neskatoties uz dazhiem truukumiem, pasaakums bija super un gaidu ko liidziigu naakoshgad.

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
+Quote Post
Yume
post Oct 31 2004, 01:28
Post #44

challenger

Mhahaha.. es gribu redzēt kā un lielaka ekrāna izskatījas kauja ar Akabane un dzēšanās/siššana Kenšinam.. , tas bija gaužam jautri.. laugh.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
zenofex
post Oct 31 2004, 13:37
Post #45

Nausicaa fanboy

From: Nav

Sheit manas bildes no AnimeFesta:
http://anime.bug.lv/index.php?option=com_z...mid=30&catid=18

Video:
http://anime.bug.lv/images/video1.avi
http://anime.bug.lv/images/video2.avi
http://anime.bug.lv/images/video3.avi
http://anime.bug.lv/images/video4.avi

Lai skatiitos vajadziigs xvid codecs.

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
+Quote Post

7 Pages V < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27 July 2025 - 14:02