![]() |
![]() ![]() |
![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
biju uz wonderfull days seans nokaveeja saakumu
![]() ![]() tad vel Yumi redzeeju sasveicinaaties nesanaaca klaat netiu iespert nesanaaca un ar kurpi mest vinna nellaava ![]() bet vispaariigi shis pasaakums bija izdevies man lloti patika ![]() p.s pa ko tu Yume shodien biji paargeerbusies??? -------------------- ![]() |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
nu esmu mājās no animefesta šodien
![]() kautgan uz visu šodien negāju, tikai 2 seansi, taču jāsaka ka ja Wonderfull days jau biju redzējis, tad My beautiful girl, Mary mani pārsteidza ![]() vēl šodiena bij laba ar to ka beidzot sabīdījās vismaz biki tauta no šejienes, un pāris foto uztaisīja, kautgan noteikti kāds vēl bija, bet pie visiem mums tā arī nepienāca ![]() nobeigumā teikšu vienu - nekas vēl nav galā, vēl ir rītdiena ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
No manis ari nedaudz par animefest.
Pirmkart - cepuri nost par informacijas daudzumu. Kur vien pagriezies - Animefest! Visi radi draugi pazinjas kuri lidz shim nelikas zinam tadu vardu anime pekshni traki sarosijas un izradija zinamu interesi.. nu redzes, kas no ta sanaks ![]() Manuprat gandriz katra sevi cienosha medija paradijas kads mazs sturitis par sho notikumu. Tikai mani nepameta tada sajuta ka kritikji un zhurnalisti baidas vai? Vai ari nu ta isti nezin ko darit. Var saprast ka nekas daudz nav redzets bet nu pagalam briesmigas lietas dzirdetas gan ![]() ![]() ![]() Otrkart - cosplay. Naruto deju priekshnesums shodien..o jeee.. prieks! Ari parejie teli ienesa tadu ...anime noskanju ![]() Tad vel gribetos pieminet, ka bija patikami redzet vaiga dazhus Foruma dalibniekus ![]() ![]() Shodien noskatijos My beautifull girl Mary! Ekkkkk. Ljoooti ljoti milja filminja, vizuali skaista, vienkarsha un jauka, bet ar savu domu. Pec tadam filmam visu dienu staiga smaidigs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() So. es domaju ka bija savi minusi, bet sakara ar to ka tas pagaidam ir vienigais animefest Latvija, tad nu ja kads var labak lai ari uztaisa ![]() ![]() P.S. Shis tas no cosplay ir uzbildets, bet ta ka bildeju ar veco labo filminju tad bildes bus pec kada laika. Doshu zinju obligatoriski. |
Puma |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga ![]() |
wonderfull days bija laba filma, vareeja iepriecinaat savu izteeli
![]() Vispaar jauki ka ir taads festivaals uzriikots ![]() -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Uh nu shodien esu ne mazaak apmierinaats kaa vakar
![]() Vieniigi gribeeju pajautaat,m vai kaadam nav Mezzo Forte, jo kaa jau vakar uz 1 animi netieku, jo nava transporta kaa aizkuulties maajaas. Un mosh arii Blue submarine arii kadam ir, jo riit man itkaa arii maajas japadara kautkas un jaapamaacaas 1x nedeelaa ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu man Blue Submarine uz pc staav. Hmzz, diivaini ka torrents pazudis, nesen veel tik ieka4aaju
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
esmu starā 6dienā izdevās satrikties ar diezgan daudziem foruma dalībniekiem apskatīties foršo cosplay un arī uzfoķēt kādu smuku bildi.
no par galveno uz abām filmām ko biju sesdienā jasaka labākās festivāla ko redzēju My beautiful girl, Mary un Wonderfull days izcilas animes ar lielisku skaņu animāciju un saturu tos iespaidus kādus ieguvu viņas skatoties uz lielā ekrāna es vēl savā mūžā nebiju izjutis . Wonderfull days tika rādīta no lentas ar suround skaņu nu tas vienkārši rulzoja. apmeklējums uz festivālu bija ļoti labs tāpēc ļoti ļoti ceru ka nākamgad mums akal būs anime festivās. Animefest vienkārši RULZ -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
ehh... nekad ieprieks nebiju juties taa - visapkaart tieshaam cilveeki, kas ir "my people"
heh, bet nu nopietni... anime festus buus jaariiko ar lielaaku veerienu - teiksim juurmalaa, dzintaru koncertzaalee (pa vasaraam) un tas jau buutu ko veerts. un veel var domaat par kaiminju valstu anime cieniitaaju miileetaaju ect aicinaashanu. |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Biju šodien uz Wonderful Days un Spriggan. Abas filmas patika.
Un pat gandrīz uzvarēju konkursā. Uzminēju DNAngel dziesmu (vismaz kaut kas), un mazliet nepaspēju atbildēt Evangelion. ![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
jaa.....animefests ir laba lieta
![]() tieshaam bij labi paveerot kaadi cilveeki tad fano par sho lietu kaa jau lielaaka dalja, biju uz Wonderful Days....vizuaali jau nu ljoti skaista un neteiktu ka sizjets ar slikts vai garlaiciigs.bij interesanti kaa arii beidzot satikos ar forumistiem (vakar ar redzeeju, tik klaat negaaju.staaveeju 1m atalumaa, ko lai dara ja nesabiedrisks cilveeks ![]() tik zjeel, ka shodien ieksh cosplay FLCL citplaneetiete nebija.a to vakar nevareeju vien nopriecaaties -------------------- |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
veel tikai piebilde: nevaru vien sagaidiit (vai varbuut jau kaut kas ir) ko pashi organizatori saka par sho pasaakumu, bet tas laikam jaagaida liidz festa beigaam
-------------------- |
Saiko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
.. nu es ar beidzot mājās - pavisam
![]() kopsummā esmu apmierināts - varēja būt šis tas labāk / savādāk bet piesieties jau var vienmēr tākā better not ![]() edit: apskatījos kaarleena safočētās bildes un kā izskatās tad diezgan daudz kas no foruma ir bijis - jauki ![]() -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Esmu maajaas no sestdienas Animefesta!
Uh! Bija labi, fantastiska sajuuta skatiities anime uz lielaa ekraana, un redzeet to, ka zaale ir pilna ar skatiitaajiem! Plus veel cosplay ienesa spilgtumu visaa tajaa padariishanaa. Kopumaa notuseju visu dienu, un safocheeju/safilmeeju aptuveni 256 mb materiaala ![]() Riitaa salikshu visu webaa, lai buutu ko ieveerteet. Kopumaa jaasaka ka neskatoties uz dazhiem truukumiem, pasaakums bija super un gaidu ko liidziigu naakoshgad. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Mhahaha.. es gribu redzēt kā un lielaka ekrāna izskatījas kauja ar Akabane un dzēšanās/siššana Kenšinam.. , tas bija gaužam jautri..
![]() -------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Sheit manas bildes no AnimeFesta:
http://anime.bug.lv/index.php?option=com_z...mid=30&catid=18 Video: http://anime.bug.lv/images/video1.avi http://anime.bug.lv/images/video2.avi http://anime.bug.lv/images/video3.avi http://anime.bug.lv/images/video4.avi Lai skatiitos vajadziigs xvid codecs. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 14:02 |