![]() |
![]() ![]() |
![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
Zenofex!
Aaaaaa... Izskatas ka aizbraucu majas ljooti paragri ![]() Bildes ir forshas un galvenais daudz ![]() P.S. Vai uz vienas nebija Avenals??? ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
o zenofex, PAAALDIES par foceneem. Esmu ljoooti pateiciigs
![]() ![]() ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu man baiigi patika tas fests.5 un 6-dien biju atnaacis vienkaarshi patusot, 7dien panjeemu bileti uz Blue Submarine. Kopumaa gariigais baaigi uzlabojaas. Sodien tikai taas grupas The Movies uzstaashanaas grieza ausiis. Vai nu neesmu pieradis pie taadaam skanaam vai kas, bet ausis pliisa pushu un muzons iisti nav manaa gaumee. Anime patikaas, iipashi uz lielaa ekraana. Latvieshu tulkojumu atmetu pirmajaas 5min un paargaaju uz subiem.No malas iepeetiiju lielu dalju otakistu.lv
![]() Viva La Anime |
Duarh |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 9-April 04 From: Portland OR USA ![]() |
![]() Tas, ka festivaals vispaar tika noorganizeets, ir diezgan apbriinojuma lieta - shajaa galaa taadus ar uguni nesamekleesi (lai gan konos atsevishkaas telpas kaut ko parasti raada, tas tomeer nav tas). Pat nav lielas paarlieciibas, ka tad, kad iznaaks Howl's Moving Castle, to kino japaaniski varees noskatiities; gaidiit, ka te kaads vairaakus anime raadiis peec kaartas laikam ir bezceriigi. . . -------------------- 世界を革命する力を
この我がに返してもらう! |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Wooot, man anime fests ir laimīgi noslēdzies - šodien arī varēju cosplayot, vairāk jau gan pašas priekam, noskatījos "Boy who saw the wind" (vairākās vietās gandrīz uz raudienu parāva
![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Es cosplayā nepiedalījos jo nebiju uzmeistarojis sev Gundam kostīmiņu
![]() -------------------- Press any key to continue
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tā, nu es arī beidzot mājas...
![]() Vienvārd sakot, mani ir tik daidz iespaidu ka es nevaru atrast vārdus.. tas ir, vārdus ta atrast varu, bet npoteikti ne īstos! Pirmkārt, liels paldies visiem kas piegāja un apsveicinājās.. ja pat parunāja tad vēl lielāks paldies. Otrkārt... liels paldies organizātoriem, par izdevību/ Treškārt, liels paldies kas ar mani kopā pavadīja šīs 4 dienas anifestā. Domo Arigato!!! -------------------- ![]() |
CryRat |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
jā, nu ļoti jau labs pasākums !
biju piektdien uz 'Spriggan' - diezko man viņš nepatika, tāds stipri garlaicīgs action... nekas vairāk... tad sestdien uz 'My beautiful girl, Mary' - skaista un patīkama anime, krievu dubi gan varēja noriebties, bet neko nepadarīs... svētdiena bija tā labākā diena, aizgāju gan mazliet par agru ( muļķīgā pulksteņa pārgriešana <_< ) dabuju padziedāt ( ceru ka neviens pazīstams mani neredzēja ) -_-;; kā izskatijās ta dažām meitenēm tā dziesma ļoti iepatikās jo visu vakaru apkārt bļaustijās heh... noklausījos to grupu ( 'The Movies' ? ) - nav gluži tas kas man patīk, bet bija interesanti... diezgan pat... tikai nevarēja labi sadzirdēt ko viņa tur dzied... tālāk 'Blue submarine #6' - kvalitāte tāda pavāja ( VCR vai ? O_o ) un latviešu runātājs ar ne īpaši... bet tas nekas, anime sakarīga... pirms 'Spirited away' tas pasākums ar bija interesants... kas tas īsti bija paredzēts nesapratu, bet meitene oranžajā tērpā skaisti tajā trubā pūta ^_^ un ta beigās uz 'Spirited away' - ļoti laba anime, ļoti laba kvalitāte, latviešu subi - vienkārši perfekti ! manuprāt labākais kas vispār bija... ā es varētu nosaukt tos zīmējuma konkursa uzvarētājus... bet neatceros nickus... laikam otrajā vietā bija Wormboy, pirmajā un trešajā kaut kādas meitenes... ja kāds nosauktu nickus ta varbūt pateiktu, bat gan jau kāds ar labāku atmiņu zinās -_- <EDIT> hmm... a par labāko kostīmu nedeva balvas ? kādēļ ? manuprāt ne mazāk pelnītas kā par zīmējumiem būtu...</EDIT> nu ko... atsaucība izskatās ka bija ( gandrīz vai pilnas zāles vienmēr ) gaidam nākošo animefestu ! This post has been edited by CryRat: Nov 1 2004, 03:33 -------------------- my megabusters :X
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Kopumaa iespaids labs. Satiku/redzeeju dazus no forumieshiem, vispaar gariigo paceela, shaada veida pasaakums..
![]() Biju patiikami paarsteigts, ka viss bija tik loti apmekleets.. The Movies gan bishku grieza ausiis.. nez.. nedaudz situaaciju glaaba fonaa raadiitie anime kadri, bet nu tomeer.. njaa sadzirdeet, ko vina dziedaaja patieshaam nevareeja ![]() Naakoshgad vajag atkaartot! ![]() -------------------- |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
YOSHAAA!
Beidzot tieku ineta, un gribu panjemt atpakalj dazhus vaardus par skanju - 6dien biju uz Girl, Mary un W Days un jaasaka ka skanja bija super un bassi ar ierulleeja. Pilniigi tada sajuuta ka vinji bij sadzirdeejushi manas vaimanas un skanja bija super, tapec ka ar to kas bija spriganaa un ah my goddes i saliidzinaat nevareeja. Mums vajag regulaarus anime festinjus, skumjas paarnjem, ka tik iiss bija. GANBAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!! -------------------- ![]() |
Martins |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 30-July 04 From: The World. Joprojām nevaru izlogoties. ![]() |
Vienkārši pārpublicēšu še to, ko rakstīju par fesstu kurbijkurnes forumos. Arī dažas bildes.
--- Par sevi teikšu - man bija žēl, ka laika trūkuma un citu ieplānoto pasākumu dēļ galā izdevās apmeklēt tikai vienu no filmiņām. Pa starpu satiku visus tos, kurus biju plānojis satikt un dažus neplānotus ar' No malas skatoties sestdien likās, ka festivāla organizācija varēja būt labāka, pārdomātāka. Piemēram, tas "konkurss", kurā es ieguvu plakātu bija diezgan traļi-vaļi stilā. Tāpat arī kautkādas grupas uzstāšanās pirms "Wonderful days" 15.30 un arī tas, ka sestdien manis kāroto seansu 11.30 atcēla, jo filmu nebija paspēts iztulkot, man atstāja tādu savārstītu kopiespaidu. Skaidrs, ka ir labi, ka kaut kas vispār notika. Kino bija apmeklēts gana, tā kā var cerēt, ka daudzi izmantoja iespēju iepazīt (un, ceru, arī iemīļot) japāņu animāciju. Tagad jāgaida rezultati veikalos nopērkamu filmu ierakstu veidā un labākajā gadījumā arī kā kino izrādāmas filmas. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- [ i miss you / but i havn't met you yet / so special / but it hasn't happened yet ]
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Pasākums bija SUPER...
![]() ![]() biju uz kopumā sešām filmām... 5.dien uz Yomu, teikšu godīgi - ne visai 6.dien uz Wonderfull days - baigi labā.. Spriggan - arī tīri tā neko, 7.dien uz Abiem Wampīriem Dī un Zilo Submarīni(tas gan bija jautri, pēc katras daļas, likās, ka jau viss, un tie komentāri no malas... pilnīgi līks no smiekliem varēja palikt) šorīt bija tāda sajūta, ka to visu būtu redzējusi vienā dīenā... žēl tikai, ka nevienā foķenītē netiku... ![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Lija @ Nov 1 2004, 19:58) he hee noskanee kaadu no savas kolekcijas, un iepostee lai var vismaz siluetu atpaziit. Piebilsot par to The Movies... Ar kuru stiigu vinjiem smadzenes ir zaagjeeetas? Vinji telpaa ielika aptuveni 3000+ W jaudiigu skanju sisteemu un telpa nebija lielaa, taakaa skanjai nebija iespeejas izplesties pluss veel vinji liekas uz maksimumu bija uzgriezhus, tobish sajuuta bija ka "peak load" bija. Rezultaata taas bija mokas ausiim un vinji izgaazaas, pa pilnu programmu. Pasniedzot nevis koncertu bet "KAUT KO skalju". To var izdariit tikkai totaali idinji, nu bet tiem "faniem" kas tur seedeeja kaa abstulbuhi, jau bija pofig. Interesanti zinaat vai vinjiem vispaar kaada nojeega ir par stereo effekta radiishanu, nelielaas telpaas. Hammerheads!!! -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
NU taa veel viens mazinsh posts no manas puses.
Svetdien Hunter Dii - Bloodlust laikaa mans pazina seedeeja un klausijaas austinaas latvisko tulkojumu....... kur bija jaasaka Mans deels bija dzirdams Mans Sins un tad aatri pateica Mans Deels. Kaa arii kad klausijaas Krievu valodaa strpaas bij labi dzirdama latvieshu valoda nevis Krievu valoda ![]() ![]() ![]() Tas taa bikiit par truukumiem. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Hweee, gomen, Martin, man ir pusaizvērtas aces pēdējā bilžukā >< Rodas tāds iespaids, ka tikko esmu dabūjusi ar bomi pa galvu, un tagad pamazām attopos
![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:13 |