![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Baaaa.. kā viņi lēni velkās...
-------------------- ![]() |
kuchieris |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Vakar noskatiijos pirmo anime saprotamaa valodaa - "Spirited away". Biju beigts... Taa kaa pasaka beerniem, bet ... nu jaa ... skatiities dereetu arii pieaugushajiem. Esi lasiijis "Mazo princi"? Tad luuk, man liekas shii anime dabuuja balvas par ko liidziigu. Viss tik nereaals... Vajag protams noskanjoties uz izteeles atbriivoshanu utt. IESAKU!
Kaadam kas nepatiik? Pats vainiigs... ![]() -------------------- Kūko, kūko dzeguzīte,
Skaiti mirušos... |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(kuchieris @ Nov 12 2004, 15:14) Vakar noskatiijos pirmo anime saprotamaa valodaa - "Spirited away". Biju beigts... Taa kaa pasaka beerniem, bet ... nu jaa ... skatiities dereetu arii pieaugushajiem. Esi lasiijis "Mazo princi"? Tad luuk, man liekas shii anime dabuuja balvas par ko liidziigu. Viss tik nereaals... Vajag protams noskanjoties uz izteeles atbriivoshanu utt. IESAKU! Kaadam kas nepatiik? Pats vainiigs... ![]() es vispār nepazīstu nevienu cilvēku, kuram Spirited away neiepatiktos. Manuprāt, katram,kuram iztēle nenorobežojas ar ēdienkartes sastāvdaļu izdomu var tajā atrast kaut ko dvēselei. Nezinu, kam Spirited Away ir kā brīvbiļete uz bērnību. ![]() -------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Man ar baigi patika tas Spirited Away. Vismaz beidzot dabuuju jap valodaa ar eng subu nevis rus versiju kaa senaak.
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Jep spirited away ir labs, ljooti beernishkjiigs bet nu ljoti intresants! Bet nu otro reizi laikam ka nav veerts skatiities, ja nu vienigi kaadu draugu, gjimenju lokaa...
-------------------- |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Iecekoju tos video no animefest.lv un iesaku citiem arii iecekot. Plus veel kvalitaate rulliiga un skanja ^^
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Nov 12 2004, 21:15) Jep spirited away ir labs, ljooti beernishkjiigs bet nu ljoti intresants! Bet nu otro reizi laikam ka nav veerts skatiities, ja nu vienigi kaadu draugu, gjimenju lokaa... vienkam pašam mājās, ziemas rītā arī labi... ![]() -------------------- ![]() |
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Duarh |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 9-April 04 From: Portland OR USA ![]() |
QUOTE(arteck @ Nov 14 2004, 17:23) QUOTE(JurCHiX @ Nov 12 2004, 20:15) Jep spirited away ir labs, ljooti beernishkjiigs bet nu ljoti intresants! Bet nu otro reizi laikam ka nav veerts skatiities, ja nu vienigi kaadu draugu, gjimenju lokaa... Es nu gan neteiktu, ka ļoooooti bērnišķīgs. Es pat gandrīz otrādāk gribētu teikt. ![]() -------------------- 世界を革命する力を
この我がに返してもらう! |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Spirited Away ir superiigs gabals. Tikai beigas taadas kaa beerniibaa speeles speeleeju viss beidzas laimiigi kas saakumaa bija ienaidniki beigaas draugi...
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
a man liekas, tieši tādu filmu mums pēdējā laikā trūxt...
-------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Nu jaa viss paarpildiits ar norautaam kaajaam un rokaam( Fullmetal alchemist, Hellsing) nav nekaa jauk un miilja. Bljaaviens laikam saakshu skatiities romance.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
Es neteiktu, ka FMA ir tik ljoti vardarbīga anime... tā šaušalīgi spiež uz emocijām, jā, un visi FMA fani ir sava veida mazohisti, jo tā anime nudien nav domāta cilvēkiem ar vājiem nerviem, bet tajā tāpat ir diezgan daudz pozitīvu elementu arī...
Heh, sorry. Manā klātbūtnē nedrīxt pieminēt Fullmetal Alchemist. Mans vājais punkts. Pārāk aizraujos. ![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
*nodds* manā klātbūtnē lūdzu arī nē...
Nu un runājot par jaukiem anime... laikam visi kas nāk prātā ir Ghibli darinājumi. Totoro, Kiki's delivery service, Laputa.. utt.. starp citu, varētu kādā kluba strelkā noskatīties kādu no viņiem. -------------------- ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 16 2004, 17:25) Heh, sorry. Manā klātbūtnē nedrīxt pieminēt Fullmetal Alchemist. Mans vājais punkts. Pārāk aizraujos. ![]() heh paga kad es tikshu klaat kaadama seerijaam un saakshu jamo kritizeet peec pilnas programmas... jo esmu lasiijijis pietiekami daudz kritikas takaa man jau ir priekshtas ko no vinja var gaidiit QUOTE(Yume @ Nov 16 2004, 18:12) *nodds* manā klātbūtnē lūdzu arī nē... Nu un runājot par jaukiem anime... laikam visi kas nāk prātā ir Ghibli darinājumi. Totoro, Kiki's delivery service, Laputa.. utt.. starp citu, varētu kādā kluba strelkā noskatīties kādu no viņiem. ideja nav slikta... Laputa vai kaads no LUPIN piedziivojumiem buutu labs variants... taakaa ja kaadam ir DVD tad lai tik naak shurp -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:22 |